Citaat door awe:hihi
weet je hoe ik het heb opgelost??
Ik heb een grote pan gebruikt, met daarboven een vergiet omwikkeld met een theedoek. In de theedoek heb ik de couscous gedaan. Maar ik heb na een poosje wel wat kokend water erover gegoten, want het duurde zo lang, hihi.
Onderin de pan heb ik de groenten gekookt.
Het was erg lekker!!
Liefs
hihi goed initiatief! zou er zelf niet op gekomen zijn.
als je volgende keer weer doet moet je eerst zoals gezegd, de couscous beetje vochtig maken (de grove moet je echt veel water gebruiken), dan stomen zo'n 15 á 20 min. Dan weer eruit halen en weer vochtig maken tot ie niet meer droog aanvoelt. daarna weer stomen (beste in totaal drie keer stomen)
als je vaker couscous wilt koken, kun je echt beter een stoompan kopen. Bij de marskramer zijn ze soms maar 25 euro. dan kan je de onderpan ook nog gebruiken als (soep)pan.