Bekijk volle/desktop versie : Zenders via schotel



Pagina's : [1] 2 3 4

04-09-2006, 23:26
Salaam alaikum,

Ik ontvang sinds vandaag de nieuwe zenders van marokko, namelijk:

Arabiaa
xxxxxxxxx
Assadisa
RTM

Deze ontvang ik via de satteliet Hotbird, alleen ik hoor geen geluid....ik heb wel beeld.

Wie weet waar het aan kan liggen?

Beslama

04-09-2006, 23:32


Wij hebben Assadisa nooit met geluid ontvangen voor zover ik weet en al maghrabia ook hoor, RTM daarentegen werkt wel goed bij ons

k zou niet weten waarom

04-09-2006, 23:33
alles doet et bij ons gwoon... volgens mij is je geluid van die zender niet goed ingesteld (moet je volgens mij verder naar zoeken)

04-09-2006, 23:36
RTM doet het trouwens wel met geluid, alleen die andere niet

04-09-2006, 23:38


Dit is het type ontvanger wat ik heb:

http://www.satellittech.ch/images/HUMAX%20VA%20FOX.jpg

Misschien dat iemand weet hoe het geluid van deze zenders afgesteld dient te worden?

05-09-2006, 00:12
Op afstandbediening heb je een geluidsknop voor meerdere talen, je moet franse taal kiezen i.p.v van engels.

05-09-2006, 00:38

Citaat door Nouraia:
Dit is het type ontvanger wat ik heb:

http://www.satellittech.ch/images/HUMAX%20VA%20FOX.jpg

Misschien dat iemand weet hoe het geluid van deze zenders afgesteld dient te worden?
ik heb ook humax aleen met 1 kaart boven en onder module met kaart dus 2 viaccess het kan aan je geluid instelingen liggen maar ik ben goed in adam ik heb veel satelietgeprogrameerd in adam oost osdorp slotervaart en in zuid de pijp en omgeving dus als er iets is kan ik het wel programmeren voor 10 euro maar krijg je wel alle zenders met geluid

05-09-2006, 00:52

Citaat door Nouraia:
Salaam alaikum,

Ik ontvang sinds vandaag de nieuwe zenders van marokko, namelijk:

Arabiaa
xxxxxxxxx
Assadisa
RTM

Deze ontvang ik via de satteliet Hotbird, alleen ik hoor geen geluid....ik heb wel beeld.

Wie weet waar het aan kan liggen?

Beslama
Probeer nog een keer naar die zenders te scannen.. Delete ze van de hotbird en voeg de frequentie weer toe.. Hierbij kan je deze site gebruiken: http://www.kingofsat.net

Als het dan niet lukt dan licht het waarschijnlijk aan die zenders zelf

05-09-2006, 19:15

Citaat door Faris:
Op afstandbediening heb je een geluidsknop voor meerdere talen, je moet franse taal kiezen i.p.v van engels.
Salaam Faris,

Ik zie wel een geluidsknop op de afstandsbediening; wanneer ik die gebruik heb ik 2 keuzes, namelijk of ik hoor de radio of ik hoor niets.

Dus ik kan geen talen kiezen of iets dergelijks.

Beslama

05-09-2006, 20:33

Citaat door Nouraia:
Salaam Faris,

Ik zie wel een geluidsknop op de afstandsbediening; wanneer ik die gebruik heb ik 2 keuzes, namelijk of ik hoor de radio of ik hoor niets.

Dus ik kan geen talen kiezen of iets dergelijks.

Beslama
Niet die knop, je hebt nog andere knop waar je kan meerdere talen kiezen. Gewoon alle knopen proberen, kom jezelf tegen.

05-09-2006, 21:13
klopt. het vervelende is alleen dat je elke keer dat je zapt het weer opnieuw moet instellen

05-09-2006, 21:41
Nop bij me niet gelukkig en andere die ik ken ook niet.

05-09-2006, 23:28



Citaat door lollol:
Probeer nog een keer naar die zenders te scannen.. Delete ze van de hotbird en voeg de frequentie weer toe.. Hierbij kan je deze site gebruiken: http://www.kingofsat.net

Als het dan niet lukt dan licht het waarschijnlijk aan die zenders zelf
Dit heb ik geprobeerd LOLLOL en mocht niet baten. Als het aan de zenders ligt moeten er denk ik meerdere mensen last van hebben toch?

05-09-2006, 23:29

Citaat door xxamiraxx:
klopt. het vervelende is alleen dat je elke keer dat je zapt het weer opnieuw moet instellen
Wat moet je dan precies instellen XXamiraxx?

05-09-2006, 23:32
Trouwens dit is de afstandsbediening die ik heb:

http://www.satserver.de/shopbilder/rs101p-2.jpg


En de geluidsknop is de enige die erop lijkt

Pagina's : [1] 2 3 4