Bekijk volle/desktop versie : Dames! trouw nooit met een an uit nederland! Nooit!



30-08-2006, 20:49
Ik zag hier een topic staan met een heel beklag over marokkaanse vrouwen uit Nederland. Daar stonden dingen in die vast zullen kloppen.
De marokkaanse meiden hier zijn inderdaad niet zoals de meiden in marokko. Ze zijn niet zoals onze moeders.

Maar!

De marokkaanse jongens van tegenwoordig hier zijn ook de niet de braafste.
Ze willen per se een maagd trouwen en zijn zelf in de meeste gevallen geen maagd meer. Als het meisje maagd moet blijven moet de man dat automatisch ook. Met wie moet hij dan sex hebben?

Dan is het nog zo dat mannen niet moeilijk doen over scheiden. Ze vinden toch wel een andere vrouw. Een gescheiden vrouw zal veel minder snel hertrouwen want een vrouw die al eens met een andere man het bed heeft gedeeld, nee dat willen ze niet. De vrouw is voor het leven getekend en de man kan gewoon weer opnieuw beginnen. Denk er dus nog maar twee keer over na als je kiest voor een jongen.

Jongens van tegenwoordig gaan uit. Je verwacht natuurlijk dat hij als hij trouwt, dat hij zich ook volwassen gedragen zal en het uitgaansleven laat voor wat het is. Maar ja, de meeste jongens verliezen hun wilde haren niet. Nachtjes alleen slapen, bereid je er maar op voor.

Verder menen de mannen dat ze bij een huwelijk niet een vrouw trouwen maar een dochter adopteren. Dat ze de vrouw moeten gaan opvoeden. Heren! de dames zijn opgeleid. Ze hebben hersens. Ze kunnen zelf nadenken. Dat hoeven jullie niet voor ons te doen.

De jongens uit marokko deugen ook niet. Ze zijn de beste partners die je je kunt wensen totdat ze hun papieren hebben. Dan gaan ze zich gedragen als de jongens hier.

30-08-2006, 20:51


Ik ga trouwen met een man uit Nederland


30-08-2006, 20:55
hhahahahahahaha grappig effe iets voor de jongens ja kunnen ze effe zien hoe zij zich ook soms kunnen gedragen, maar natuurlijk is niet iedereen hetzelfde alhamdolilah

30-08-2006, 21:00
ja asia klopt wel in zekere mate
behalve dan dat jongens uit marokko goed zijn
die mensen worden opgevoed met euro-tekens in hun ogen, geld is voor hun nr. 1
walo romantiek enzo

maaaaarrrrr
overal zijn goede jongens, ook wel hier in NL, en ook in marokko
je moet ze alleen wel opmerken en er als de 1ste bij zijn :d

30-08-2006, 21:19



Citaat door AliBaba40:

30-08-2006, 21:24
juist

zoek ze maar in marokko