Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : ff vraagjelella_anisa
26-08-2006, 20:00


kun je op een apple mac notebook microsoft office installere en nog een vraagje wat is een goeie notebook welk merk plaats link :)

bati007
27-08-2006, 01:10
kun je op een apple mac notebook microsoft office installere en nog een vraagje wat is een goeie notebook welk merk plaats link :) Ja dat kan. Maar Apple heeft zelf ook hele mooie programma's. Maar goed het idd handiger om met M. Office te werken. Tegenwoordig zijn echte alle laptops van goiede kwalitiet, maar wat wil je doen met de laptop?? Als het alleen beetje Office, Interneten dan maakt het weinig uit.

lella_anisa
27-08-2006, 19:00
Ja dat kan. Maar Apple heeft zelf ook hele mooie programma's. Maar goed het idd handiger om met M. Office te werken. Tegenwoordig zijn echte alle laptops van goiede kwalitiet, maar wat wil je doen met de laptop?? Als het alleen beetje Office, Interneten dan maakt het weinig uit. voor sgool dus moet beetje groot geheuge hebbe ja moet oowk beetje snel zijn heb geen zin in jarenplan met opstarte snapje ja verder gwoon niet te duur natuurlijk dus onder de 1000 euries :hihi: verder beetje internette (m.NL) en muziek luistere enzo en liefst ingebouwde webcam en microfoon sjaa dat was et wel maar snelheid is egt bealngrijkste :kus: anisa