Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Voor de slimme pc freaks,smaraagd
17-08-2006, 04:13


Pc Freaks , help ! Kan iemand mij helpen !? Ik wou zo juist een software op mijn laptob dowloaden, alleen hij reageerd niet...ook usb kabeltje reageren opeens niet meer !? Weet iemand missh wat ik daar tegen kan doen !? Het is een vrij nieuwe laptob en de XP zit er er ook niet zolang op, zou ik het opnieuw moeten formateren ...wil iemand me helpen !? op de hoogte houden.. Zou lief zijn, Alvast soekran.:sjans:

hetleven
17-08-2006, 07:41
gham LAPTOB? :maf2:

Hakim30
17-08-2006, 09:07
Pc Freaks , help ! Kan iemand mij helpen !? Ik wou zo juist een software op mijn laptob dowloaden, alleen hij reageerd niet...ook usb kabeltje reageren opeens niet meer !? Weet iemand missh wat ik daar tegen kan doen !? Het is een vrij nieuwe laptob en de XP zit er er ook niet zolang op, zou ik het opnieuw moeten formateren ...wil iemand me helpen !? op de hoogte houden.. Zou lief zijn, Alvast soekran.:sjans: Terugbrengen en vragen wat 'VAN DE VRACHTWAGEN GEVALLEN BETEKENT'?:D Geintje, is het probleem inmiddels al verholpen?

DhrR
18-08-2006, 15:49
alle drivers van de computer opnieuw installeren. Waarschijnlijk heb je je pc opnieuw geinstalleert en heb je daarna de drivers van je moederbord niet geinstalleert. Ga eens naar Start--> Configuratiescherm--> Prestaties en onderhoud--> Systeem--> Tabblad Hardware--> Apparaatbeheer--> Klik het plusje naast Usb Controllers. Als daar een gele vraagteken staat betekent het dat je Usb drivers niet zijn geinstalleerd.