Bekijk volle/desktop versie : A Story Without a End..



Pagina's : [1] 2 3

16-08-2006, 18:23

Salaam ou aleikoum,

Ik heb dit verhaal al eerder geplaatst op marokko.nl maar wil hem nu ook hier plaatsen. Alleen dit keer is er wel een einde . Aangezien ik dat een paar leden beloofd had en het einde er ook echt is. Ik plaats me verhaal in 1 keer dus liever heb ik geen reacties Tot ik em helemaal geplaatst heb

Veel Lees Plezier,


16-08-2006, 18:24


2 Dagen voor dat ik naar marokko zou gaan.
Ik zat op msn en sprak Mo. Hij zei me dat die me graag wou zien als ik terug was. Hij zat zelf al in Marokko. Er gingen 4 weken voorbij en ik was weer terug in Nederland. Die week sprak ik hem weer.

(msn)..
Mo: hehe je bent terug
Ik: ahah ja man was gezellig in marokko
Mo: kwil je egt zien en snel ook Ik ben Vandaag daar in jouw wijk.. mischien
dat k je tegen kom
Ik: ja tog mischien wel..

Diezelfde dag kwam Samia (een goede vriendin van me) naar me toe. Wat had ik haar gemist! We hadden natuurlijk veel bij te kletsen. Ze belde aan en vroeg me naar buiten te komen. Ik stond in me pyjama maar het kon me niet schelen.
We liepen een paar rondjes (ik nog steeds in mijn pyjama) in de wijk, tot we twee jongens tegenkwamen En Samia de playgirl moest natuurlijk van dichtbij zien wie dat waren. Toen ik goed keek naar 1 van de jongens zag ik dat ik in de mooie groene ogen van Mo keek. Hij begon te glimlachen en ik begon natuurlijk te blozen. Bij het idee dat hij me heeft zien gluren naar hem en dan ook nog eens dat hij me in mijn pyjama ziet, kon ik wel door de grond zakken! Hij kwam niet naar me toe want ik zat voor me deur en mijn vader keek uit het raam en dat zag hij dus knipoogde hij en liep weg. Oef, mijn buik leek op dat moment net een wasmachine! Na een uurtje ging ik terug naar binnen voor de tv zitten. Opeens voelde ik de tril van me tel. Ik keek op het schermpje en zag Mo staan. Meteen verscheen er een glimlach op mijn gezicht. Ik nam meteen op.

(Tel gesprek..)

Ik: Ja
Mo: heeyyy gekkie
Ik: heey mo, Alles goed?
Mo: jaah hmdl met jouw dan moppie?
Ik: jaah haha goedgoed wejoow je heb me gwn in me pyjama gezien
Mo: haha ewa safiii jij blijft een mooierd..hoe je er ook uitziet
Ik: hehe mo..doe ff normaal joh:P
Mo: hey moppie kwil j weer zien..
Ik: ja ik jouw ook..
Mo: ey ik kom morgen weer langs je wijk..maar dan wil ik wel met je praten..
Ik: is goed.. tot morgen
Mo: oke zina.. tot dan. Slaap lekker DOeii
Ik: safii beslama & jij ook he! Doeii
tuut tuut

16-08-2006, 18:24
De volgende dag zat ik zonnepitten te eten (Standaars gewoonte in de zomer) samen met Samia. Even gezellig bijpraten enzo. Opeens zag ik Mo langsrijden!
Ik wist niet wat ik moest doen. Begon automatisch te blozen en keek naar de grond die er ineens heel interessant uitzag.
"hey heks zid sta op we gaan naar die stille straatje.. kan je ff goed
met hem praten.. ben je wel aan toe.." Zei Samia droog.
'hehe okeey eerst mo bellen hOor.'

(Tel gesprek..)
TUUT TUUTTT
Mo: Ewaa sgatjee
Ik: heeyy . hehe alles goed?
Mo: jaah hmdl met jouw?
Ik: jaah prima waar ben je nu?
Mo: bij jouw daar.. zag je me net niet dan?
Ik: (heel schijnheilig).. hè?! Nee k heb je niet gezien.. rijd ff naar die
straatje.. dan zie ik je daar..
Mo: is goed tot zo
Ik: safi doeii..
Tuuttuut

Mijn hart begon opeens hard te kloppen. Ik werd een beetje zenuwachtig. Samia keek me raar aan en begon te lachen.
"wejooow wat gebeurd er met jouw.. ahaha gek wijf.. zid doe normaal."
'Samiaaaaaa ik weet het echt niet.. naja ik denk dat ik verliefd ben’
"sgatje komt goed. Je spreekt hem zo toch."
2 minuten later komen we bij dat straatje aan. Het is een heel donker en rustig straatje waar de meeste dingen gebeuren! Ik zag Mo tegen zijn auto aanleunen en daarnaast stond zijn vriend Khalid. Samia kon het natuurlijk meteen goed vinden met Khalid. Even later zaten Mo en ik in een traphuisje. Ik was zo nerveus dat ik de hele tijd aan mijn tel zat te frunniken tot dat hij mijn tel afpakte. Hij keek me aan en begon te praten.

“ Tissam ik ben gek op je.”
‘uh? Wat zeg je?’
Versteend keek ik hem aan.
“Ik ben gek op je. Ik ben verliefd op je.. al heel lang Tissam.. Ik wil jou..”
‘ Mo geloof het of niet.. maar dit is wederzijds..’

Voor ik het doorhad begon hij me te knuffelen. Ik voelde me goed in zijn armen. Het voelde veilig en vertrouwd. De avonden daarna spraken we altijd af. Zelfde tijd zelfde plek. We zagen elkaar vaker en vaker. Tot op een dag. Er was een Marokkaans feest en we gingen er met zijn tweeën heen. Het was een te gekke avond waarin we helemaal los gingen samen. Maar helaas vanaf die dag wist bijna iedereen van ons af. Ik kreeg erge spijt want niet iedereen stond achter onze relatie.

16-08-2006, 18:26
Het was alweer september ondertussen en we gingen al een maandje met elkaar.
En ja September. Oftewel school begon weer. Dus ik moest altijd vroeg thuis zijn van mijn ouders. Ik zag Mo alleen in de middag en doordeweeks. Wat betekende dat ik hem dus minder zag. Elke keer hoorde ik wel iets over hem. Sommige zeiden dat hij met zijn nichtje uit Marokko ging trouwen.
Andere zeiden weer dat hij "wijven" versierde. Kun je nagaan hoeveel haters we hadden. Maar ik wou er niet in geloven. Tenminste dat probeerde ik. Ik ging stiekem kapot van binnen. Mo en ik begonnen ruzie te krijgen, steeds vaker en vaker kregen we ruzie. Op een dag zag ik Mo weer op een afgesproken plek.

Ik: heey.. mag ik je tel ff..
Mo: waarom aha nee wat moet je ermee?
Ik: hoe bedoel je? Geef nou maar gewoon even kijken!?
Mo: Ewa saffi is niet nodig..

Ik moest die tel in mijn handen krijgen! Dus ik pakte hem gewoon af maar toen viel die door mijn klunzigheid op de grond. Hij lag helemaal uit elkaar. Hij keek boos.

"tfoe.. hier pak die kk tel.."
'nee, laat maar Mo je hebt jezelf al verraden.'
"Hoe bedoel je verraden?! Pak die kk tel nu of ik gooi hem tegen de muur!"

Hij begon helemaal te flippen en maakte me bang waardoor ik tranen kreeg. Ik stond op.
'Mo ik ga.'
En ik wou weglopen. Proberend mijn tranen binnen te houden. Hij trok me ineens terug en begon me te omhelzen. Ik zag dat hij tranen in zijn ogen had. Ik zuchtte diep want ik wist het niet meer. Het enige wat ik wist was zo snel mogelijk weg te gaan voordat ik stuk zou gaan. Hij mocht me niet zien huilen.
Zo bleef het doorgaan. Elke keer dat ik hem zag hadden we wel ruzie omdat ik wat had gehoord. Tot op een dag. Het ging weer goed tussen ons. Het viel me op.
"Tissam hoe heb ik dit toch volgehouden met jou?"
'Nee Mo het is eerder andersom’
"Ik weet niet.. maar dit voelt speciaal aan."
Zijn woorden zorgden ervoor dat ik me blij voelde. Ik heb toen de hele dag gelachen! Ik dacht 24/7 aan hem. Maar zucht.. aan alles komt een eind. Ook dit sprookje kende het einde. Hierna ging alles namelijk fout. Echt ALLES! Ik hield nog steeds van hem. Daar niet van, maar het kon niet meer. Teveel mensen die er niet achter stonden dat wij een relatie hadden. Zijn nichten en mijn nichten. Onbekenden kwamen met verhalen en roddels. Ik kon er niet meer tegen. Met tranen maakte ik een eind aan onze relatie. Het was al oktober. Ik hoorde niks meer van hem. Hij had het ook heel druk met zijn werk. En zijn leven. Ik liet uiteraard ook niks meer van me horen. Al ging ik kapot van binnen. Ik liet hem gaan. Het was beter zo. Begon me bezig te houden met andere dingen. En ik had een goede vriend gekregen bij wie ik veel steun kreeg en met wie ik goed kon praten. Hij hielp me met gemak door mijn moeilijke periode. Na een half jaar was ik eindelijk over Mo heen.

16-08-2006, 18:27


13 april. Mijn verjaardag.
Ik kwam samen met een vriend en een vriendin uit de Supermarkt en keek om naar een auto die eraan kwam rijden. En.. WIE ZAG IK?!?! Na een half jaar, denk ik hem vergeten te zijn. Moet ik hem weer tegenkomen. Hij stopte en riep me. Ik keek in zijn mooie groene ogen en wist het even niet meer. Uiteindelijk liep ik toch maar naar hem toe en gaf hem een hand.

'hey Mo'
"ewaaa moppie alles goed?"
'ja hamdoullah. Met jou?'
"ja goed hamdoullah. Waar was je al die tijd,,?"
'haha waar ik was? of jij?'
"Tissam er is vanavond een feest, ga je ook..?"
'euhm ja. ga jij ook?'
"ja denk het wel."
'oke tot dan als je gaat beslama'
"huh w8 ff.. geef je nr ff"

Ik keek hem even bedenkend aan. Het had me een half jaar gekost om hem te vergeten. En zomaar zou ik hem weer in mijn leven moeten accepteren? Ik was net van plan nee te zeggen. Maar ik keek in zijn vreselijk mooie ogen die me altijd wisten te verlammen en gaf uiteindelijk mijn nummer. Snel liep ik weg. Damn wat voelde ik me dom. Waarom had ik mijn nummer gegeven? Waarom?!
Diezelfde avond was het feest. Ik ging helemaal uit mijn dak met mijn vriendinnen. Tot ik hem binnen zag komen. Hij kwam zogenaamd meedansen maar trok me algauw mee naar buiten waar we begonnen te praten. Van binnen wou ik hem slaan. Slaan omdat hij me dit heeft aangedaan. Slaan omdat ik hem zoveel had gemist. Maar ik hield me in en bleef met hem praten.

Mo: ik ga verhuizen.. naar belgie..
Ik: nee joh.. aha 3la domme grap
Mo: ik meen het ik wil daar een beter leven oppakken..

Ik keek hem met grote ogen aan. De tranen prikten achter mijn ogen. Snel liep ik nog zonder wat te zeggen naar binnen. Hij mocht mijn tranen niet zien. Nu niet nooit, niet! Ik liep naar mijn vriendinnen en ging verder feesten. Had geen zin en behoefte om iets te laten merken van verdriet. Na dat feest hadden we gewoon contact. Maar na een tijdje kregen we weer goede contact. Echt GOEDE contact. Tot mijn spijt werd ik weer helemaal verliefd. Hij zei me altijd dat die terug naar me zou komen. Dat die met me zou trouwen. Hij en ik voor altijd. Het waren zijn woorden die me zo in verwarring brachten en waar ik te zwak voor was om tegenin te gaan. En ook al zei hij dit allemaal. We bleven toen gewoon vrienden. Geen relatie of zo. Alleen vaak bellen en smsen.
Op een dag belde ik hem op. Maar in plaats van zijn stem hoorde ik een vrouw opnemen.


'heey Mo..'
"wie ben jij?"
"Uh dit is tog de nummer van mo?"
'wejoow jij bent die Kkxxxx die mo smst wat wil je van mo?!!!"
"wat is dit wie ben jij?'

16-08-2006, 18:27
Op antwoord wachten had geen zin dus hing ik op.
De volgende ochtend belde ik hem weer op en kreeg hem gelukkig aan de tel

"ewaa"
'wiee noemde mij gister Kkxxxx???'
"Waar heb jij het over?"
'hoebdoel je wie had jouw tel gister?'
"gewoon zo een meisje"
'Ooww gwn zo een meisje? & Waarom scheld ze mij uit waarom?!'
"Dat is me Nederlandse vriendin.."
'Wat?? waarom heb je mij dit niet eerder verteld waarommmm waarom moet ik overal achter komen..???!! klaar verwijder mijn nummer ik wil niks meer met jouw te maken hebben nix meer..!'
"Ik ben nu op werk we praten later derover saffi alsjeblieft k leg het je
uit.."
'Nee klaar.'
Tuut tuutt

Ik kon me niet meer inhouden en begon te huilen.
Fatiha die naast me zat nam me in haar armen en begon me te troosten.

16-08-2006, 18:29
Weken daarna sprak ik hem weer. Op msn. Hij woonde ondertussen al in België. Ik deed maar heel onschuldig alsof er niets aan de hand was. Alsof het me allemaal niets deed.

(Msn gesprek..)
"Hey sorry he!"
'voor wat?'
"Voor alles gewoon. Sorry"
'Geen probleem jongen k heb het je allang vergeven.. maar vergeten doe
ik NOOIT'

Zijn vriendin woonde toen bij hem, dus praatte hij heel schijnheilig via msn.
En ik gaf hem niet echt aandacht zoals eerst. Tot op een dag weer.

(msn)
“ Ewa shum”
‘heey mo’
“alles goed?”
‘ja lekker met jouw dan?’
“hmdl..”
‘keejdan
“wellah ik weet egt niet jij maaakt mij egt gek.”
‘uh waarom?!’
“Ik hou van je en dat zal altijd blijven.”
‘Ewa mo? denk je dat ik niet van je hou oulla?’
“Maar het komt egt goed inshallah”
‘Kim en jij! wollah goed stelletje.. ookal ben ik Gek op je.. k wil nooit
tussen jullie komen.’
“ hou je mond kan niet”
‘Hoe bedoel je kan niet?’
“Kan niet met Nederlandse verder.”
‘ewa als je van haar houdt.. Kan alles jonge Dat meisje komt helemaal
met jouw mee verhuizen.. ze heeft daar werk gevonden..’
“En als nog”
‘ah joh wat praat ik erover Is jullie zaak joh bemoei ik me niet
mee
“Maar ik hou van jou wollah”
‘ewa ja mo’
“Weet je wat het is als ik hier alles op en rijtje heb komt het goed. Ik moet hier eerst en huis kopen Dan kan ik alles volgen. Want het is hier moeilijk..!”
‘Ewa ja toch komt wel goed.. je vind je leventje daar wel!..’
“Jah maar niet met Kim”
‘Ewa dat is aan jouw k wil alleen dat jij het goed hebt daar in België’
“Zeker schatje ik denk dat ik hier binnen een jaar inshallah alles op een
rijtje heb dan ga ik over trouwen denken ik wil egt met jou gewoon trouwen
egt dat meen ik.”
‘ah ewa mo trouwen?! aha Mo je bent bijna 20 he?’
“jah en?”
‘denk niet aan trouwen.. nog lang niet!’
“Als ik alles op en rijtje heb zeg ik inshallah”
‘Inshallah juistem ja toch ga lekker je leven leiden nu en later denken aan trouwen.’
“Ik doe me best..”
‘Trouwen is als laatst.. ahah Mo weetje nog die tijd hoorde ik ' ja Mo gaat trouwen met zijn nichtje.. haha’
“ah erg eh”
‘Ik was van plan je te vermoorden..’
“Echt ik weet het nog was toch een leuke tijd, maar kort ”
‘Ewa ja.. kort maar krachtig’
“Dat is iets wat zeker is”
‘Maar ja.. kga slapen Mo..’
“Oke lieverd.. Slaap lekker.. K Hou van je”
‘beslama’

En kortom het begon weer. Ik dacht vaker aan vroeger. En ook vaker aan Mo. Maar telkens als ik aan hem dacht, dacht ik automatisch aan Kim. Ik wou Mo zo graag maar er zat altijd wel iets of iemand tussen.

16-08-2006, 18:34
Daarna leek het net alsof we een geheime relatie hadden heel raar.
Ik sprak Mo weer via msn..

“Ewaa sgatjjee k kom maandag je toe he,,”
‘jaaa wejoow k heb je wel gemist Mo..’
“haha khou van je sgatjee & ik heb je ook gemist..”


Ik had Mo toen niet over mijn goede vriend verteld. Tot hij erachter kwam.

(msn)

Mo: Ewaaa tissampje
Ik: Ewaa
Mo: alles goed
Ik: hmdl met juow dan?
Mo: je wel gaat z'n gangetje
Ik:goedzo
Mo: ewa wat was je aan het doen
Ik: haha niks man..
Mo: ewa ik hoorde Dat je een vriendje hebt
Ik: ? van wie heb je gehoord?
Mo: oh waarom wist ik het niet dan?!
Mo: ewa je weet nieuws verspreid zich snel
Ik: niemand weet dit Mo hoe kan nieuws zich verspreiden?!
Mo: ik weet alles Tissam.. dat weet je
Mo: maar ik vond het vies van jou dat je het niet zelf zij
Ik: Mo ik heb dit niemand verteld wollah
Mo: alleen laila heb ik dit verteld
Ik: zij is de enigee die dit weet
Mo: maar mij moet je het zeggen!!!
Mo: en je vriend?! Die heeft ook vrienden denk je dat hij niks zegt tegen
zijn vrienden
Ik: Denk het niet Mo
Ik: ik had het je moeten zeggen man sorry echt
Mo: jij weet wat nu allemaal door me hoofd heen gaat
Ik: waarom mo
Mo: waarom denk je.. ik wou nog langs je komen en zo
Mo: en stel je voor die vriend van jou is daar of zo..
Ik: je gaat ook komen
Ik: Mo ik zeg je nu.. ik voel 100× meer voor jouw dan voor hem.. maar deze
jongen is anders
hij heeft me met zoveel dingen geholpen.. zoveel
Mo: maar toch stel je voor ik was daar en hij ook en dan kom ie aan jou aan
zitten je weet zo maar weer iemand op ze bek slaan dalijk omdat hij aan jouw zit
Mo: als ik het niet wist
Ik: ja wollah k had het je moeten zeggen maar k vind het niet belangrijk K wil er niet eens over praten echt niemand weet dit!!
Mo: ik wil nou egt niet komen
Ik: waarom niet mo
Mo: ik ga dit weekend hier blijven denk ik
Mo: waarom heb je het niet gezegd toen we eergister aan het praten waren..WAAROMM?!
Ik: ik wou het wel..maar ik kon het niet.. kweet niet Mo..
maar als ik het zou zeggen zou ik je zeker voorgoed kwijt zijn.. Mo weet dan
dat mijn hart het niet meer doet
Mo:egt en kk vieze actie
Ik: Zeg dat niet Mo weetje.. dat mij dit ook is geflikt?! met kim..?
totdat ik haar aan de tel kreeg?! of ben je dat vergeten?! hè nee he?!
Mo: dus je pakt me nu terug ofzo...dus dit was allemaal een grap.. ?!
Ik: Mo Neee!! helemaal niet mo.. denk dat niet k wil niet dat je zo denkt
moo..!!!!
Mo: het heeft geen zin als je dat denkt
Mo: mohiem sucses verder... ik ga!
Ik: mo nee w8.. Sorry mo SORRY voor alles
Mo: mohiem kweet genoeg.
Ik: wat is genoeg wat is genoegg mo vertell me!!??
Mo: laat me nu ff nadenken safi?!
Ik: niet zo laten gaan mo..
mo ik kan hier egt niet tegen...
Mo: Wat ik wel dan?!
Ik: mo jij weet niet hoe gek ik op jouw ben..
dat heb je denk ik egt niet door..
Mo: ik voelde so veel voor jou Tissam
Ik: Voelde?
Mo ik dacht na zij wordt mij vrouw alles dat soort ideen en dan laat je me
gewoon vallen Tissam?
Ik: mo ik laat je niet vallen?! als ik jouw laat vallen dan laat ik me hart
vallen?! dat doe ik mezelf niet aan echt niet
Ik: daar wil ik niet eens aan denken.. jouw laten vallen nooit
Ik: mo k ging gewoon kapot die tijd.. ik kon niet meer.. daarom heb ik voor mo²
gekozen.. maar nu ik jouw weer spreek..
kweet niet het word weer net als eerst mo.. zo een gevoel heb ik..
Mo: je sprak mij zo vaak op msn tissam
Ik: maar niet zoals gister mo.. sinds je in belgie bent.. sinds die feest
Klaar mo.. sinds toen ..wist ik het niet meer.. ik wou jou jij was het voor
Mij sinds ik weer in jouw ogen heb gekeken mo.. k was weg ik vergat iedereen
mo.. begrijp dat je zoveel voor mij betekent..
Mo: je had dus een vriend toen ik daar nog was?!
Ik: ja mo.. mo khad jouw een halfjaar niet gezien.. een halfjaar is niet
niks?! wollah kwas eindelijk over jouw heen?! kdagt toen klaar mo is uit me
leven?! maar klaar mo.. k zag jouw weer.. wollah jouw ogen.. k was weg.. mo
dacht alleen aan onze tijd samen vroeger... je liet niks van je horen.. khad geen hoop meer niks mo
Mo: je weet ik had het fucking druk problemen alles maar ik was ook de weg kwijt zo overspannen alles ik had geen tijd niks daarom
Ik: mo k zag jouw he.. k wou je opeten die dag..toen je me vertelde dat je
naar België ging verhuizen k ging bijna janken daar.. ik dacht.. mahlish ik w8 op hem en hij op mij.. ik dacht dat we voor mekaar gemaakt waren
mo: ik dacht er ook zo over tissamm echt.. maar dit had ik niet verwacht egt
niet
Ik: mo na die dag.. kzag weer hoop waarom denk je dat ik je altijd belde
WAAROMMM waarom dacht je al die smsjes.. tot dat ik jouw belde en uitgescholden werd als KKxxx?! toen kwam de waarheid naar boven...& en daarna zag ik dat je me geen aandacht meer gaf.. ik zag dat ej voor kim ging.. toen heb ik alles gelaten.. mo je moest me zien die tijd.. ik ging stuk mo.. kheb om je gehuild.. k heb nog NOOIITT om een jongen gehuild.. nog NOOOIIITTT!!!
Mo: maar ik kan nooit met een Hollandse leven Tissam
Ik: maar mo je heb me gelaten die tijd.. je wist dat ik je toen nodig had..je had me gelaten waarom TOEN. ik dacht safi hij kiest voor haar.. hij wil mij niet.. klaar safi & weg was je.. eerste weken hoor ik niks van jouw ..k dacht safi KLAAR het is over tussen ons. (terwijl er nix was)..
Mo: eej tissam ik had de tijd niet.. k had het egt Druk!!
Ik: ja dat vond ik ook niet erg.. ik ging weg.. ik liet je gewoon wollah ik deed
alles om niet aan jouw te denken ALLES..toen he mo.. ik kwam mo² tegen.. deze mo² ken ik al jaren..
Mo: dus je dacht ook niet aan mij!?
Ik: ik wou niet aan je denken mo als ik aan je dacht.. dacht ik automatisch aan kim..& belgie.. en dan ging ik weer stuk ik wou niet aan je denken ik dacht safi hij gaat door met zijn leven.. ik ga ook door met mijn leven dacht ik (heel stoer)..
je moest mij die tijd zien.. ah mo k ging dood k heb me egt ingehouden met jou
Mo: ewa mohiem ik ga nu slapen ik ben kapot tissam
Ik: mo.. mohiem sorry voor alles ..Egt.. als je niks meer met mij te maken wilt hebben safii dan begrijp k et
mO: ja zeker sorry het spijt me ook wollah..
Ik:ik begrijp dat je niks met me te maken wil hebben.. wollah ik ben dom geweest.. dat weet ik nu zeker.. maar ik begrijp het
Mo: safie is goed ik moet egt huilen laat maar.. safie ik ga nu ja.. is beter
Ik: ga maar.. sorry voor alles safi laat je wel met rust als je dat wilt
Mo: slaap lekker
Mo: hoebedoel je?! met rust?!
Ik: als je niks meer met me te maken wilt hebben.. dan begrijp ik dat..
vergeet behda NOOIT dat ik voor vuur ga voor jouw..!!
Mo: Tissam laat me nadenken.. ik .. Safii klaarr
Ik: wollah ik kan niet meer.. ik kan egt niet meer..
Mo: hoe bedoel je..?! kan niet meer?! met mij verder ofzo?! TISSAM?!
Ik: mo ik wil alles met jouw.. ik wil jouw niet kwijt.. MO jij bent letterlijk alles voor me.. ALLES?!
Mo:is goed.. klaar ik ga
Mo: Tissam..Wat er oook gebeurd.. k blijf van je houden WAT ER OOK
GEBEURD..
Ik: mo.. sorry.. ik hou egt van je.. TE VEELLL

En dames weg was ie. Ik heb de hele nacht gehuild toen pas had ik echt het gevoel dat ik hem kwijt was. Volgende dag sprak ik hem weer Hij deed net alsof er niks was..

(Het korte msn gesprekje)
ik: mo ben je op je hoofd gevallen ofzo?! heb je nagedacht..
Mo: tissam ik zie jouw maandag.. dan praten we...

16-08-2006, 18:37
Het was al zaterdag.. Ik sprak hem heel snel via msn.. dat was de enige weg dat we nog contact konden hebben want als ik hem zou bellen zou zijn vriendin me horen..

(Msn gesprek)
Mo: Sgatje k vertrek nu naar nl..
Ik: ahha leuk man. doe je rustig(K)
Mo: keej dan..tot morgen of maandag..
Ik: thalla

En hij vertrok.. Zondag ik hoorde niks van hem dus tot in de avond.. Ik was dvd aan t kijken,, was helemaal diep in de film totdat heel me kussen trilde ..'BzzBzz'

(Tel gesprek)
Ik: ja?!
Mo: ewaaaa Tissje..
Ik: met wie?!
Mo: Mootje..
Ik: ewaa haha alles goed?!
Mo: ja kwas bij kim..
IK: hmm oke..(heeeelll droog)
Mo: kzie je morgen he.?!
Ik: ja denk het wel.. tenminste als je niet naar Kim moet
Mo: waarom dat dan?!
Ik: nee gwn.. laatmaar
Mo: safii doei tissam..voordat we gekke dingen zeggen
Ik: beslama
'tuuttuut'

voordat hij wat terug wou zeggen hing ik al op.. Zondag nacht had ik de hele nacht niet geslapen.. k werd hèèèèèèll ziek... Maandag.. zat ik te twijfelen om naar school te gaan of niet.. maar k ging toch voor mo.. k moest en zou hem zien.. ik kon niet eens op me benen staan he.. maar tog hield ik t vol.. voor mo.. we hadden 1 uur afgesproken ..kwart voor kreeg ik een belletje..

Mo:Ey tiss.. ik heb wat te doen..
Ik: uh je komt wel he..
Mo: haha wat denk jij dan k ga niet terug voor dat ik jouw gezien heb
Ik: keej dan..
Mo: k bel je zo als ik er ben..!
Ik: safii ciao
Mo: doeii

wejoow mijn hart.. k was zo nerveus.. k zou mo weer zien..
K was zoo blij he.. maar ook bang.. bang wat zijn antw zou zijn..
of hij toch wel afstand van mij wou.. Wat was ik toch dom met mijn gedachten..
Later was hij aangekomen.. K zag hem en had het gevoel dat ik ter plekke zou flauwvallen En ik zag er niet uit was doodziek daar. Hij liep mijn kant op.. ik trilde zowatt hij begon me te omhelzen.. wejooww kreeg gelijk al een brok in me keel.


Mo: Tissammm wejooww k laat je nooit meer los..
k probeerde me uit zijn armen te halen haha lukte niet..
Ik: aha ewa alles goed met je..
Mo: Tissam.. je wilt niet wetenn nu ik jouw in me armen heb..
ik rukte me los..
Ik: maar het kan niet mo Het kan niet..
Mo: hoe bedoel je..
Ik: kom we gaan ergens zitten..
zo gezegd zo gedaan..
we zaten net zoals in het begin weer in het traphuisje. k dacht meteen weer aan vroeger... eerste ontmoeting..

Mo: ahha tissam kom is..
hij nam me tussen zijn benen ik zat een treetje lager..
Mo: zo zaten we vroeger ook weetje nog..
Ik: (met tranen)..ja dat weet ik nog...
MO: kijk me is aan..

Hij zag dat me ogen vol met tranen stonden.. Hij ging anders zitten en keek me aan. Ik werd gek door zijn donkergroene ogen..

Mo: tissam.. k weet het.. ik weet hoe je, je voelt ik weet t..
Mo: maar tissam jij had het verpest.. jij hebt het op het begin verpest..
waarom liet je er een einde aan maken.
Ik: WAAATT?!!! geef je mij nou de schuld?!
mooo ik werd gek die tijd hoe bedoel je.. ..
Mo: k geef je niet de schuld safi sorry.


Na een tijdje onzin praten.. viel er een doodse stilte K wist niet wat ik moest doen. K had egt een brok in me keel.. als ik begon te praten. begon ik ook met
Huilen k had NOG nooit zoveel voor een jongen gevoeld NOG NOOIT..
hij kwam dichterbij.. aan de ene kant.. wou ik hem opeten maar aan de
andere kant.. k weet niet.. [Damn wat was ik dom met mijn gedachten] k wou niet dat hij naar me toe kwam.. want dan zou ik alleen MEER & MEER voor
hem voelen.. maar goed hij kwam dichterbij ..begon me te omhelzen.. wejooww mijn hart zat in me keel.. hij gaf me een kus op me wang.. ik begon te blozen en keek naar beneden,,

Mo: tiss zo ken ik jouw niet?!
Ik: mo je doet net alsof er nix is gebeurd man..
Mo: kijk tissam dat wil ik vergeten..
Ik: ik ook maar dat kan ik niet.. KWIL HET WEL MO..

Tranen stroomde over me wangen..hij zag het t en omhelsde me (ik stikte
zowat ) maar hij liet me niet los..
TOT dat HMDL..:O hij opstond hij zo tiss sta is op.. k stond op..


Mo: wejoow jij bent egt afgevallen
Ik: ahah nee joh?
Mo: jawell wejoow hoe komt dat TIssammm..
Ik: kweet niet jo ahaha k ben wel afgevallen maar niet zo erg..
MO: niet zo erg?! dit is ERG.. jij was voller tissamm & nu?!
Ik: ewa ja klaar..
Mo: stres oula!? zeg me tissam er is tog nix!?
Ik: neeuhhh !! Safii klaar andere onderwerp kom nog wel aan...


ja k was zwaar afgevallen.. die tijd.. egt OVERDREVEN afgevallen.. maar goed.. we stonden.. Haha we waren een beetje aan het stoeien had hem zo gemist..& hij mij.. Ik wou hem gewoon niet los laten opeens Ik wou hem een klap geven. Haha in zijn buik.. & Toen trok hij me naar zich toe en Ik wist t niet meer ik liet het toe..
Ik zat in zijn armen.. met me hoofd p zijn schouders...me ogen dicht.. en zo
Stonden we een kwartiertje doodse stilte.. totdat hij me naar voren trok en in me ogen keek hij had zijn vingers onder me kin.. en begon me te zoenen... Klaar toen was ik gewoon dood.. Het voelde zo goed aan maar ik wou het egt niet.. maar toch zoende ik terug zoo dom van me.. maar aan de andere kant was ik blij.. dat ik mo nog had.. ik voelde me zoo goed he.. ik voelde zoveel voor mo. Helaas. Hij ging die avond nog terug naar België.. Ik nam afscheid van hem.. pff met een brok in me keel.. Ik MOGT niet huilen van mezelf k hield me egt in..
& weg was mijn 'leven' hij zwaaide me nog toe...

16-08-2006, 18:38
Die dagen erna.. k werd doodziek.. Alleen in me bed gelegen.. Mo belde me niet.. ik voelde me NOG slechter dan dat ik al was.. Donderdag.. k voelde me al wat beter.. en ging ff op MSN. En Mo was er.. wejoow me hart.. bonkte zo hard dat het pijn deed. Haha was helemaal happy

(MSN gesprek)
Mo: ewaa gekk
Ik: heyhey
Mo: alles goed?!
Ik: ja met jouw..?!
Mo:jawel..
Ik: hmm keej dna..
Mo: ik mis je man..
Ik: ewa ja haha als ik een keertje vrij ben.. kom ik wel ene keertje kijken
daaro..
Mo:inshallah
Ik: inshallah
Ik: verveel je je daar niet ?!
Mo: niet egt.. kim is hier man


Ik voelde een steek in me buik.. die naam al.. als het aan mij lag had ik haar al vermoord k voelde me zwaar klxte..

Mo: tissam!? ben je er nog..
Ik: jaa kben er..
Mo; okeejdna.. die bitch slaapt..
Ik: BITCH?! moo wat doe je me aan.. waar ben je toch mee bezig..
Mo: uh wat is er?
Ik: wat wil je nou wie wil je.. mij of kim zeg mee ik ga hier stuk ik wil voor jouw gaan.. maar dan krijg ik dit.. wat wil je nou moo.
Mo: tissam jij weet ik kan niet met een Hollandse verder dat weetje..
Ik: dat vraag k niett.. wie WIL je.. WIEE?!
Mo: jouw tissam JOU met jou ga ik trouwen..

ik hield het niet meer.. en ging offline...

16-08-2006, 18:38
Zucht. Weer hoorde ik weken niks van hem. Hij belde me niet. Niks. Maarja ik ook niet. Het leek alsof hij me vergeten was. Maar ik wist dat hij dat niet was. Dat voelde ik gewoon. Op een gegeven moment hoorde ik telkens dat hij in Den-Haag was. Samia zag hem vaak op het strand met Kim. Telkens als zij dat zei kreeg ik een steek in mijn buik. Ik was zo jaloers. Pff.

9 juni 2006..
ik krijg via pp2g.. een note.. van mootje..

eej ik woon nu weer in den haag
ik hoor je wel ik kom morgen naar jou school
xxxxxxxjes mo

Ik wist niet wat ik las.. k werd zo blij.. was zoo happy [ DAMN,,!]
alleen gelachen.. volgende dag..
Samia & ik wouden gaan zwemmen.. we werden telkens gebeld door de neef
van mo.. en zijn vriendin (mijnnicht)..

Yous: Ewa zwervers waar zijn jullie kom naar skiffa..
Sam.: ahha jaa we komen zo ff naar de tandarts van tissam en dan komen we..
Yous: geef Tissam is
ik: ewaaa shuk.. ahah alles goed
Yous: jaa met jouw ahah tandarts miskiena.. ahaha
Ik: ahah miskiena zeg je.. en je lacht erbij yek ah mesgot
toen begon yous in het marokkaans..(kzet ht gwn in nl)
Yous: ewa mo is hier weer he..
Ik: ja wahhaa ben zo blij he..
Yous: hij s hier met mij
Ik: ewa geeefff em dan wajouuww waarom praat ik nog met jouw wahahha
Yous: hij is hier met die hollander...
Ik: tfoe man ey youss ik kom niet he als zij daar is..
Yous: keh hij gaat weg joh..
Ik: ow oke.. hier heb je sam kzie je strax
Yous: thallah
Ik: ciao

K voelde me zo klote k wou hem zo graag zien.. en dan zit zij weer in de
weg Hmdl.. was ik met samia.. zij gekke adhd patiënt liet me gelijk lachen met
de gekste dingen aha krijg zoveel steun van haar.. zij wist hoe ik me voelde..
me dag was gewoon verpest.. Samia deed alles om het leuk te maken..
uiteindelijk had ik gwn een leuke dag ZONDER mo maar beter ook
ik zou het toch niet kunnen volhouden daaro

16-08-2006, 18:39
3 weken gingen voorbij zonder van hem te hebben gehoord. En ik hoorde weer wat van hem. Werkelijk ik ging hier kapot onder. Tot we elkaar weer spraken,

(Msn gesprekje)

Ik: leuk dat jij wat van je laat horen..
Mo: ewa ik heb geen tijd man maar ik bel je wel
Ik: aha mo laat maar zitten je heb het te druk.. je hoeft me niet te
bellen. kom je ooit nog wel eens tegen

Weer gingen er weken voorbij. En oké ik had dat wel stoer gezegd. Natuurlijk meende ik het niet.

De zon scheen de hele week door. Dus besloot om met mijn nicht, haar vriend en Samia naar het strand te gaan. De vriend van me nicht is de neef van mo.. we hadden bij de deur van yous afgesproken. Ik kwam als laatste aan.. & Wat ik als eerst hoorde;
KIM IS ZWANGER GERAAAAAAAAKTTT JAAAH WEJOOOW MO WORD VADERRRR & HIJ GAAT TROUWEN WAAROM DENK JE DAT HIJ NAAR MAROKKO GAAT BLA
Ik deed net alsof het me niks deed.. maar k zag haast niks meer.. me ogen
zaten vol met tranen.. k liep helemaal vooraan zodat ze me niet zagen.. op dit moment.. ging ik niet alleen maar kapot. Ik brak in allemaal kleine stukjes.
het Stiekeme kleine beetje hoop.. die ik nog had... Had ik gewoon niet meer..
me hele dag was gewoon verpest. had een pest bui.. k had nergens meer zin in..
NERGENS meer.. ik probeerde er toch een leuke dag van te maken.. Dat was wel gelukt met me 3 lieffies. K was egt gewoon van plan om mo weer voor de zoveelste keer te vergeten.. k deed EGT Alles om niet aan
hem te hoeven denken.. dat lukte me wel een beetje.. na een tijdje niet over hem te praten/denken.. was ik egt over hem heen... zucht.. TOT na anderhalf maand..

16-08-2006, 18:40


Woensdag (19-07)..
Hayat en ik waren opweg richting scheveningen.. we waren gezellig aan het praten.. het was rond 8 uur.. en de zon scheen nog.. k voelde me niet zo goed..
Ik: hayatt ik wil hem tegen komen.. ik wil alleen zien of hij me durft aan te
kijken..ALLEEN dat.. Dan ben ik egt zeker van me zaak.. Ik wil hem egt tegen komen..
Hayat: Ewa Inshallah.. kom je hem tegen
Ik: Inshallah..

Samen zaten we bij de halte. de tram was laat.. er viel een stilte.. ik keek
recht voor uit & hayat ook...
totdat.. ik een auto langs zag rijden.. met iemand die me raar aankeek..
mooie jongen.. Mooi gebruind..
hij keek me zo raar aan.. dus ik keek hem ook gewoon vies aan..(slechte gewoonte
van mij)..
TOT dat hij zij kom kom.. ik keek hem TOEN Goed aan.. ik kwam niet uit me
woorden..
Ik: haayyyyaat moo wejooowww wat moet ik doen..

Mo riep me en ik riep dat ik niet kwam. Toen riep hij nog harder dat ik moest komen. Ik besloot maar naar hem toe te gaan en trok Hayat met me mee. Hij parkeerde zijn auto in een straatje. En zucht.. daar begonnen we weer te praten. Alle gevoelens kwamen weer naar boven toen ik in zijn mooie ogen keek. Ik werd weer helemaal gek van binnen en stond op het punt om te huilen.

hij zo Tissamm waaar wasss je mann?!
Ik: waaaat? waar ik was vieze hond jij heb lef... JIJ bent degene die gaat trouwen en niet eens.. mans genoeg is om het mij te Vertellen.?! Neeeeuhh ik moet Weer van andere horen..
Mo: How! w8 w8.. ff hoor? WIE gaat trouwen?
Ik: Ja Jij.. wat wie gaat trouwen?! domme vraag.. je word vader.. mo ik had
op zijn minst gehoopt dat ik het van jou moest horen en niet van andere..!!!
Hij: Tissamm IK GA NIET TROUWEN en ik word geen vader..
DAt heeft zij gezegd.. tegen iedereen.. Maar? WAAROM doe je zo.. Als ik je
wat beloof Dan hou ik me er ook aan.. Al is het niet nu dan is het over 1 jaar.. ik heb je gezegd dat ik nooit serieus kan zijn met een Hollander.. dat heb ik je gezegd toch..?!

Ik had een brok in me keel.. en de tranen sprongen in me ogen.. snel draaide ik me
om. Te laat. Hij zag het. Stiekem vroeg hij aan Hayat of ik aan het huilen was. Ik klapte gewoon dicht. Wat moest ik hem zeggen? Gered door de tram die eraan kwam!

Ik: Mo, de tram is er. Ik zie je nog wel. Ik gaf hem een hand terwijl ik de andere kant opkeek.
Mo: ahah nee Tiss.. ik kom net van jouw straat met de hoop dat k je tegen
kom.. ik rij elke dag 5 x langs je huis.. maar nee geen tiss.. je nr.. weet ik niet meer.. k wist em uit me hoofd maar.. alleen de 1ste 6 cijfers, hij zij ze hard op.. en ik weet me eigen tel nr. niet eens.. Denk je nou egt dat ik geen contact met jou zocht..? Denk je dat? Denk je dat ik al die tijd gelogen heb toen ik in België was?.. wat ik je beloofd had op MSN? Tiss.. doe normaal alsjeblieft.
Ik: Mo ik weet het niet meer....
Na lang treuzelen.. gaf ik hem mijn nr.. hij zo Tiss.. ik bel je..
Kzag dat de tram weg reed.
Mo: kom stap in..
Ik: nee de volgende tram komt zo.. mohiem mo doei spreek je snel..
Mo: STAP IN!!!!!!!!!!!!!!!. kom tiss plaese.. k moet met je praten alsjeblieft..
Hayat & ik gingen met hem mee, in de auto.. waren we aan het Praten.. over alles en nog wat.. gewoon soort van gezellig alsof er Niks aan de hand was.. hij Praatte over Marokko België enzo..(ook omdat me nicht erbij was..).. Op het strand zagen we andere nichtjes en vriendinnen.. Dus Mo riep We gingen samen nog naar Scheveningen met Mo.. en daar bleven we nog praten.. het leek gewoon als eerst.. toen we nog samen waren.. k was weer zo blij.. bleef maar praten en lachen. het werd al laat.. half 11.. me moeder begon me al te bellen..
MA: JJJJJJJJA NAAR HUIS NU!.. & wij sprintten naar huis..
Het was woensdag en zaterdag zou mo vertrekken naar Marokko voor 2 weken..
Ik nam afscheid van hem.. hij zij dat hij me zou bellen,, maar ik hoorde niks meer van hem.. het was al zaterdag.. Vandaag zou hij vertrekken.. Ik keek egt om de 10 min naar me tel schermpje.. maar nee k werd niet gebeld.. met de gedachte dat hij het te druk had.. Vergaf ik het hem ..
GEDULD.. Mo belt me wel Als hij aan gekomen is... Dacht ik steeds.

16-08-2006, 18:41
Dagen gingen voorbij..
Een week was voorbij..
Mo had nog steeds niet gebeld.. (HIJ BELT WEL!!!).. hij belt wel hij belt wel.. dat dacht ik alleen..
2 weken voorbij.. deze zaterdag zou mo terug komen. JAAAAAAAAAH!! K zou hem weer zien!!!
Zo blij was ik!!!!!!.. Hij had me beloofd het allemaal op te pakken na de vakantie. Maar tevergeefs voor mijn valse hoop. Dagen gingen weer voorbij.. niks Gehoord van mo..
Na ongeveer nog een week waarin ik toch begon te twijfelen of hij nog van zich zou laten horen, sprak ik Youss de neef van Mo op msn.

Yous: Ewaaaaaaaaa shum
Ik: ewaaa alles goed ?
Yous: ja hoor.. met jouw?
Ik: Jewell.. hoe gaat t met mo..
Yous: ja Goed hij is getrouwd..
Ik: hahaha doe nOrmaal doee!! wanneer komt ie terug of is ie al terug?
YOus: ik lieg niet Tiss?.. Ik schrok ook toen hij me uitnodigde..?!
Ik: met wie is hij getrouwd dan?
Yous: wie denk je..
Ik geloofde het natuurlijk niet. Mo had het me toch zelf verteld. Hij meende alles en hij wou mij. Hij wou echt gaan voor mij. Toch? Zoveel praatjes hoorde ik afgelopen jaar. Voor niks al die stress en hoofdpijn. En nu wou ik niet weer... om niks stressen.. MAAR toch twijfelde ik gewoon.. want yous liegt niet zomaar tegen mij..

the next day..:

(gesprek tussen mij en me nicht..(vriendin van yous)..)

soh: ja sgatje hij gaat trouwen.. ik belde yous.. hij zij ja k had gister de bruiloft van mo..
Mijn hart stopte met kloppen. Ik kreeg het benauwd. 10000en gedachten gingen door me heen. Als dit een grap was. Dan is de bedenker ervan heel ziek in zijn hoofd!
Ik: neeeeeeeeeeej.. wejooooooow wat een kk lijer is hij Zeggggggg waarom zegt hij me dat niett.. WAT DOET HIJ ME AAAAAAN??????
Soh: komt goed tiss.. hij durft het je niet te zeggen lieverd...

OW..

16-08-2006, 18:41

dit was het.
Mo is nu getrouwd. En dit keer is het echt zeker. Hij durft me niet onder ogen te komen zoals de vriendin(nicht)van Yous me vertelde. En ik ben het nu zat. Ik ben er helemaal klaar mee. Ze zeggen uit elke nadeel komt een voordeel. En wij Moslims zeggen Khair Incha’Allah. Het was blijkbaar niet voorbestemd voor Mo en mij. En dat is maar beter zo.
Bij dezen waarschuw ik ieder ander die in dezelfde situatie als mij heeft gezeten of zit. Hoe lief, mooi, leuk en aardig een jongen kan zijn. Vertrouw niet op zijn liefde tot je gegarandeerd bent van het huwelijk. Er bestaan geen haraam relaties die perfect zijn verlopen. En vooral niet de relatie die ik met Mo heb gehad. Die heeft me alleen maar kapot gemaakt. Maar ook sterker. Vanaf nu weet ik wat me te doen staat. En wat ik doen ga in mijn verdere leven Incha’Allah.. daar komt hij helemaal niet in voor.



Sorry voor zo een korte verhaal.. maar verder kan ik niet gaan omdat ik hem
nu niet meer spreek..




Egt shokran Iedereen voor het lezen van mijn verhaal ik hoop dat jullie mij een beetje begrijpen. En er wat van opsteken.
Thalllaw en Moge Allah swt jullie allemaal een gelukkig lang, gezond en vooral liefdevolle leven schenken.
Ameen.

Xx DramaQueen17


Pagina's : [1] 2 3