Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Voeding & Gezondheid 9 kilo kwijt in 6 weken....?Pagina's : [1] 2

alabama_1
07-08-2006, 18:45


Lovely dames, De marokkaanse vrouw die dik wordt als ze eenmaal getrouwd is....het is een cliche.....maar damn.....het gebeurt echt. Voordat ik trouwde woog ik altijd rond de 60 kilo....ben 1.70....dus maatje 36 en 38 was het enige wat je in mijn kledingkast zou aantreffen.... maar ja....niet alleen je levenstijl veranderd....ook je eetpatroon. S ochtend ga je de deur niet uit...zonder dat je een stevig ontbijt achter de kiezen hebt.... Vervolgens kom je thuis....en moet je koken.....na het eten....wil je op de bank liggen met je mannetje....en verdomd....bij de thee....wil je allerlei hapjes hebben....kortom....je gaat bunkeren..... Naar de sportschool gaan....heb al een jaar lang dat voornemen, maar ben liever lui dan moe.....Heb werkelijk allerlei apparatuur aangeschaft, maar wie gaat er op staan hijgen en puffen....wanneer ik lekker kan chillen op de bank... Hoe dan ook, op een gegeven moment (en damn wat ging het snel) ben ik 13 kilo aangekomen. Mijn kleding past me niet meer.....ik heb een complex overgehouden aan die rot spiegeles van de paskamers van hennes.... lijnen en dieeten wilde niet lukken, omdat ik de discipline er niet voor heb.... Maar er is hoop....want....en nu komt het....IK BEN 9 KILO KWIJT GERAAKT IN 6 WEKEN....en hoe heb ik het gedaan? SONJA BAKKER! er is een dieet boekje te koop bij alle boekwinkels van deze dame. 10 weken lang, je ontbijt, lunch en avondeten volledig uitgeschreven. Hoe je hoeft dus niet meer zelf je cal. te tellen! Het is makkelijk te volgen Het is volledig uitgeschreven, plus variatie Het is een volwaardig dieet, dus je krijgt alle benodigde vita binnen....en het werkt! het boekje kost maar 13 euro en het is echt de investering waard! P.s zit momenteel al weer op maatje 38....nu nog ff kijken of ik weer terug kan naar 36... liefs, Ali P.s als het mij lukt.....dan kan het iedereen lukken......succes!

_Nour_al_Houda_
07-08-2006, 18:51
bedoel je niet SONJA Bakker? enne klasse dat je zoveel bent afgevallen :goedzo:

alabama_1
07-08-2006, 19:00
bedoel je niet SONJA Bakker? enne klasse dat je zoveel bent afgevallen :goedzo: Oeps....sorry, dat is waar.....ze heet Sonja....maar ja....haar boekjes zijn oranje en kosten bij alle ako's maar 13 euro... thanks....ik ben er ook echt blij mee.....voel me ineens weer echt goed. Ik had het idee dat ik echt een reus was geworden! Hopelijk zullen jullie er ook veel aan hebben... Dikke zoen, Ali

BugaBoo
07-08-2006, 19:24
Ik vind het juist mooi dat getrouwde vrouwen aankomen, het maakt je soort van echte 'vrouw'. Ik ben nu nog echt een meisje met een tenger meisjesfiguur, ik hoop wel 'groter' te worden. :hihi: Ik vind het bij moeders al helemaal niet staan als ze dunner zijn dan maat 40 :haha:

alabama_1
07-08-2006, 19:55


Ik vind het juist mooi dat getrouwde vrouwen aankomen, het maakt je soort van echte 'vrouw'. Ik ben nu nog echt een meisje met een tenger meisjesfiguur, ik hoop wel 'groter' te worden. :hihi: Ik vind het bij moeders al helemaal niet staan als ze dunner zijn dan maat 40 :haha: Natuurlijk is het mooi als een vrouw rondingen heeft.....maar mijn probleem was, ik ben 1.70....ik word zo groot....ik lijk echt op een reus. Zelf vind ik het ook mooi als een klein vrouw.....een beetje vol is....haar staat het schattig....mij staat het lomp... enfin....voor ieders wil wat...toch... dikke zoen, Ali

oemtarik
07-08-2006, 20:00
albama, hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ik weet wat je bedoelt:jammer: maar ik geef mijn zwangerschappen de schuld:ego: :hihi:

sarak
07-08-2006, 20:12
probleem is vaak niet het afvallen maar het daarna weer op gewicht blijven (spreek uit ervaring).

houda99
07-08-2006, 20:16
Me nichtje is hier ook mee bezig. Ze heeft ook jarenlang van alles geprobeerd. Ze viel wel af maar dat kwam in no time terug op haar oude gewicht. Toen ik haar als laatste had gesproken was ze al 1 kilo kwijt in 1 week. Ze vind het ook supermakkelijk. Je eet gevarierd en gezond zonder dat je het besef hebt dat je aan het dieeten bent. Zeker de moeite waard.

BugaBoo
07-08-2006, 20:18
Natuurlijk is het mooi als een vrouw rondingen heeft.....maar mijn probleem was, ik ben 1.70....ik word zo groot....ik lijk echt op een reus. Zelf vind ik het ook mooi als een klein vrouw.....een beetje vol is....haar staat het schattig....mij staat het lomp... enfin....voor ieders wil wat...toch... dikke zoen, Ali ahahah, 1.70 is geen reuzenlengte hoor. Misschien komt het doordat Marokkanen zo kort zijn met hun 1.62m dan lijk je bij een paar cm langer al gelijk een reus..:hihi: Maar je mag die 9 kilo gerust doneren aan mij, ik maak me totaal niet druk hierom. Zolang je maar gelukkig bent, als je ervoor gaat leuk en goed maar laat het je leven niet domineren, dat is zonde van je tijd.

fazia85
07-08-2006, 20:28
ik wilde dat boek een tijdje geleden aanschaffen, maar dacht van als ik me niet meer aan dat dieet hou dat het er weer bij komt

eva2
07-08-2006, 20:59
Lovely dames, De marokkaanse vrouw die dik wordt als ze eenmaal getrouwd is....het is een cliche.....maar damn.....het gebeurt echt. Voordat ik trouwde woog ik altijd rond de 60 kilo....ben 1.70....dus maatje 36 en 38 was het enige wat je in mijn kledingkast zou aantreffen.... maar ja....niet alleen je levenstijl veranderd....ook je eetpatroon. S ochtend ga je de deur niet uit...zonder dat je een stevig ontbijt achter de kiezen hebt.... Vervolgens kom je thuis....en moet je koken.....na het eten....wil je op de bank liggen met je mannetje....en verdomd....bij de thee....wil je allerlei hapjes hebben....kortom....je gaat bunkeren..... Naar de sportschool gaan....heb al een jaar lang dat voornemen, maar ben liever lui dan moe.....Heb werkelijk allerlei apparatuur aangeschaft, maar wie gaat er op staan hijgen en puffen....wanneer ik lekker kan chillen op de bank... Hoe dan ook, op een gegeven moment (en damn wat ging het snel) ben ik 13 kilo aangekomen. Mijn kleding past me niet meer.....ik heb een complex overgehouden aan die rot spiegeles van de paskamers van hennes.... lijnen en dieeten wilde niet lukken, omdat ik de discipline er niet voor heb.... Maar er is hoop....want....en nu komt het....IK BEN 9 KILO KWIJT GERAAKT IN 6 WEKEN....en hoe heb ik het gedaan? SONJA BAKKER! er is een dieet boekje te koop bij alle boekwinkels van deze dame. 10 weken lang, je ontbijt, lunch en avondeten volledig uitgeschreven. Hoe je hoeft dus niet meer zelf je cal. te tellen! Het is makkelijk te volgen Het is volledig uitgeschreven, plus variatie Het is een volwaardig dieet, dus je krijgt alle benodigde vita binnen....en het werkt! het boekje kost maar 13 euro en het is echt de investering waard! P.s zit momenteel al weer op maatje 38....nu nog ff kijken of ik weer terug kan naar 36... liefs, Ali P.s als het mij lukt.....dan kan het iedereen lukken......succes! knap dat je 9 kilo bent afgevallen :goedzo: ,ik was ook 13 kilo afgevallen in 5 maanden maar ja je raad het al ,er zat weer zo"n 7 kilo bij na een paar maanden puur door stress etc. heb er weer 4 kilo af maar wat nog moeilijker is op gewicht blijven . zelf heb ik gemerkt dat brood een echte dikmaker is ,nu ik nog nog maar een broodje op een dag eet en verder gewoon eet en zelfs nog een beetje snoep ben ik al 4 kilo kwijt .! belangrijkste is regelmaat als je dat kan bereiken ben je op de goede weg . maar geloof me ik spreek helaas uit ervaring het blijft moeilijk:moe:

Voorbijgangster
07-08-2006, 21:07
Ik moet dat boek ook maar eens gaan aanschaffen, anders ben ik binnenkort te bewonderen bij ''Wat je eet ben je zelf''

eva2
07-08-2006, 21:24


Ik moet dat boek ook maar eens gaan aanschaffen, anders ben ik binnenkort te bewonderen bij ''Wat je eet ben je zelf'' ja dat probleem kennen we ja:moe:

Nadira1981
07-08-2006, 21:25
ja dat probleem kennen we ja:moe: Vertel:D

eva2
07-08-2006, 21:37
Vertel:D nou wat je eet ben jezelf zegt genoeg denk ik:o als je rokken niet meer goed passen omdat je weer teveel hebt zitten slikken :moe: moet je weer aan de lijn ,o zo fijn :moe: maar heb geen zin om echt dik te worden want dan ben je verder van huis!!! dus lijnen en nog eens lijnen :moe:


Pagina's : [1] 2