Bekijk volle/desktop versie : hoe moet je..



29-07-2006, 22:38
als k me internet opstart dan zou je normaal zo een pagina krijgen waar je de site in kan type die je wilt aleen k krijg google en daarboven heb je tog so een balk waar je iets intypt http://www... aleen k heb dat niet hoe krijg ik die balkje daarboven


hoop dat jullie t een beetje snape

bedankt alfast

29-07-2006, 22:41


druk op F11

29-07-2006, 22:47

Citaat door missy_mocrootje:
druk op F11
nee helpt niet,,,


het is egt iritand joh heb et al een tijdje en kan aleen via google naar een site

29-07-2006, 22:52
hoe bedoel je zie je dies adresbalk niet ofzo? zegmaar waar je de site moet typpen?

zie je wel gwn zo een grijze balk of iets van een balk zo ja klik derop met je rechtermuisknop en dan zie je adresbalk en daar klik je op en dan krijg je er zon vinkje achter... volgends mij helpt dat wel..

29-07-2006, 22:55



Citaat door missy_mocrootje:
hoe bedoel je zie je dies adresbalk niet ofzo? zegmaar waar je de site moet typpen?

zie je wel gwn zo een grijze balk of iets van een balk zo ja klik derop met je rechtermuisknop en dan zie je adresbalk en daar klik je op en dan krijg je er zon vinkje achter... volgends mij helpt dat wel..
ja die adresbalk heb k niet,, heb het geprobeerd en die adresbalk is al aangevinkt aleen nog heb ik hem niet

29-07-2006, 23:19
hoe je muis ingedrukt msschie zit ie verstop moet je m eruitslepen ofzzoo ????!!!! ik weet t nie vreemd?