Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : wie kan mij helpenmaroccain_me
20-07-2006, 13:48


Ik wil mijn pc opnieuw formateren wegens een virus op mijn pc.. nou heb ik een RODE HERSTEL-DISKETTE daarvoor..alleen weet ik niet hoe dat werkt?:( kan iemand mij misschien vertellen hoe ik daarmee om moet gaan om mijn pc opnieuw te formateren..:rolleyes: ZO SNEL MOGELIJK GRAAG!!!:( ALVAST BEDANKT.. Gr. maroccain_me:kus:

Bilende
20-07-2006, 13:59
pc formateren hoeft niet met diskette.. start je pc opnieuw op met je windows cd in de cd rom speler.. dan krijg je die installatie menu in het begin.. ewa als je in die menu dan zit dan moet je je schijf zeg maar leeg maken.. partitie verwijderen heet het als het goed is.. en dan opnieuw windows op je lege partitie installeren..

maroccain_me
20-07-2006, 14:03
ik denk dat ik die cd kwijt ben geraakt... :( ik zal er naar gaan zoeken.. maar als ik hem echt echt echt niet heb kunnen regelen die cd?? kan ik et ook op een ander manier doen of is dat niet mogelijk??

maroccain_me
20-07-2006, 15:09
als je de rode diskette wil gebruiken pc uit doen disketten er in pc starten instructies volgen Oke thanks:goedzo: Ik wist namelijk niet dat ik pc opnieuw moest starten:maf: