Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Hoe maak je in hemelsnaam kotlet?



Pagina's : [1] 2

klote_leven
19-07-2006, 11:35


Je raad het al ik ben een looser op het gebied van koken,maar ik heb gehoord dat kotlet heel simpel te maken is. Wie wil mij stap voor stap uitleggen wat je moet doen?

Maghrebiya
19-07-2006, 11:51
Zo klote is het leven niet schat ;) Ok neem een koekepan waar deksel bij zit.. of pizzapan.. Neem koteletjes en was ze schoon.. doe ze in koekepan/pizzapan.. maal hierboven op groffe zeezout en seizoenenpeper.. Doe hier overheen/langs beetje boter.. Zet pizzapan aan /koekepan op zacht pitje. Doe hierbij 1/2 theeglas water en laat zachtjes afgedekt gaar koken.. Als t gaar is doe je deksel dr vanaf en vuur iets harder.. als je ziet dat kottelet bruin begint te worden en lekker sappig is, kun je m serveren en lekker oppeuzelen :D Maar dr zijn genoeg makkelijke dingen om te maken ;) M3a salama, Latifa

klote_leven
19-07-2006, 13:00
nee ik bedoel in de oven meid

noha_tanger
19-07-2006, 13:34
nee ik bedoel in de oven meid salaam oukhty je kan ze lekker marineren net als voor echwa: ui fijn gehakt kasbor/madnous gehakt zout libzar skinzbir kamoun rode paprikapoeder olijfolie dit alles de kotletten goed ermee smeren dan laten intrekken min 4 uur dan de bakblik met alu papier bedekken en de kotlet daarop leggen weer bedekken en in de hete oven gaar bakken na zo'n 20 mn de papier eraf halen en deze nog bruin laten worden (de baktijd hangt af van de vleessoort dus na de 1 ste 15 mn een kijkje nemen)

noha_tanger
19-07-2006, 14:01


of gewoon met zout strooien en kamoun dan met veel kasbor goed gehakt goed insmeren voor elke kotlet een 4kant uit alupapier knippen met olie smeren en de kotlet daarin rollen deze ook met een kwast met olie deppen niet te veel dan op de bakblik leggen en in de hete oven gaar bakken na 25 a 30 mn bekijken of het gaar is als die nog niet gaar zijn gewoon verder laten bakken :goedzo:

cocoenco
21-07-2006, 00:04
ik heb ze afgelopen weekend op de barbeque gedaan, wat heb ik me lopen kluiven, heerlijk

Ghair
21-07-2006, 00:11
barbeque dan blijft het rood van binnen jaks

cocoenco
21-07-2006, 00:25
dan kun jij niet barbequen

Ghair
21-07-2006, 00:28
dan kun jij niet barbequen maar bij iedereen waar ik gegeten heb ik het zo

cocoenco
21-07-2006, 00:41
zieke mensen eet jij bij dan, Ik ga echt geen rauw vlees eten, gadver. lmouhim bij iedereen is het rood, hamdoellah bij mij niet :hihi:

Ghair
21-07-2006, 00:49
zieke mensen eet jij bij dan, Ik ga echt geen rauw vlees eten, gadver. lmouhim bij iedereen is het rood, hamdoellah bij mij niet :hihi: nodig me uit kom ik normaal eten bij je :D

cocoenco
21-07-2006, 00:52
rood vlees van de barbeque is normaal voor jou, voor mij niet, dus wat bedoel je precies

Ghair
21-07-2006, 01:00


rood vlees van de barbeque is normaal voor jou, voor mij niet, dus wat bedoel je precies ja normaal omdat ik het gewend ben maar ik vind het beetje nietlekker en het ook niet daarom dat BBQ ook afsla maar jij beweert dat je lekkere niet rode vlees kan klaar maken ewa dat wil ik wel proeven en zien :D snapte

cocoenco
21-07-2006, 01:07
wil je het controleren, als ik je ken dan ben je maybe volgend jaar welkom hahaha maar goed ik kan geen roodvlees naar binnen krijgen, dus doe mijn best als ik aan het barbequen ben, snap je

Ghair
21-07-2006, 01:44
wil je het controleren, als ik je ken dan ben je maybe volgend jaar welkom hahaha maar goed ik kan geen roodvlees naar binnen krijgen, dus doe mijn best als ik aan het barbequen ben, snap je ik snap het mij lukt he alleen niet of je krijgt rood vlees of je krijgt zwarte verkoolde vlees jakkesss :maf: dus petje af voor je BBQ grill kunst


Pagina's : [1] 2