Bekijk volle/desktop versie : Voorbereiding Sparta Rotterdam.

Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

12-07-2006, 20:59
SPARTA ZEER TREFZEKER TEGEN PPSC (0-19)

De eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen was er vooral één voor de aanvallers. In de beginfase ontpopte vooral Yannis Anastasiou zich als goalgetter. De Griekse spits scoorde de eerste vier doelpunten voor Sparta Rotterdam. Hij deed dit in een moordend tempo. Binnen 21 minuten stond het scorebord op 0-4.

De ruststand werd bepaald op 0-7 door doelpunten van Jason Oost (penalty), Anthony Obodai en nogmaals Jason Oost.

Na de rust werd de score nog verder opgevoerd. Wiljan Vloet wisselde de complete voorhoede in de rust plus nog vijf spelers. 'In de rust hebben we afgesproken dat we nog minimaal zeven doelpunten wilden maken. Dat tekent de gretigheid van de groep. Dat vind ik mooi om te zien,' aldus Vloet.

Jeffrey Vlug scoorde verder nog drie doelpunten, Ivan Cvetkov zelfs vier. Daarmee waren de gewenste extra zeven goals al behaald. Dat ook Yuri Rose (2x), Sepp de Roover, Marvin Emnes en Melvin Zaalman nog scoorden maakte de overwinning nog wat mooier. De eindstand was 0-19, dit tot tevredenheid van Wiljan Vloet. 'Na 16 april hebben we natuurlijk geen wedstrijd meer gespeeld, dus het was wel lekker om vandaag weer te spelen. Verder vond ik naast de gretigheid ook de voetbalintelligentie van een aantal spelers mooi om te zien. Dominique van Dijk bijvoorbeeld speelde op het middenveld een goede wedstrijd. Je ziet ook dat de jonge spelers zich daarbij beter voelen en zich daaraan optrekken. Ook de inbreng van Yannis Anastasiou in de groep is heel belangrijk,' sprak de Sparta-trainer na de wedstrijd.

Opstelling Sparta Rotterdam:

René Ponk (46. Dolf Kerklaan), Marciano Bruma (46. Sepp de Roover), Steve Olfers, Iderlindo Moreno Freire (46. Danny Schenkel), Sjaak Polak, Anthony Obodai (46. Sani Kaita), Nathan Rutjes (46. Jeffrey Vlug), Dominique van Dijk (46. Yuri Rose), Jason Oost (46. Melvin Zaalman), Yannis Anastasiou (46. Ivan Cvetkov), Rachid Bouaouzan (46. Marvin Emnes).

SPARTA WINT MET 11-1 VAN GOES

Sparta speelde vanavond de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2006 - 2007. In Goes waren ongeveer 500 toeschouwers aanwezig op Sportpark Het Schenge om de elftallen van vv Goes en Sparta Rotterdam te zien voetballen.

Wiljan Vloet stuurde de volgende elf namen de wei in: Dolf Kerklaan, Sepp de Roover, Danny Schenkel, Iderlindo Moreno Freire, Sjaak Polak, Nathan Rutjes, Dominique van Dijk, Melvin Zaalman, Yuri Rose, Marvin Emnes en Rachid Bouaouzan.

Na vijf minuten werd het eerste doelpunt gescoord door de rood-witten uit Rotterdam. Rachid Bouaouzan scoorde de eerste van zijn twee goals. De andere goal was de 0-5. Marvin Emnes werd topscorer in het oefenduel met drie goals.

De kleedkamer werd opgezocht bij een 0-5 stand. Na de hervatting werd het 0-11. Het enige tegendoelpunt viel in de blessuretijd. Jesper Huisman scoorde vanaf zo'n dertig meter via een hoge bal die via de lat in het doel terechtkwam.

Invallers:

Na 45 minuten: Smith voor Kerklaan, Anastasiou voor Dominique van Dijk, Vlug voor Zaalman, Obodai voor Bouaouzan.

Na 65 minuten: Bruma voor De Roover, Olfers voor Schenkel, Gudde voor Moreno Freire, Cvetkov voor Emnes.

12-07-2006, 21:02
Vanavond Sparta - Antibarbari

12-07-2006, 21:56
ja jongen, dat is onze ploeg!

12-07-2006, 22:16

Tof joh dat Sparta is gepromoveerd! Maakt het een stuk leuker.

12-07-2006, 23:31
Ik hoop niet dat we volgend jaar die zelfde lelijke kleding krijgt!!

LoL heb me shirt geruilt met een Az shirt tijdens een toernooi hihihi..

trouwens Antibarbari werd met 19-0 van het matje geveegd..

13-07-2006, 11:06

Het zijn slechts oefenwedstrijden, maar de aanval van Sparta Rotterdam ziet er veelbelovend uit voor het komende seizoen. Met Yannis Anastasiou heeft Sparta een slimme, balvaste aanvalsleider binnengehaald. De Griekse spits scoorde vandaag vijf goals tegen Antibarbari. Hiermee is de 33-jarige oud-Ajacied topscorer van de voorbereiding met 10 goals. Ook de ontwikkeling van Marvin Emnes is per wedstrijd zichtbaar. De jonge Oranje-international is bezig aan een goede oefencampagne tot nu toe. Vandaag kon ook hij twee doelpunten toevoegen aan zijn palmares.

De oefenwedstrijd tegen de lustrum-vierende vereniging begon na drie minuten met een eigen doelpunt. De ruststand werd op 0-5 bepaald door goals van de al eerder genoemde Anastasiou (2x), Jason Oost en Anthony Obodai.

Na de hervatting werd het doelpuntenfestijn pas echt geopend. Het eerste doelpunt van Haris Medunjanin kon ook bijgeschreven worden door de statistici. Het mooiste doelpunt van de avond werd gescoord door Rachid Bouaouzan. De supporters die laatste competitieoverwinning op Het Kasteel tegen Feyenoord nog kunnen herinneren (3-2, 5-11-1995) weten dat Carlos Fortes de bal in de kruising achter Ed de Goey schoot. De bal van Rachid bleef net als bij het schot van Fortes in de kruising tussen de palen hangen. Een mooi gezicht!

Toen de 0-19 achter de Antibarbari-doelman lag besloot de scheidsrechter er een eind aan te maken. Aanstaande zaterdag speelt Sparta Rotterdam een oefenwedstrijd tegen de Zeeuwse Selectie, met Dennis de Nooijer als opponent. De wedstrijd wordt gespeeld in Nieuwdorp, op het complex van de plaatselijke SV. Aanvang 16:00 uur, entree 5 euro.

René Ponk, Marciano Bruma, Steve Olfers, Danny Schenkel, Sjaak Polak (46. Wouter Gudde), Anthony Obodai (46. Dominique van Dijk), Sani Kaita (65. Melvin Zaalman), Jeffrey Vlug (45. Yuri Rose), Jason Oost (65. Ivan Cvetkov), Yannis Anastasiou (65. Rachid Bouaouzan), Haris Medunjanin (65. Marvin Emnes).

16-07-2006, 12:40

In het Zeeuwse Nieuwdorp speelde Sparta vanmiddag een oefenwedstrijd tegen het Zeeuws Elftal. Bij de Zeeuwen stond oud-Spartaan Dennis de Nooijer in de basis. De rood-witten kwamen op een 1-0 voorsprong via een doelpunt van Yuri Rose. Dat was ook direct de ruststand.

In de tweede helft kwamen de Zeeuwen op gelijke hoogte in de 56e minuut, maar daarna trok Sparta de overwinning toch naar Rotterdamse zijde via doelpunten van Jason Oost en Melvin Zaalman.

De volgende oefenwedstrijd is woensdag 19 juli op het complex van DEH/Musschen aan de Oldegaarde in Rotterdam. Tegenstander is dan het Haarlem van de oud-Spartanen Gert Aandewiel (trainer), Achmed Ahahaoui en Roel de Graaff. Aanvang 19:00 uur, entree is 6 euro en 4 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

René Ponk (46. Dolf Kerklaan), Sepp de Roover, Steve Olfers, Wouter Gudde (46. Iderlindo Moreno Freire), Sjaak Polak (46. Dominique van Dijk), Sani Kaita (46. Anthony Obodai), Haris Medunjanin (Melvin Zaalman), Yuri Rose (46. Jason Oost), Rachid Bouaouzan (46. Jeffrey Vlug), Yannis Anastasiou (Ivan Cvetkov), Marvin Emnes (46. Marciano Bruma).

13e minuut 0-1, Yuri Rose
56e minuut 1-1 goal zeeuwse selectie
61e minuut 1-2, Jason Oost
82e minuut, 1-3 Melvin Zaalman

17-07-2006, 10:49