Bekijk volle/desktop versie : Hoe kook je een ei?



Pagina's : [1] 2

12-06-2003, 19:30
Kan iemand me dat vertellen? ..

12-06-2003, 20:18


je pakt een ei en een kasro (je wet tog zo en pannnetje) ewa die kasro vul je met water je zet het eitje erin en doe het op het vuur. laat het ongever 15 min. koken en dan haal je het van het vuur af en gooi je het warme water eruit en gooi j er koud water over heen dat hoef niet per se en dan ga je het pellen en eten of zout ofzo erop.
ik hoop dat je er iets aan hebt gehad!!!
xxx van lamia

12-06-2003, 21:28
vergeet niet de takbier uit tespreken, over de eieren. Bismiallah oe akbar.

13-06-2003, 22:35
ben je nou echt zo dom dat je geen ei kan koken
schaam je eigen dat kan een kindt van 5 nog wel
hahahahahahahahahahahahahahahahaha

14-06-2003, 17:56


hahah ze3ma weet ze niet tuurlijk weet ze dat wel........maare

gewoon 2 borden pakken maak eitje open en doe in een van de borden en dan andere bord erop en dan in de magnetron klaaaaaaaaaar eens kees handiggg he



14-06-2003, 19:14
awielieee een ei koken leerde ik op mijn 4e man damzz

14-06-2003, 23:18
asSalaam u3alikum

Mensen is dit een SERIEUZE vraag!!!!!!!!!!!!!

Kom op he

15-06-2003, 09:47
waarom zet je het hier behda nu weet meteen iedereen dat je geen ei kan koken... en waarom vraag je, je moeder het niet gewoon!

15-06-2003, 17:55
pak een pan met water steek er de eitjes in laat 10minuten koken

de warm water van het eitje uitgieten wel bismilah zeggen als je het kokend water weggiet

daarna koud water in de pan op u gekookte eitjes( de eieren schrikken)

pellen en opeten

Lady_moi has spoken

15-06-2003, 18:05
Omelet met groenten

Ingrediënten: 150 g kool of broccoli of prei, in stukjes
3 eieren, losgeklopt
1 uitje of sjalotje, in smalle ringen
4 olijven, in plakjes
4 cherrytomaatjes, in plakjes
peper en zout
olie of boter om in te bakken


Bereidingswijze: Blancheer de gesneden groente een aantal minuten in kokend water en laat daarna uit-lekken in een vergiet. Verhit olie of boter in een koekenpan. Bak ui of sjalot en giet er de losgeklopte eieren bij. Leg direct de overige ingrediënten mooi verdeeld op/in het ei en bestrooi het geheel met een snufje peper en zout. Laat de omelat aan de onderkant licht-bruin kleuren, keer om en bak de andere kant nog even. Serveer de omelet bij de lunch op brood of als bijgerecht met bijvoorbeeld rijst en een salade.

Als ge al een eitje kunt koken moogt ge da ook uitproberen is echt lekker en gemakkelijk om te maken


15-06-2003, 22:23
Damn...kom ik zo serieus over? :schok:

Of zijn de kookkunsten van tegenwoordig zo belabberd dat deze onzin serieus genomen wordt? ..

16-06-2003, 15:26
ge komt serieus over

16-06-2003, 21:11



Citaat:
Origineel gepost door lady_moi
ge komt serieus over
Hmmm oke, was dus niet serieus bedoeld (gelukkig)

17-06-2003, 13:03
schaam je niet hoor eerste keer is nie erg

21-06-2003, 20:54
cina je bent egt nep wallah tazz
maar ja nu heb je wat geleerd volgens mij wist je het niet
alleen nu doe je groot omdat bijn iedereen je uitlacht en voor schut zet daarom he

Pagina's : [1] 2