Bekijk volle/desktop versie : Blatter hekelt scheidsrechter Ivanov, Ned-port. Hij verdiende zelf een gele kaart!!



26-06-2006, 14:28
BERLIJN - FIFA-baas Sepp Blatter vindt dat het duel Portugal - Nederland een betere arbiter had verdiend dan de Rus Valentin Ivanov. Hij stelde zondag na afloop dat de scheidsrechter zelf ook een kaart had verdiend. Ivanov trok in de achtste finale vier rode kaarten en een lading gele.

„Ik meen dat de scheidsrechter niet van het zelfde niveau was als de spelers. Het was een wedstrijd vol emotie, met groot drama in de slotfase. Het was een spektakelstuk. De scheidsrechter voelde dat niet aan en floot niet consequent”, oordeelde Blatter hard over Ivanov.

Eerder reageerde FIFA-president Sepp Blatter al verontwaardigd op de blunder van scheidsrechter Graham Poll tijdens de wedstrijd Kroatië - Australië (2-2). De Engelsman gaf afgelopen donderdag Josip Simunic drie gele kaarten. Pas na die laatste prent kreeg de Kroaat de al eerder vereiste rode kaart voorgehouden. Poll onthield de Socceroos van Guus Hiddink ook nog eens twee zuivere strafschoppen.

"Dat niemand van de vier officials op dat moment ingrijpt, is onbegrijpelijk. Het moet een totale black-out zijn geweest” analyseerde Blatter de foutieve beslissing van Poll. Ook de twee assistent-scheidsrechters en de vierde official grepen niet in. "Er waren vier bevoegde mensen en een grote fout werd gemaakt. Iemand had moet roepen ‘stop stop’ hier klopt iets niet”, vervolgde Blatter zijn kritische betoog. "Zo´n fout mag nooit voorkomen. Maar zo zie je maar dat scheidsrechters ook mensen zijn, en mensen maken fouten. Maar niemand zal deze blunder begrijpen.”

bron: tiliegraafie

26-06-2006, 14:29


wollah die scheids moet verbannen worden

hij verziekte de hele wedstrijd en sfeer, poephoofd

26-06-2006, 14:39
Ik zag ergens nog iets w8 ff zoeken

26-06-2006, 14:40
Hij verdiende zel ROOD !

26-06-2006, 14:40


Blatter mag zelf ook de pot op met z'n strenge regeltjes

26-06-2006, 14:42
[COLOR="Red"]Vader Ivanov trots op fluitende zoon
26 juni 2006

De kritiek op Valentin Ivanov was niet van de lucht na de kaartenregen tijdens Portugal - Nederland. De arbiter trok in de achtste finale een recordaantal van zestien gele en vier rode kaarten. Zelfs FIFA-president Sepp Blatter sprak zijn onvrede uit over het optreden van Ivanov. Toch heeft de Russische leidsman nog één fan over: zijn vader. "Ik heb gehoord dat Blatter kritiek had op mijn zoon", aldus Valentin Ivanov Sr., die zelf speelde op de WK's van 1958 en 1962. "Maar hij moet de hand in eigen boezem steken want de FIFA heeft zelf van de scheidsrechters geëist hard op te treden tegen overtredingen. De scheidsrechter probeerde de zaak vanaf het begin onder controle te houden met kaarten. Als hij dat niet had gedaan, dan was het uitgelopen op een massale vechtpartij."

Ivanov Sr. was een aanvaller in het elftal van de Sovjet-Unie dat in 1956 Olympisch kampioen werd en in 1960 de Europese titel greep. In 1962 was hij samen met vijf andere spelers WK-topscorer met vier doelpunten.[/COLOR]


Blatter had gelijk

26-06-2006, 14:43

Citaat door marozigh:
Blatter mag zelf ook de pot op met z'n strenge regeltjes
Blatter is lauw, hij straft z'n eigen land na de vechtpartij tegen Turkije!

26-06-2006, 14:44
AAAAAAAAAah krijgt die scheids nu op zn kop??? hahahaha

26-06-2006, 14:46

Citaat door samirmocro:
Blatter is lauw, hij straft z'n eigen land na de vechtpartij tegen Turkije!
Hij moet 't in z'n hoofd halen om dat niet te doen