Bekijk volle/desktop versie : Aktie: Steun dit masha'Allah project



22-06-2006, 13:06
Alhamdulillaah, Alhamdulillaahi rabbil'aalamien, Was-Salaatoe was-Salaamoe 'ala ashrafiel-moersalien, Wa 'ala aalihie wa sahbihie adjma'ien, Amaba’d,

Salaam ‘alaykum warahmatullahi wabarakatu beste broeders en zusters,

Bij deze wil ik jullie mededelen dat de Nederlandse boekhandelaren de verkoop van ‘De Edele Koran’ trachten te ontmoedigen, door hiervoor absurd hoge prijzen te vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Bruna, AKO en Bol.com. Zij hanteren een verkoopprijs van €56,= exclusief verzendkosten! Zelfs islamitische boekenwinkel hanteren een prijs van € 30,= a € 25,= (exclusief verzendkosten).

Hierdoor zullen de niet-moslims, die wellicht geïnteresseerd zijn in de Islam het achterwege laten om één van de weinige betrouwbare vertalingen (interpretaties) van de Koran aan te schaffen. Ook voor de moslimbroeders en -zusters die willen beginnen met het praktiseren van de Islam is de drempel om daadwerkelijk een exemplaar aan te schaffen, veel hoger.

Om te voorkomen dat deze mensen helemaal geen Koran aanschaffen, of de goedkopere maar zeer onbetrouwbare Ahmaddiya-versie kopen, proberen wij de landelijke prijs van ‘de Edele Koran’ naar beneden te krijgen insha‘Allah en uiteindelijk richting de €15,=. Dit proberen wij door zoveel mogelijk edities van ‘de Edele Koran’ te verkopen tegen inkoopprijs. We maken absoluut geen winst hierop, en Allah subhanahu wa ta’ala is onze Getuige.

Daarom hebben we een project gestart om insha’Allah zoveel mogelijk mensen van deze betrouwbare vertalingen (interpretaties) van ’de Edele Koran’ te voorzien. Hoe meer exemplaren er verkocht worden, hoe lager de prijs uiteindelijk zal worden insha’Allah. We hebben 250 exemplaren ingekocht, die wij willen verkopen. Wij willen ze voor €19,95= (inclusief verzendkosten) aanbieden. Van de opbrengst zullen wij weer nieuwe exemplaren aanschaffen insha‘Allah. Ons verzoek aan jullie is dan ook om ‘de Edele Koran’ insha’Allah bij ons te kopen, aan iemand cadeau te doen of reclame te maken voor onze actie. Vertel het aan familie, vrienden en kennissen. Stuur het door per mail of hang advertenties op in supermarkten, moskeeën, buurthuizen, etcetera.

Voor meer informatie kunnen jullie insha'Allah mailen naar:

edelekoran_verkoop@hotmail.com (tussen edelekoran en verkoop zit een laag streepje)

Moge Allah jullie rijkelijk belonen voor jullie interesse en medewerking. Jazaakoum Allahu ghairan!

Soebh'aanaka Allaahoemma wa bieh'amdiek, ash-hadoe allaa iellaaha iellaa anta, astaghfieroeka wa atoeboe ielayk

Salaam ‘alaykum warahmatullahi wabarakatu

25-06-2006, 23:29


Up Up UP