1. #1
    Verbannen

    Reacties
    4.530
    21-04-2007

    Complot tegen de koning: advocaat Zefzafi maakt verband tussen ElOmari en Said Chaou

    Isaak Charia houdt vol. Ilyas El Omari heeft een complot willen smeden tegen Koning Mohammed VI. De advocaat van Nasser Zefzafi gaat nog verder en maakt een link tussen de partijleider en de Marokkaans Nederlandse Said Chaou.

    Op zijn Facebook verklaarde Charia gisteren dat hij blij was dat het parket een onderzoek had geopend, ook al heeft El Omari de zaak ontkend. De advocaat plaatste een lange tekst waarin hij zich vragen stelt over de rol van Ilyas El Omari tijdens de Hirak protesten in Al Hoceima.


    "Wat gebeurde er tussen Ilyas El Omari, de leiders van Iraakse Koerdistan en de Koerdische partij met separatistische claims? Wat is de familiale en politieke connectie tussen hem en Saïd Chaou, een beruchte separatist?", vraagt de advocaat.
    El Omari bezocht kort na het referendum voor de onafhankelijkheid Koerdistan. Hij zou ook contacten hebben gehad met Chaou, die er door de Marokkaanse autoriteiten van wordt verdacht de protesten in Al Hoceima te hebben gefinancierd. El Omari zou ook niets hebben gedaan om te voorkomen dat aanhangers van zijn partij aan de demonstraties in het noorden van het land deelnamen. Zijn partij reageerde volgens de raadsman ook nooit officieel op de protesten.
    Zefzafi’s advocaat gaat nog verder en stelt dat de partijleider nauwe banden had met leden van de 20 Februari Beweging die bekend stonden voor hun vijandigheid tegenover de monarchie.
    Ilyas El Omari moet al deze vragen beantwoorden volgens de advocaat. "Dit zal licht werpen op vele politieke en sociale crisissen in Marokko in de laatste jaren. Maar ik ben sereen: ongeacht de samenzweringen tegen de natie, Marokko zal altijd winnen", concludeert Isaak Charia.

    https://www.b l a d n a.nl/complot-mohammed-6-zefzafi-said-chaou,19194.html

  2. #2
    Verbannen

    Reacties
    4.530
    21-04-2007

    Citaat Geplaatst door B52 Bekijk reactie
    Ze moeten afgemaakt worden net zoals je een op hol geslaagde hond afmaakt.

    Een kogel door de kop terwijl hij schuimbekt.
    3lash ? als ze schuldig zijn gewoon in de gevangenis geen doodstraf,

  3. #3
    Verbannen

    Reacties
    2.658
    24-04-2014

    Citaat Geplaatst door HaKeem Bekijk reactie
    3lash ? als ze schuldig zijn gewoon in de gevangenis geen doodstraf,
    als het was gelukt wat ze wilden, dan waren er 10.000en dood gegaan door burgeroorlog

    doodstraf is de straf op landverraad/separatisem