1. #1
    False flag

    Reacties
    986
    15-01-2016

    Marokkaanse minister van Onderwijs voert niqabverbod in op scholen

    Citaat Geplaatst door Redactie Bekijk reactie
    Een ministeriële nota is verzonden naar alle schooldirecteuren.



    Mohamed Hassad, de minister van Onderwijs, heeft de niqab verboden op scholen. Hij gelooft dat de niqab de communicatie met studenten belemmert en hierdoor de verwezenlijking van educatieve doelen.

    Alle schooldirecteuren zijn zojuist in kennis gesteld van deze nieuwe beslissing middels een ministeriële nota, meldt Al Ahdath Al Maghribia.

    Een lerares op een middelbare school werd eerder al gedwongen om haar niqab af te doen nadat zij diverse waarschuwingen had ontvangen. Een andere lerares kreeg dezelfde waarschuwing, zij weigerde en heeft verzocht om met pensioen te gaan.

    Mohamed Hassad heeft eerder al een brief naar de scholen gestuurd waarin hij de ministeriële ambtenaren verzocht om specifiek aandacht te besteden aan het kleding aspect volgens de educatieve kaders.
    .

    JE SUIS INSIDE JOB


  2. #2
    Verbannen

    Reacties
    869
    23-07-2016

    onderdrukking

  3. #3
    Verbannen

    Reacties
    869
    23-07-2016

    da is een man op die foto

  4. #4
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012

    De deuren voor kufr en kuffaar worden wagenwijd opengezet terwijl de deuren zich voor Islam en Moslims sluiten.

    Als je er over nadenkt subhan’Allah;

    Hoe trots moeten wij zijn op zusters, en met name de zusters die hebben gestudeerd en er voor hebben gekozen om het onderwijs in te gaan en de maatschappij tot nut te zijn, die hun best doen iets van hun leven te maken, ze studeren, én standvastig blijven op hun Religie. Dit zijn de kronen op onze hoofden.

    In plaats van alles in het werk te stellen om deze zusters te ondersteunen en ze een voorbeeld te laten zijn voor alle kleine Moslima’s en hun laten zien dat je als bewuste Moslima alles kan bereiken moeten zij zich nu uitkleden subhan’Allah.

    Dat Allah (azza wa djal) alle eerbare zusters die zich vasthouden aan hun Religie standvastig moge houden en beschermen en eenieder die hun kwaad wil doen en de verderfzaaiers die onze zusters willen bestrijden beschermen moge vernietigen.

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”


  5. #5
    Bon bon

    Reacties
    8.169
    08-10-2013

    Oke vaag, dus men kan zoiets gewoon opleggen op grond van iemands visie? Of is er een onderzoek geweest waaruit blijkt dat de communicatie tussen leerling en juf daadwerkelijk belemmerd wordt door een gezichtsluier en zij daardoor slechter presteren op school?
    Umm Hurairah.