Het veroordeelde tweetal hield flink huis in Tanger, met name de wat grotere investeringsmaatschappijen in de stad kozen ze als hun slachtoffer.



Al sinds 2015 hebben de autoriteiten in Tanger hun handen vol aan dit tweetal, zo meldt het Marokkaanse medium Al Akhbar. Met name investeringsmaatschappijen moest lange tijd geloven aan de activiteiten van deze gespecialiseerde bende. De eerste slag die ze sloegen, bij een bedrijf in de industriële zone van de stad, was meteen een goede: ruim 130.000 dirham werd uit die kluis ontvreemd.

Een jaar later kwam het duo weer in beeld, toen werd wederom bij een industrieel bedrijf een flinke som geld buitgemaakt. Daar zou het gaan om maar liefst 270.000 dirham aan contanten. Bekend is ook hun werkgebied zich niet alleen beperkte tot Tanger, duidelijke aanwijzingen waren er voor activiteiten in Mèknes en Salé. Hetzelfde medium besluit haar bericht met het bekendmaken van de strafmaat tegen de 2 daders, allebei verdwijnen ze voor 6 jaar cel in de justitiële instellingen van Marokko.