+ Reageer
1 tot 4 van 4
 1. #1
  MVC Lid

  Reacties
  82
  14-07-2016

  Verhaal over magie, romance, Marokkaans meisje en nederlandse jongen

  Ik heb een verhalenbundel geschreven over liefde en erotiek in de multiculturele samenleving. Culturen ontmoeten elkaar, verleiden elkaar en kunnen elkaar uiteindelijk niet weerstaan. Het onderstaande fragment komt uit een verhaal over Samira, een kuis Marokkaanse meisje die wordt begeert door haar Nederlandse buurjongen Jeroen. Om haar te kunnen verleiden verzint Jeroen een list en probeert haar met zwarte magie te verleiden. Zie de link naar het boek onder het fragment.


  Hoe het kwam dat Jeroen, haar blonde buurjongen van vroeger steeds in haar gedachten opdook, kon ze niet verklaren. Eerlijk gezegd was ze hem bijna vergeten. Het leek een ander leven. Haar kindertijd, hun avonturen, het was iets dat ze had afsloten. Hoewel hij nog steeds naast haar woonde- zij behoorden tot een van de weinige Hollandse gezinnen die de witte vlucht had weerstaan- leek hij oneindig ver weg. Ze zag hem maar weinig, het was bijna alsof hij haar probeerde te ontlopen.
  En dan waren er nog haar broers. Die cirkelden als waakhonden om haar heen, geen moment lieten ze haar onbewaakt en maakte het hem onmogelijk om ook maar een woord met haar te wisselen. Zo groeiden ze uit elkaar en accepteerden ze de verwijdering als onvermijdelijk. Toch was hij nooit helemaal uit haar gedachten verdwenen.
  Ze draaide de kraan dicht en sloot haar ogen. Onwillekeurig gingen haar vingers onderzoekend over haar gladde huid. Het was alsof ze voor het eerst kennismaakte met haar door God geschonken schoonheid. Onder haar gevoelige vingertoppen kreeg haar lichaam vorm. Eerste bevoelde ze haar borstrondingen. Het topje van haar wijsvinger gleed langs de glooiende lijn omlaag tot het de tepel bereikte.
  Langzaam draaide het rondjes rond haar tepelhof, ze zuchtte van genot. Toen vervolgde het de weg neerwaarts, daar waar ze tussen haar dijen haar vleesvrucht verborg.
  Vlak voor ze de zachte delta bereikte hield ze even stil. De spanning groeide als een donderwolk. Ze liet die heerlijke sensatie toenemen. Voorzichtig bevoelde ze haar zachte, gladde schelp. Een tinteling trok door haar heen en haar hartslag versnelde. Traag maakte haar vochtige vingertop ovale banen rond haar zwellende vrucht. Toen zocht haar vingertop zich langzaam een weg naar binnen, voorzichtig om het vlies, de kroon van haar kuisheid, de eer haar familie, niet te beschadigen. Traag gleed haar vochtige vingertop over haar parel die verstopt lag in haar vleesschelp. Een siddering trok daar haar lichaam.
  Tegen het zwarte scherm van haar gesloten oogleden verscheen een haarscherp beeld van Jeroen. Zijn grote blauwe ogen, zijn onstuimige bos goudblonde krullen, het ranke maar harde jongenslijf dat ze weleens in het voorbijgaan gezien had wanneer hij shirt loos aan het voetballen was. Op het moment had het weinig indruk gemaakt maar nu deed het beeld van haar halfnaakte buurjongen haar knieën knikken. De gespierde schouders en armen, de harde jongensbuik met ondiepe navel waarvan een ragfijn paadje van donshaar recht naar beneden liep en onder zijn elastische broekrand verdween maakte haar warm vanbinnen. Dat lijntje liep rechtstreeks naar het gebied waar een jongen zijn angel verstopte.
  Het boezemde haar angst in maar maakte haar tegelijkertijd ontzettend nieuwsgierig. Hoewel ze nooit een mannelijk geslacht gezien had wist ze plotseling precies hoe het eruit zou zien. Het was alsof iemand gedachten in haar oor fluisterde. Gedachten die niet van haarzelf waren, zondige ideeën. En hoewel Samira ze probeerde te bedwingen, zwierven ze steeds weer naar die plek, daar waar ze met hem geweest was.
  Levendig waren nu zijn lippen, zijn warme adem, zijn harde, ranke lijf. Haar adem stokte, de knoop in haar buik trok strakker en haar mond sprong onwillekeurig open. Sneller gleed haar vinger over haar parel, dit keer was de sensatie nog heviger. Haar tepels verhardde en ze kreeg kippenvel over haar gehele lichaam.
  Toen zag ze hem weer, voetballend op het pleintje. Hij bewoog behendig als een kat zijn, zijn spieren spande aan, zijn buik verhardde. Steeds weer hetzelfde beeld haperde voor haar geestesoog als een vastgelopen film. Alsof er iets stuk was in haar hoofd, alsof er een kink in de kabel zat.

  https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/voodoo-8

 2. #2
  MVC Lid

  Reacties
  82
  14-07-2016

  Lees mijn magische en verleidelijke verhalen over Marokkaanse en Nederlandse tieners:


  https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/voodoo-8

  fragment 2:

  Samira’s hart bonsde in haar keel. Het was alsof haar hele lichaam klopte. Ze openende haar mond, niet wetend wat ze wilde zeggen. Een protest? Een vraag? Maar er kwam geen geluid uit haar keel. Wat ben ik aan het doen? Dacht ze. De vraag echode in haar hoofd. Het was alsof haar geest nog verzet bood tegen dat wat onherroepelijk komen ging. Tegen dat wat in de zwoele, warme lucht hing, en als een donderwolk groeide.
  Jeroen voelde zijn jongensdeel steigeren toen zijn vingers zich een weg zochten tussen de plooien van haar gewaad. Met bevende handen, en glibberige vingertoppen begon hij aan het karwei dat hij in zijn dromen al velen malen tevergeefs ten uitvoer had proberen te brengen. Nu echter, openende zich onder zijn begerige vingers de knopen en gaf het zedige gewaad eindelijk haar blote huid prijs. Hij stikte bijna van opwinding toen vanonder de zwarte stof haar naaktheid, knoop voor knoop tevoorschijn kwam.
  Stap voor stap ging hij omlaag richting haar heuvels die wellustig opbolden onder de zwarte plooien van haar gewaad. Hij kon zijn opwinding bijna niet de baas. Zijn mond was droog en zijn hart bonsde pijnlijk. Het was alsof hij op het punt stond te ontploffen.
  Met een ruk trok hij haar gewaad langs haar billen en benen omlaag, toen hield hij stil. Het was een moment van diepe bewondering dat hem deed stoppen. Wat hij daar aanschouwde was niet minder dan perfectie. Als hij gelovig was geweest dan had hij in het achterste van Samira, de vaste, kundige hand van God gezien.
  Haar billen- twee volle manen van vlees, gescheiden door een dunne, zwarte string- deden zijn adem stokken. Realiteit kan soms de stoutste dromen overtreffen. Met ingehouden adem haakte hij zijn gekromde vingertoppen onder de elastische rand van haar slipje. Langzaam en plechtig, trok hij het langs haar lange benen omlaag.

 3. #3
  MVC Lid

  Reacties
  82
  14-07-2016

  Lees mijn eerste bundel met sprookjesachtige verhalen over verboden liefde, interculturele erotiek, geloof en zwarte magie. Elk verhaal gaat over een heftige, verboden romance tussen tieners uit andere culturen. Marokkaanse jongens met Nederlandse meisjes en Marokkaanse meisjes met Nederlandse jongens. Er is een tweede deel in de maak.

  https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/voodoo-8

  fragment:

  Ze was zacht. Zachter dan alles wat hij ooit gevoeld had. Haar borsten lagen zwaar in zijn handen, hij kon het bijna niet geloven.
  Ze was van kloppend vlees en kolkend bloed en in haar diepbruine ogen brandde een rookloos vuur dat alles zou verzengen. Haar stem was hees en ijl als in een droom. Het geluid drong diep hem binnen, het resoneerde als het ware in elke vezel van zijn lichaam.
  ‘Kom op Jeroentje, je kan het’.
  Langzaam kwam hij naderbij, zijn hart ging tekeer als een op hol geslagen paard. Hij kon nauwelijks ademen.
  ‘Dit is toch wat je wilde’, echode het in zijn hoofd. Haar lippen bewogen maar haar stem kwam van binnenuit. Haar stem was overal, het galmde in zijn hoofd, het pulseerde in elke cel en het deed hem sidderen van verlangen.

 4. #4
  MVC Lid

  Reacties
  82
  14-07-2016

  Aanbieding! Mijn erotische verhalenbundel is nu tijdelijk maar 1,49!!

  https://www.kobo.com/nl/nl/ebook/voodoo-8

  fragment:

  Ze keken elkaar een moment ongelovig aan. Het was een clash of civilisations, twee totaal verschillende werelden die elkaar raakten als kometen. De inslag was adembenemend. Met een felle, welgemikte stoot drong hij dieper bij haar binnen. Uit zijn mond sprong een diepe kreun en zijn blik werd romig toen hij in de diepte van haar zachte, glibberige vlees zonk.
  Nu word ik verkracht, dacht ze. Hij is me aan het verkrachten. De woorden echode in haar hoofd, ze klonken onwerkelijk.
  Zijn lichaam was gebalde kracht, een en al spier onder gladde huid. Hij leek van warm, beweeglijk marmer, hard vanbinnen, zacht van buiten. Staal onder fluweel. Zijn pik boorde in haar als een harpoen in zacht walvissenvlees en ze gilde geluidloos naar het hagelwit plafond.