1. #166
    MVC Lid

    Reacties
    300
    31-07-2017

    Citaat Geplaatst door AntiIrjaa Bekijk reactie
    klopt!
    En hun minister van opiniezaken en media is "abu-yousouf" beschermer van de quboori leer.

  2. #167
    Verbannen

    Reacties
    758
    29-10-2016

    Triest om te lezen hoe sommigen hypocrieten in deze topic reageren.


    Up voor gewome broeder en de feiten die hij paats

  3. #168
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012

    Interessant nieuws in het licht van onder andere posts #152 en #159 waar ik heb gesproken over het ontmantelen van het 'Committee van grote Geleerden', het hervormen van religieuze instellingen en instituties en het aanpassen van het Islamitisch onderwijs en de liberale en seculiere dromen van de (nog) huidige kroonsprins Khabeeth bin Khabeeth Salman in ondere andere posts #135 en #136;

    De ‘Majlis ash-Shura’ zal volgende week stemmen over het ontmantelen van ‘Hay’at al-Amr bi’l ma’roof wa’l nahi ‘an al-munkar’ (Het committee voor het oproepen tot het goede en het verwerpen van het kwade).

    Zelfs dit committee, ondanks dat het als een mantel werkte om de verderfzaaiers van al-Saud Islamitische legitimiteit te geven, en in geen opzicht een controleren en/of corrigerende rol had ten aanzien van overheidsoptreden, zal net als vele aan al-Saud gelieerde gearresteerde personen van het toneel moeten verdwijnen.

    Plaats dit in de context van wat er allemaal gaande is en je ziet het patroon in-sha’Allah…stapje voor stapje gaan ze verder.

    We houden het in-sha’Allah in de gaten…

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”


  4. #169
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012

    De arrestaties gaan door;



    Sheikh dr. Awaydh al-Atawy



    https://www.youtube.com/watch?v=gt0bL-L5AaQ



    Sheikh dr. Rashed al-Shihri (hij is het hoofd van de rechtbanken in Ta’if en werd terwijl hij in het ziekenhuis was gearresteerd)



    Mnawer al-Abdali

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”


  5. #170
    Verbannen

    Reacties
    2.548
    11-01-2016

    Citaat Geplaatst door AntiIrjaa Bekijk reactie
    wanneeer gaan ze u oppakke same met espirite?
    Aldus de springmuis oftewel hypocriete taghut knecht. Slaaf van onderdrukking, onrechtvaardigheid en corruptie tot aan je dood. Contra Koran en de Sunnah. Broertje van Iblies ben je.
    Moslim hypocrieten met nifaaq akbar zijn erger dan de kuffaar.
    Ik durf jouw zionistische soort kafir te noemen zonder te vrezen


    Citaat Geplaatst door RightAndProud Bekijk reactie
    Triest om te lezen hoe sommigen hypocrieten in deze topic reageren.


    Up voor gewome broeder en de feiten die hij paats
    Uppp

    De definitie van hypocrisie en haar categorieën
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
    Alle lof aan Allah 3azza wa djal moge de zegeningen en de vrede van Allah over onze Profeet Mohammed (salla Allahoe ‘alayhi wa salam), zijn familie, zijn Metgezellen Radi Allahu anhum degene die zijn leiding volgen, zijn.

    Na het houden van Allah, de Allerhoogste 3azza wa djal Zijn boodschapper (salla Allahoe ‘alayhi wa salam), is het noodzakelijk om te houden van de gekozenen door Allah 3azza wa djal en de vijanden van Allah 3azza wa djal te beschouwen als volledige tegenstanders.

    Hypocrisie:
    De term « Nifâq » is letterlijk de naam van een handeling van het werkwoord « Nâfâqa ». Het is afgeleid van de term Nâfiqâ’: één van de uitgangen van het hol van een springmuis die wanneer men probeert om hem te vangen langs één van de andere uitgangen, ontsnapt.

    Men zegt ook dat de term Nifâq van al-Nafaq komt, wat een ondergrondse doorloop is of een put waarin men zich verstopt. In de islamitische terminologie betekent het woord Nifâq (hypocrisie) het feit zich voor te doen alsof men tot de islam en de liefdadigheid behoort, ondertussen men zijn ongeloof en het kwade verbergt.

    Hypocrisie werd zo genoemd [in het Arabisch], omwille dat de hypocriet de islam langs de ene poort binnenkomt en langs de andere buitengaat.

    Het is daarom dat Allah Ta’ala de aandacht trekt over hem door te zeggen:
    إِنَّ الْمُنَافِقِينَ هُمُ الْفَاسِقُونَ
    « Voorwaar, de hypocrieten zijn de zwaar zondigen.» (Soerate 9 vers 67)

    Bovendien heeft Allah Ta’ala de hypocrieten beschreven als de mensen die erger zijn dan de ongelovigen, Hij zegt:
    إِنَّ الْمُنَافِقِينَ فِي الدَّرْكِ الأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَلَنْ تَجِدَ لَهُمْ نَصِيرا
    « Voorwaar, de hypocrieten zullen in de laagste verdieping van de Hel zijn. » (Soerate 4 vers 145)

    Hij, Soebhanoe wa Ta’ala, zegt eveneens:
    إِنَّ الْمُنَافِقِينَ يُخَادِعُونَ اللَّهَ وَهُوَ خَادِعُهُمْ وَإِذَا قَامُوا إِلَى الصَّلاَةِ قَامُوا كُسَالَى يُرَاءُونَ النَّاسَ وَلاَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ إِلاَّ قَلِيلا
    « Voorwaar, de hypocrieten proberen Allah te misleiden, en Hij vergeldt hun (misleiding). En wanneer zij in de salaat staan, staan zij er lui bij, om door de mensen gezien te worden. En zij gedenken Allah slechts weinig.» (Soerate 4 vers 142)

    Hij zegt ook: يُخَادِعُونَ اللَّهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلاّ أَنفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَض ٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضا ً ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيم ٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ
    « Zij trachten Allah 3azza wa djal en degenen die geloven te bedriegen, maar zij bedriegen niemand dan zichzelf, terwijl zij het niet beseffen. In hun hart is een ziekte (twijfel en hypocrisie) en Allah 3azza wa djal heeft deze ziekte doen verergeren, en voor hen is er een pijnlijke bestraffing vanwege wat zij plachten te loochenen.» (Soerate 2 verzen 9-10)

    Er bestaan twee categorieën van hypocrisie:
    De eerste: De grote vorm van hypocrisie [al-Nifâq al-Akbar]. Deze wordt ook de hypocrisie in het geloof [al-Nifâq al-I‘itiqâdiy] genoemd. De hypocriet die tot deze categorie behoort, doet zich voor als moslim, maar verbergt zijn ongeloof binnenin.

    Dit type van hypocrisie verbant iemand volledig uit de islam en de hypocriet in dit geval is gedoemd tot de laagste diepten van de Hel.

    Allah Ta’ala heeft aan deze categorie van mensen alle slechte eigenschappen toegeschreven, zoals het ongeloof, afwezigheid van geloof, het spotten met de religie en haar aanhangers, hun minachting en de totale voorkeur voor de alliantie met de vijanden van de religie om met hen vijandschap te delen tegen de islam.

    Zij zijn ook aanwezig in alle periodes, in het bijzonder wanneer de islam sterk is en dat men haar niet direct kan aanvallen.

    Dan tonen deze mensen dat zij tot de islam behoren om vervolgens tegen de islam en haar aanhangers in het geheim samen te zweren en om te kunnen leven tussen de moslims terwijl hun bloed en rijkdommen beschermd zijn.

    De hypocriet toont zijn geloof in Allah, in Zijn engelen, in Zijn boeken, in Zijn Boodschappers en in de Dag des Oordeels, terwijl hij in zijn diepste dit alles ontkent.

    In werkelijkheid gelooft hij niet in Allah, noch in het feit dat Hij een geopenbaard woord aan een mens heeft uitgesproken, waarvan Hij een boodschapper heeft gemaakt om de mensen op het rechte pad te leiden met Zijn toestemming en om hen te waarschuwen tegen Zijn strengheid en tegen Zijn bestraffing.

    Maar Allah Ta’ala heeft de slinkse streken en de geheimen van de hypocrieten in de Heilige Koran onthuld en toont deze openlijk aan de gelovigen opdat zij voorzichtig zullen zijn voor hen.

    Allah Ta’ala heeft in het begin van Soerate « De Koe » [al-Baqarah], de drie categorieën van mensen vermeld, in dit geval de gelovigen, de ongelovigen en de hypocrieten. Hij heeft vier verzen toegewijd aan de gelovigen, twee aan de ongelovigen en dertien aan de hypocrieten, gezien hun groot aantal, hun zware calamiteit en hun groot gevaar voor de islam.

    Want datgene wat de islam te verduren heeft door hen, is zeer zwaar, want zij worden van onder degenen die deel uitmaken tot de islam gerekend en die opgeroepen zijn tot het beschermen van de islam en deze te ondersteunen, terwijl zij in werkelijkheid haar vijanden zijn.

    Zij drukken hun vijandigheid tegenover de islam op verschillende manieren uit dat de onwetende denkt dat hij kennis heeft en verbetert terwijl het pure onwetendheid en corruptie is.

    Deze categorie van hypocrisie bestaat uit 6 soorten:
    1. De Profeet (salla Allahoe ‘alayhi wa salam) ontkennen.
    2. Een deel van datgene wat de Profeet (salla Allahoe ‘alayhi wa salam) heeft overgeleverd, ontkennen.
    3. Haat tegenover de Profeet (salla Allahoe ‘alayhi wa salam).
    4. Een deel van datgene wat de Profeet (salla Allahoe ‘alayhi wa salam) heeft overgeleverd, haten.
    5. Het voelen van vreugde tijdens de verzwakking van de religie van de Profeet (salla Allahoe ‘alayhi wa salam).
    6. De overwinning van de religie van de Profeet (salla Allahoe ‘alayhi wa salam) haten.

    Bepaalde mensen splitsen hypocrisie in twee categorieën: hypocrisie in de handeling en hypocrisie in het hart.

    Maar deze splitsing is dubbelzinnig en doet geloven dat men een hypocriet niet kan herkennen zolang men niet weet wat in zijn hart is, iets wat alleen Allah 3azza wa djal kan kennen.

    En dit is niet juist want er zijn bepaalde daden die behoren tot de grote vorm van hypocrisie en waarbij de dader ervan beschouwd wordt als een grote hypocriet (verrichter van grote hypocrisie).

  6. #171
    Verbannen

    Reacties
    2.548
    11-01-2016

    En soms kan hun hypocrisie gekend zijn door een uitspraak die een gelovige hen hoort uitspreken en dit dan overleverde aan de profeet (salla Allahoe ‘alayhi wa salam).

    Zij zweren dan dat zij dit nooit gezegd hebben of soms zweren zij hier niet over.

    En soms verscheen hun hypocrisie tijdens het uitstellen van het gebed of djihaad of wanneer de zakaat pijnlijk voor hen was of wanneer zij afkeer uitten tegenover veel wetten van Allah.

    En de meerderheid van onder hen, zijn identificeerbaar door de blunders dat zij doen terwijl zij praten zoals Allah het zegt: « Denken zij wiens hart ziek is, dat Allah hun boosaardigheden niet aan het licht zou brengen? En indien Wij wilden, konden Wij hen (de hypocrieten) aan u tonen, zodat u hen aan hun merkteken zou kennen.
    Maar u zult hen gewis aan hun woorden herkennen. En Allah heeft kennis van hetgeen u doet.» (Soerate 47 verzen 29-30)

    Allah heeft gezegd dat als Hij wil, de Boodschapper van Allah hen kon herkennen aan de kenmerken van hun gezichten, vervolgens zegt Hij: « Maar u zult hen gewis aan hun woorden herkennen. »

    Hij verzekert hier dat [de profeet] hen zeker zou herkennen door de blunders die zij uiten wanneer zij praten.

    En er waren er die uitspraken deden of daden verrichtten, voor wie er koranverzen neergezonden geweest zijn, om de mensen te informeren dat degene die deze uitspraak of deze daad verricht, één van hen is, zoals men in Soerate « Al Barâ’a » terugvindt: « En er zijn er onder hen die … » En de moslims herkenden er ook veel van onder hen door middel van de tekenen en aanwijzingen [die hen verraadden], nadien zijn er ook bepaalden die niemand kon kennen [behalve Allah dan]

    Allah zegt: « En onder de bedoeïenen in jouw omgeving bevinden zich hypocrieten, en (ook) onder de bewoners van Medina, zij volharden in hun hypocrisie.

    Jij kent hen niet, maar Wij kennen hen wel. Wij zullen hen twee maal straffen, dan zullen zij worden teruggevoerd naar een geweldige bestraffing. » (Soerate 9 vers 101)

    En al deze hypocrieten uiten de islam door te zweren dat zij moslims zijn; en maken gebruik van deze eed als een schild.

    Andere tekenen van de grote vorm van hypocrisie zijn:
    1 Decadentie tussen de moslims zaaien, teneinde een oorlog tussen hen te bekomen, terwijl zij zich voordoen als moslims: dit is een daad van de grote vorm van hypocrisie, net als Oebay Ibn Saloel tijdens de expeditie van de Banî Moestalaq, wanneer hij een oorlog tussen de geëmigreerde mensen en de Ansaar probeerde uit te lokken, die bijna in strijd waren overgegaan.

    2 In het geheim het gebed nalaten en wanneer men in aanwezigheid is van anderen, het gebed wel verrichten.

    3 In het geheim polytheïsme verrichten en wanneer men in aanwezigheid is van anderen, dit nalaten.

    4 Twijfel in de religie zaaien.

    5 Het genoeg financieren om de overwinning van de islam te voorkomen.

    6 De mensen zaken opleggen die de verspreiding van de religie verhinderen of doen verminderen, zoals bijvoorbeeld door beperkingen aan de predikers evenals aan degenen die het goede gebieden en het slechte verbieden, op te leggen.
    Zij zijn degenen wiens werken op de aarde en (in) het Hiernamaals geen vrucht dragen en er zullen voor hen geen helpers zijn!» (Soerate 3 verzen 21-22)

    Proberen om de moslims te verdelen en hen in sektes en tegenstrijdige groepen te veranderen.

    Het statuut van de hypocriet op aarde: Zijn statuut is verdeeld, hij verkrijgt enkele statuten eigen aan de moslims en anderen eigen aan de ongelovigen, omwille van het feit dat hij onbeslist is tussen de twee groepen: hij gaat noch bij de ene, noch bij de andere, het is daarom dat zij statuten voor dingen krijgen van zowel de ene groep (moslims) als van de andere groep (ongelovigen).


    Subhana Allah wa bihamdihi

  7. #172
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012

    1/2

    Economie

    ‘Saudis May Raise Domestic Gasoline Prices by 80%’


    Het regime van al-Saud heeft het voornemen om de binnenlandse benzineprijs met 80 tot 100% te verhogen.

    Waarom?

    …low oil prices are crippling Saudi Arabia’s resource-dependent economy, and the Kingdom is now scrambling to diversify.’

    De Saudische economie verkeert in zwaar weer, voornamelijk ook veroorzaakt door ‘Saudi-Arabië’ zelf wegens het overspoelen van de oliemarkt, en het regime van al-Saud komt nu met maatregelen om minder kosten te maken en meer inkomsten te genereren.

    Hoe wil het regime van al-Saud deze gaten in de begroting dichten en de economie minder van olie-inkomsten afhankelijk laten zijn?

    - Verhogen van de benzineprijzen (en andere energiebronnen) en korten op subsidies en invoeren van verschillende belastingen

    Op korte termijn staat een gigantische verhoging van benzineprijzen op het programma terwijl andere bronnen van energie geleidelijk aan duurder zullen worden. Naast het genereren van inkomsten via prijsverhogingen is al-Saud onder andere ook voornemens om subsidies op gas, olie en electiriciteit te gaan korten om zo geld te besparen. Ook wordt er gesproken over het invoeren van verschillende belastingen.

    It is important for the Saudi government to cut subsidies in order to ease pressures on budget deficit,” Tariq Qaqish, managing director of the asset management division at Mena Corp. Financial Services LLC in Dubai, said by email. “Not only the transportation and logistics sectors will be affected significantly, any company that is involved in production and needs to transfer their end products to consumers will be affected.’

    https://www.bloomberg.com/news/artic...nd-of-november

    - Geld (miljarden) lenen (tegen rente)

    ‘Quartz reports the drop in prices from about US$100 per barrel in 2014 to just US$50 today has “blown a hole in Saudi’s budget, forcing it to burn through its reserves and borrow billions to finance its deficit”.’

    - Het lokken van toeristen en buitenlandse bedrijven en investeerders (naar het voorbeeld van de Verenigde Arabische Emiraten)

    ‘It’s also investing big in construction, spending an estimated US$100 billion to build a business-friendly hub called King Abdullah Economic City, which it hopes will attract foreign investment in manufacturing, technology and pharmaceuticals.’

    ‘Tourism is burgeoning, largely thanks to the annual Muslim pilgrimage to the city of Mecca known as the Hajj, and they’re hoping to cash in on that too.’

    Niet alleen wil al-Saud het land meer toerist vriendelijk maken, en een aantrekkelijk klimaat creëren wat ‘Saudi-Arabië’ toegankelijker maakt voor buitenlandse bedrijven en investeerders, ook zien zij in de Moslims die jaarlijks voor Hadj komen een geldbron die zij nog verder uit kunnen buiten.

    - Het deels privatiseren van Aramco

    De oliemaatschappij die het olie van de Moslims uit de grond haalt maar in handen is en privé-eigendom is van al-Saud.

    - ‘Vrouwenemancipatie’

    Het regime van al-Saud gaat inzetten op ‘vrouwenemancipatie’ om ook vrouwen aan het werk te krijgen die zo hun steentje bij kunnen dragen aan de economie.

    http://www.news.com.au/finance/econo...82db5a1481d735

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”


  8. #173
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012

    2/2

    De (nog) huidige kroonprins Khabeeth bin Khabeeth Salman wil zoals vaker aangehaald het voorbeeld volgen van zijn mentor Mohammed bin Zayd en ‘Saudi-Arabië’ het voorbeeld laten volgen van de Verenigde Arabische Emiraten (bekijk onder andere post #136). Het land moet meer liberaal en meer toegankelijk voor Westerse investeerders en toeristen worden.

    Instanties en personen (ook binnen de eigen familie) die zich hiertegen verzetten worden de mond gesnoerd en Khabeeth bin Khabeeth Salman lijkt zich tegen deze binnen ‘Saudi-Arabië’ groter wordende groep vijanden te willen beschermen door diepe en sterke banden te smeden met Amerika en Israël die, wanneer en zolang zij in hem een juiste partner zien, hem zullen beschermen. Te zien is dan nu ook dat critici worden opgesloten, en met name ook de kompanen (rechters en media mensen) van de afgezette kroonprins Mohammed bin Nayef, de Amerikanen worden geprezen en toenadering wordt gezocht met Israël door de aanval te openen op Qatar en verzetsbeweging Hamas.

    Wat er nu op korte termijn staat te gebeuren is dat onder andere de benzineprijzen tussen de 80 en 100% zullen stijgen en er belastingen gaan worden ingevoerd. Dat is bijzonder;

    De ‘gewone’ mensen in ‘Saudi-Arabië’ (ik heb het hier over de autochtone inwoners en niet over de immigranten die het nog erger hebben) klagen al hevig over corruptie en onderdrukking van het regime van al-Saud. Zij komen onder meer in het verweer tegen de grote armoede waarin de 'gewone' mensen leven, de corruptie, de stijgende prijzen, werkloosheid, gebrek aan huisvesting (in een land dat zo groot is) en onderdrukking van mensen die zich verweren tegen de steeds meer liberalere lijn die 'Saudi-Arabië' is ingeslagen.

    Dit terwijl de ‘koninklijke’ familie er alleen maar rijker op wordt en ‘Saudi-Arabië’ onder andere honderden miljarden aan Donald Trump kan meegeven, tientallen miljarden aan Frankrijk, Engeland, (het seculiere regime in) Egypte en (het shi’itische regime in) Iraq kan uitgeven, oorlogen kan voeren in Yemen, Iraq en Syrië terwijl de eigen mensen in armoede leven en het nu nog zwaarder krijgen door meer belastingen.

    Deze schepsels gaan werkelijk over lijken subhan’Allah…

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”


  9. #174
    Verbannen

    Reacties
    2.548
    11-01-2016

    Citaat Geplaatst door Gewone_Broeder Bekijk reactie
    De traditie in stand houdende krijgt het hoofd van de strijd tegen Islam en Moslims een onderscheiding van het huis van al-Saud, Donald Trump mag natuurlijk niet achter blijven.







    Even ter herinnering…





    Het meisje van 8 jaar dat op bevel van Donald Trump in Yemen werd gedood door Amerikaanse mariniers.
    Uppp

  10. #175
    MVC Lid

    Reacties
    3.890
    08-12-2013

    Citaat Geplaatst door ghaisai1200 Bekijk reactie
    Maarja, wat Trump en andere leiders doen, is gewoon politiek correct gedragen om 100 Miljard dollar contract voor Defensie binnen te slepen

    Het is niet anders dan een bakker, die aardig is tegen zijn vervelende klanten, omdat die brood bij hem kopen. Dat noemen ze klantgerichtheid

    Een bakker zegt ook niet tegen zijn klant: Hey, waarom sla jij je vrouw? Of waarom doe jij zo naar tegen die homo?
    Bevalt het ongelovige leventje jou nou.

  11. #176
    MVC Lid

    Reacties
    21.391
    18-12-2015

    Citaat Geplaatst door ghaisai1200 Bekijk reactie
    Waar is het allemaal begonnen.... juist bij een bendeleider 1400 jaar geleden
    Bij je moeder die een mislukking als jou heeft uitgepoept

  12. #177
    MVC Lid

    Reacties
    21.391
    18-12-2015

    Citaat Geplaatst door ghaisai1200 Bekijk reactie
    @ yasirk
    @FCE

    Heb je nu het boek gelezen in mijn onderschrift? Dat is veel beter dan dat flutboekje waar jij als moslim zo mee dweept.
    Het flut boekje wat geschreven is door een Jood?( Sheinlin is namelijk een Joodse achternaam) en dus niet serieus te nemen

  13. #178
    MVC Lid

    Reacties
    3.890
    08-12-2013

    Citaat Geplaatst door ghaisai1200 Bekijk reactie
    @ yasirk
    @FCE

    Heb je nu het boek gelezen in mijn onderschrift? Dat is veel beter dan dat flutboekje waar jij als moslim zo mee dweept.
    Er zit veel haat in jou. Dat boek dat je aanprijst is het werk van een islamhater net als jij. Meer dan een miljard mensen houden van de islam en de profeet ook al haten jullie ongelovigen dit.

  14. #179
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012

    Hier wederom zwart op wit beste Moslim(a)…

    Ze gaan weer een stapje verder richting het de Ummah klaarmaken voor normalisatie van de banden tussen ‘Saudi-Arabië’ en ‘Israël’ (de bezetters van het Islamitische Palestina).



    De minister van buitenlandse zaken van ‘Saudi-Arabië’ zegt letterlijk;

    We zien geen rechtvaardiging voor het continueren van het conflict (tussen Arabieren (let op; het is opeens een Arabische en geen Islamitische zaak) en de israëlisch).’

    ‘Saudi-Arabië’ ziet geen rechtvaardiging in het continueren van het conflict tussen de Arabieren en israëlisch. Met andere woorden; het wordt tijd dat we de banden gaan normaliseren en degenen die dit willen dwarsbomen gaan elmineren.

    Neem deze uitspraak tot je en leg die naast de gebeurtenissen van de afgelopen tijd, onder meer de oorlog van (onder andere) ‘Saudi-Arabië’ tegen verzetsbeweging Hamas (en het hun tot terroristen verklaren) en Qatar (die haar steunt). Qatar wordt geboycot en belegerd voor het steun bieden aan verzetsbeweging Hamas terwijl 'Saudi-Arabie' in bed kruipt met Israel.

    Enkele tawagheet willen vanwege persoonlijke belangen, het aan de macht blijven en het beschermen van hun tronen, bondgenootschappen aangaan met Amerika, Israël en shi’a (in Iraq) en de hele Ummah mag hiervoor de afgrond ingetrokken worden.

    Stap voor stap worden we klaargestoomd en stap voor stap wordt het als normaal voorgesteld om met de bezetters van het Islamitische Palestina samen te werken en goede banden te onderhouden (en daarbij tegelijkertijd de Moslims in Palestina een mes in de rug te steken).

    Onthoudt deze woorden:

    ‘Een belangrijk punt wat dr. Sa’d al-Faqih hier maakt en waar mensen zich goed bewust van moeten zijn is dat de paleisgeleerden, het elektronische leger en media van ‘Saudi-Arabië’ binnenkort op volle sterkte zullen gaan draaien om dit idee aan de Moslims te verkopen en te legitimeren; ‘Terroristen zijn gevaarlijker dan Israël’, ‘Iran is gevaarlijker dan Israël’, ‘Qatar is gevaarlijker dan Israël’, ‘Moslim Broederschap is gevaarlijker dan Israël’, ‘Er zit wijsheid in het samenwerken met Israël’, ‘We kunnen profiteren van de technologie van Israël’, ‘We kunnen profiteren van de ervaring in oorlog voeren van Israël’, etc.. (Dit alles precies zoals ‘Saudi-Arabië’ hun bondgenootschap met de beschermheer van Israël, Amerika, probeert te legitimeren.)

    Bij Allah beste Moslim(a), het steunen, meeleven met en supporten van jouw onderdrukte broeders en zusters in onder andere Palestina, Syrië, Iraq (en vele andere plaatsen) gaat niet samen met het steunen en promoten van en het loyaal zijn aan (deze) (en soortgelijke) afvallige leider(s) en hun spreekbuizen onder de staats’geleerden’ die deze criminelen legitimiteit proberen te geven terwijl zij de kant van de vijanden van Islam en Moslims hebben gekozen.

    Dat Allah (azza wa djal) de Moslims moge beschermen en al-Saud, hun handlangers, spreekbuizen en verdedigers met hun Amerikaanse en Israelische bondgenoten moge opwekken op Yawm al-Qiyamah.

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”


  15. #180
    Be yourself

    Reacties
    1.523
    28-10-2012

    Door arrestaties gaan door. Mensen die zijn gearresteerd door de autoriteiten in 'Saudi-Arabië';



    Sheikh dr. Mohammed al-Muqbil (hoofd van een organisatie die gaat over het memoriseren van de Qur’an)



    Sheikh dr. Mohammed al-Barrak

    Vergeet de Islamitische gewetensgevangenen (waar dan ook ter wereld) niet in je ad'iyah!

    “O you who are patient! Bear a little more, just a little more remains.”