Sonesta Hotel El Olivar in Peru is het eerste hotel in Lima met een moslimvriendelijke accreditatie.



Het hotel is gelegen in Lima, de hoofdstad van Peru, Zuid Amerika. De stad is de thuisbasis voorde grootste populatie moslims in het land en biedt diverse faciliteiten zoalsmoskeeën en halal eetgelegenheden.

Dit luxe vijf sterren hotel biedt haar Islamitische gasten een tal vanvoorzieningen aan. De moderne kamers zijn op verzoek uitgerust met gebedskleden,gebedstijden, kleding, de Koran en markeringen voor de gebedsrichting. In hethotel vindt u gebedsruimtes en u kunt een lijst krijgen met de nabijgelegenmoskeeën waarvan één de Asociacion Islamica Del Peru is.

Sonesta biedt halal eten aan in het Restaurant El Olivar. Wilt u eens buitenhet hotel eten dan is ook hiervoor een lijst beschikbaar van een paarnabijgelegen eethuisjes en restaurants die halal gerechten serveren.

Tijdens de Ramadan biedt het hotel speciale Iftar en Suhoor faciliteiten aanvoor haar Islamitische gasten. Even lekker gebruik maken van het zwembad kanook, want er worden aparte tijden voor mannen en vrouwen gehanteerd.

Het hotel ligt in het hart van het winkelgebied en zakelijk district en in denabijheid van een aantal belangrijke bezienswaardigheden van de stad. HetJockey Plaza Shopping Centre en het Cultureel Centrum zijn tips om tebezoeken en niet al te ver gelegen. Dit maakt het daarom een prima hotel voor zowel zakenreizigers alsvakantiegangers.

Bron: http://www.trip2orient.com/nl