1. #16
    Verbannen

    Reacties
    5.995
    08-02-2016

    Citaat Geplaatst door BONDSCOACH Bekijk reactie
    Welk team??
    Ze hadden af en toe moeite met de bal naar elkaar toe spelen man schei toch uit!
    Die flapdrol Renard heeft gewonnen van een veredelde B elftal van Burkina Faso nou nou poeh poeh,mensen doen hier alsof men gisteren een hoogstaande Champions league wedstrijd hebben gekeken tussen Bayern en Barca .
    Die zogenaamde amateur psycholoog gaf zelf aan na de wedstrijd dat hij blij was met het devensieve aspect maar dat het aanvallend niet zo goed gaat???!!!
    Nee he he!!
    Dat ziet een blinde ook wel!!
    Als je spitsen haalt uit tweede divisie Frankrijk en Duitsland dan moet je er gewoon niet veel van verwachten punt!
    Plus je mist een creatieve spelbepaler a la Ziyech want Belhanda flopte weer zoals altijd zoals die zo vaak doet als hij voor Marokko speelt.
    Je hebt gewoon iets tegen Renard als persoon, dat mag..
    Maar je kan niet ontkennen dat Marokko geen progressie boekt onder hem, ..en ook niet dat ie geen plan heeft.
    Die man heeft 2 Afrika cups gewonnen ,.. hij weet echt wel wat ie doet.

    Het was niet hoogstaand nee, dat moet je ook niet gaan verwachten van Marokko ,daar hebben we simpelweg niet genoeg kwaliteit voor,.. daarom moeten we tevreden zijn dat we eindelijk een realistische coach hebben die op een zakelijke manier de potjes wint.
    En niet naief aanvallend voetbal probeert te spelen..

    Eerst defensief goed neerzetten en spelers die 90 min lang geconcentreerd spelen ,werklust tonen en gewoon hun taken uitvoeren( dat maakt het ook een team ) en daar selecteert ie waarschijnlijk ook op.
    Je bedoel de spits uit de 2e divisie van Duitsland die niet verzaakt, een goed aanspeelpunt is en ook nog zijn goaltjes begint te maken...is niks mis mee toch ? en zo breed zitten we niet in de spitsten..

    Alleen El Nesyri mag er nu wel uit is er duidelijk nog niet klaar voor..als Boufal weer in vorm raakt kan je hem daar neerzetten, heb je er ook weer een creatiever speler bij,..samen met Boussoufa is dat genoeg.

    Hij neemt Ziyech echt wel mee wanneer we InshAllah het WK halen en tegen tegenstanders uit Europa spelen ,..voor het Afrikaans voetbal zijn er betere opties.

  2. #17
    MVC Lid

    Reacties
    8.605
    28-02-2017

    Bondscoach denkt we hebben Ronaldos en Messis of talenten als MbappeRenard haalt het maximale eruit van wat we hebben

  3. #18
    MVC Lid

    Reacties
    1.466
    23-01-2014

    bondscoach heeft gelijk. Renard houdt iedereen voor de gek. Ze hadden Ivoorkust moeten oprollen thuis en niet potjes die nergens over gaan. Straks haalt hij Wk niet en is hij weg dan mogen jullie tegen lucht aan zeiken.

  4. #19
    Egzeneya Chauvinist

    Reacties
    3.469
    02-10-2005

    Hij heeft vertrouwen in de zelfde spelers als tijdens de CAN. Neemt niet weg dat Ziyech kwaliteiten heeft en een goede speler is. Dat is wat eruit kan halen. Ik geef hem groot gelijk

    Prophet Muhammad vrede zij met hem :

    "Een Arabier is niet beter dan een niet-Arabier; noch is de blanke man beter dan de zwarte of de zwarte beter dan de blanke man; behalve dan door het Godsbewustzijn (taqwa) dat hij verkregen heeft. Waarlijk, de edelste onder jullie is degene met de meeste Godsbewustzijn"


  5. #20
    MVC Lid

    Reacties
    961
    06-12-2011

    faycel doet t goed.. voor de africa cup wist ik niet dat hij zo goed kon trappen. Alleen als amrabat fit is zou ik hem erbij nemen voor de rest weinig veranderen voorin. Voor mooi voetbal hoef je niet bij marokko te zijn. Als je 11 spelers wilt zien strijden om elke grasspriet dan zit je nu wel goed bij marokko. Dat is de verdienste van de trainer.

  6. #21
    MVC Lid

    Reacties
    9.177
    26-03-2016

    Citaat Geplaatst door amsterdam27 Bekijk reactie
    faycel doet t goed.. voor de africa cup wist ik niet dat hij zo goed kon trappen. Alleen als amrabat fit is zou ik hem erbij nemen voor de rest weinig veranderen voorin. Voor mooi voetbal hoef je niet bij marokko te zijn. Als je 11 spelers wilt zien strijden om elke grasspriet dan zit je nu wel goed bij marokko. Dat is de verdienste van de trainer.
    meeste landen spelen nu op resultaat en niet mooi voetbal, dat kun je pas wanneer een land bij de absolute top hoort en topspelers heeft die kwa speelstijl aan elkaar gewend zijn.

    Ik zou gewoon doorzetten met deze selectie misschien nog een paar talenten erbij en dan komt het goed. Opvolger van El Ahmadi is Amrabat of Benasser en de opvolger van Boussoufa zal Ziyech worden, gewoon een beetje geduld hebben dan komt het goed kwa aantrekkelijkheid.

  7. #22
    MVC Lid

    Reacties
    102
    16-12-2016

    Jongens hebben jullie gezien hoe heel het elftal druk zet en mee verdedigd? Zien jullie ziyech op dezelfde manier druk zetten en verdedigen zoals boussoufa en faycal dat deden? Boussoufa meskin hij was overal.
    Ziyech past gewoon echt niet in renards plan. Renards plan is gebaseerd op hoge druk. Dan heb je niks aan ziyech