1. #1
    MVC Lid

    Reacties
    47
    20-07-2012

    Waargebeurd heftig verhaal! Advies nodig

    Hallo iedereen!

    Ik plaats dit verhaal voor iemand anders. Het is een waargebeurd heftig verhaal dus pas op met jullie woorden. De persoon heeft al veel meegemaakt, het enige wat zij nu wilt is adviezen.


    ''Beste mensen,

    Ik zou heel graag advies willen hebben!
    Ik heb een zware tijd meegemaakt. Ben een Marokkaanse dame van 28 jaar. Ik had 6 jaar geleden een relatie met een Marokkaanse man. We waren destijds erg verliefd op elkaar en hadden een goede tijd. We gingen binnen een jaar samenwonen en we hadden toekomstplannen. Zijn familie was er tegen dat we samen gingen wonen omdat het niet Islamitisch was. Hij wilde dit goed maken dus hij ging bij mijn vader mijn hand vragen. Mijn ouders zijn wat modern en vonden 23 jaar leeftijd voor huwelijk jong en wilde dat ik mijn uni af maakte. Na veel discussie's etc. gingen ze uiteindelijk akkoord. Ik was verloofd en ging samen wonen. Islamitisch klopt dit niet, dat weet ik,dus daar hoef ik geen bevestiging van horen.
    Na een half jaar toen we samen woonden, was er heel veel veranderd! Hij werd enorm afstandelijk en ik kreeg de aandacht en liefde niet meer zoals daarvoor. Ik heb veel dingen geprobeerd en zelfs een relatietherapeut ingeschakeld. Niks hielp. Ik was het heel zat. Ik had elke avond ruzie met hem waarom hij zo veranderd is en ik de oude hem terug wilde. Hij gaf elke keer aan dat er niks veranderd was volgens hem en hij gewoon wilde zijn zoals hij nu is of was destijds.
    Hij hield wel van mij, althans dat zei hij... maar in zijn daden zag ik niks.
    Ik werd uitgenodigd voor een verjaardag van een goede vriendin. Eenmaal aangekomen was het zo verschrikkelijk gezellig! Ik had na een lange tijd niet zo veel gelachen en genoten. Maar nu komt het.. op die verjaardag kreeg ik enorm veel aandacht van een man (Irakees). Hij was heel knap, gentlemen, aardig en begripvol. Hij was veel beter dan toen ik mijn (ex) verloofde leerde keerde. Het werd tussen ons zo gezellig dat wij samen na die verjaardag een one night stand hadden in een hotel. Eenmaal toen ik wakker was, was hij er niet. Ik weet het dames, het is een zeer grote fout van mij geweest!! Dus ik hoef die bevestiging niet te horen, sorry.
    Ik had die dag echt enorm veel gehuild, niet omdat ik vreemd gegaan was, maar omdat ik hem vertrouwd had en ik niet verwacht had dat hij weg zou gaan na die nacht. Hij zei zelfs dingen als ; misschien wordt het wat, misschien heeft de lot ons bij elkaar gebracht etc. Ik dacht dat hij serieus wilde zijn.
    Nu drama.


    Na ongeveer 4 maanden na deze gebeurtenis, kwam mijn (ex) verloofde erachter dat ik vreemd gegaan was. En dames, ik was die ene keer vreemd gegaan, daarna nooit meer! Ik vond het zo raar, hoe kwam hij erachter? Bleek dat de man waarmee ik vreemd ging, de zoon was van de baas van de vader van mijn (ex) verloofde. De wereld is echt klein, dit was letterlijk de eerste zin die in mijn gedachte kwam.
    Die man had het niet aan mijn (ex) verloofde verteld over onze nacht. Ze hadden een keer een feest, en die man zei tegen een groepje, waarvan mijn ex 1 daarvan was, van (hij wees op de foto van de verjaardag van mn vriendin waar we met zn alle op selfie stonden); zij was echt hot, lekker genoten die nacht. Mijn ex man zag op de selfie dat ik die meisje was en liet niet direct weten dat ik zijn vrouw was. Hij ging verder vragen aan de man waarmee ik vreemd ging van wie ik was, hoe ik hem had ontmoet. Die man, waarmee ik vreemd ging, had alles verteld, maar hij wist niet dat het verhaal aan wie hij het verteld had, mijn (toen der tijd) man was.
    Zo kwam hij erachter... Heel raar maar waar.
    Nou jullie kunnen zelf wel verder invullen wat er gebeurd was. Hij dumpte me, wilde niet meer trouwen etc. Ik vond het niet heel erg, ik had al geen gevoelens meer voor hem.


    Maar nu komt de ware hel.
    Ik had na ongeveer een jaar een nieuwe man leren kennen. Hij was half Marokkaans en half Algerijns. We waren echt heel verliefd en ik had meer dan 2 jaar een relatie met hem. Ik had bij hem nog nooit, maar dan ook nog nooit het gevoel gehad dat hij me minder aandacht of liefde gaf, of iets anders. Hij gaf me letterlijk en figuurlijk de hele wereld.
    Maar wist ik veel. Wist ik veel dat hij de neef was van mijn ex verloofde. Wat deed hij? Hij ging vreemd. En hij liet het mij via via weten. Net zoals hoe mijn ex verloofde via via erachter gekomen was dat ik vreemd gegaan was.
    En wat gebeurde er toen? Mijn ex vriend (half Marokkaans/half Algerijns) vertelde me dat hij en mijn ex verloofde dit allemaal gepland hadden. Waarom? Om mij terug te pakken! Mijn ex vriend vertelde dit allemaal via de telefoon, wat nog meer pijn deed. Toen hij zijn verhaal en smerige plan verteld had, had hij daarna nooit meer contact met me opgenomen en was helemaal verdwenen. Meiden beeld je in: meer dan 2 jaar een hevige sterke relatie, en dan opeens helemaal uit het niets vreemd gegaan en precies een week erna de telefoontje, en na die telefoon helemaal verdwenen.
    Het is nu al een tijd geleden dat dit gebeurd is. Ik heb gehoord dat mijn ex vriend in Londen werkt en daarom hij zomaar weg gegaan was. Maar geen idee of dit waar is. Hij heeft wel in Londen voor een half jaar gewoond. Maar hij was wel in Nederland opgegroeid dus hij kon de Nederlandse taal wel.
    Ik weet dat het mijn fout was dat ik vreemd was gegaan! Ik weet dat ik begonnen was. Maar is dit rechtvaardig? Is dit juist? Is dit goed?
    Mij terug pakken op deze vieze manier? Mijn ex verloofde (Marokkaanse eerste man) wilde mij een gebroken hart geven wat hem gelukt is. Net zoals ik dat hem gaf.
    Zo neem je toch geen wraak? Je neef op me af sturen met het doel dat ik verliefd op hem wordt en hij vervolgens mijn hart in miljoenen stukjes kapot maakt?
    Wraak nemen is sowieso verkeerd.


    Ik weet niet meer wat ik met mijn leven moet, letterlijk. Ik denk elke dag aan wat er allemaal is gebeurd. Ik heb 3 weken geleden afspraak gemaakt met psycholoog want dit kan ik niet meer alleen verwerken.
    Ik wil heel graag wraak terug nemen. Maar het is fout en ik weet hoe het voelt om wraak genomen te worden. Maar ik weet niet anders hoe ik met deze kwade, verdrietige en verwarde emoties moet omgaan.
    Hoe zouden jullie hiermee omgaan? Aub geen negatieve reacties! Ik zit in een enorme depressie. Ik wil oprechte reacties lezen.
    Alvast enorm bedankt!''

  2. #2
    MVC Lid

    Reacties
    3.260
    29-10-2006

    Dit noemen ze dus karma. Het is inderdaad een B...
    18 Eigenschappen waar Allah van houdt. http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5455580

    https://curiouscat.me/Kajol <-- voor vragen ed.

  3. #3
    MVC Lid

    Reacties
    7.372
    06-07-2016

    Wijve als jij geven de marokkaanse vrouw ene slechte naam!

    Wrm verschieten??? Je zit al van int begin in elharam! Of je het accepteert of niet het is gwn zo! Kleur je haar blond en je ziet geen verschil meer in zowel je uiterlijk als je daden

  4. #4
    .

    Reacties
    5.752
    13-01-2008

    Jeetje net een bollywood film.

    En wij hier maar huilen in dit hoekje, omdat we 80 jaar vrijgezel zijn

  5. #5
    MVC Lid

    Reacties
    3.260
    29-10-2006

    Citaat Geplaatst door Selsabiel Bekijk reactie
    Jeetje net een bollywood film.

    En wij hier maar huilen in dit hoekje, omdat we 80 jaar vrijgezel zijn
    beter 80 jaar vrijgezel zijn.
    18 Eigenschappen waar Allah van houdt. http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5455580

    https://curiouscat.me/Kajol <-- voor vragen ed.

  6. #6
    Verbannen

    Reacties
    1.827
    18-01-2017

    Citaat Geplaatst door Selsabiel Bekijk reactie
    Jeetje net een porno film.

    En wij hier maar huilen in dit hoekje, omdat we 80 jaar vrijgezel zijn
    Hier is mijn advies...neem een SOA test.

    Ik heb als man zijnde in 6 jaar tijd met één partner het bed gedeeld. En zij 3 kerels in een tijdsbestek van 2 jaar. Ongelooflijk zeg. Dit soort meiden,naast die streng opgevoede Hd´tjes geven de Marokkaanse vrouw juist een slechte naam.

    Liever een gelukkige vrijgezel dan zulk zieke shit meemaken. En ik had verdomme dit topic niet moeten openen. Silly me.

  7. #7
    .

    Reacties
    5.752
    13-01-2008

    Citaat Geplaatst door kajol4life Bekijk reactie
    beter 80 jaar vrijgezel zijn.
    En 15 katten nemen:/ Ik blijf sowieso alleen..

  8. #8
    Lekker belangrijk.

    Reacties
    9.254
    23-01-2008

    Brrr. Nieuw script voor Meerdijk.

    Je allergrootste prioriteit is berouw tonen aan Allah .
    Legum omnes servi sumus ut liberi esse possimus.

  9. #9
    Verbannen

    Reacties
    1.827
    18-01-2017

    Die Marokkaanse man is met haar samen gaan wonen zonder dat ze getrouwd waren,hij is haar hand gaan vragen. En omdat ze geen aandacht kreeg is ze een andere man gaan ******. Als je geen aandacht krijgt of de relatie loopt niet lekker,praat je het uit of ga je uit elkaar.


    Dit soort verhalen bevestigen gewoon hoe de zaken er voor staan. Dit is absoluut geen troll-reactie of verwijt. IK ben blij dat ik dit topic heb gelezen en ik zal in de toekomst nog voorzichtiger met de Marokkaanse vrouw omgaan.

    Aan de andere kant is het ook eigen schuld voor die Marokkaanse man. Wie huwt er nou een cabbaret-**** en gaat er mee samenwonen?

    Eigen schuld dikke bult voor beide. De grote winnaar is die Irakees. Die loopt vast nog wel een foto te showen aan zijn vriendjes welke Marokkaanse **** hij in een hotel heeft gebalt. En die hij niet eens de moeite waard vond om gedag te zeggen.


    I rest my case. Slaap lekker allemaal en een fijne nachtrust toegewenst.

  10. #10
    MVC Lid

    Reacties
    450
    21-12-2009

    Wil je verjaardag? Ewa hier met je verjaardag

  11. #11
    MVC Lid

    Reacties
    141
    14-02-2010

    ongelofelijk dit...
    Als het waar is zou ik zeggen toon berouw en bid dat Allah swt je zal vergeven.
    Blijf op het rechte pad en hou je benen dicht!
    Waarom zou je nog wraak willen nemen? Je hebt die eerste man al geflasht met een irakees alsof dat nog niet erg genoeg was...
    Karma is een bitch net hoe jij was.
    Dus droog je tranen en stop met zielig doen

    Wie zich gelukkig voelt met het geluk van anderen, bezit een rijkdom zonder grenzen!


  12. #12
    MVC Lid

    Reacties
    317
    18-01-2015

    Heftige shit.

    Lang leve het vrijgezellen leven.
    Account wordt beheerd door 3 zussen

  13. #13
    MVC Premium

    Reacties
    1.448
    02-06-2014

    MVC Premium MVC Premium
    Ik kan dit onmogelijk geloven. Echt gewoon helemaal niet. Wat ben ik misselijk geworden, zeg. Zelfs voor een verzonnen verhaal is dit echt ziek.

  14. #14
    MVC Lid

    Reacties
    1.718
    16-02-2017

    Well. Dat was gelijk genoeg m.nl voor de komende week.

  15. #15