1. #16
    MVC Lid

    Reacties
    77
    08-10-2014

    Wat voor mij persoonlijk ook meespeelt is het feit dat wijn gemaakt wordt om alcohol te bevatten. Ik wil geen product gebruiken wat specifiek gemaakt wordt met dat doel.

  2. #17
    MVC Lid

    Reacties
    60
    15-08-2011

    citoensap erbij daar wordt het lamsvlees ook lekker zacht van.

  3. #18
    MVC Lid

    Reacties
    77
    08-10-2014

    Dames, bedankt allemaal. Vandaag heb ik meer water toegevoegd en het vlees veel langer laten koken, ruim drie uur. Het was heel zacht geworden, dus dankzij jullie tips heb ik mijn hele schoonfamilie goed laten eten vanavond. Mijn man zei het was perfect dus ik was super blij! Fijn om te weten dat er op deze site mensen zijn die de moeite nemen om hun tips met me te delen

  4. #19
    MVC Lid

    Reacties
    534
    27-05-2005

    wa alaikom salam
    wat ik doe is het vlees af en toe ff prikken met een vork.
    dan komt het altijd goed, met of zonder snelkookpan.
    xxx