besaha dames wat een heerlijkheden
net linzensoep gemaakt en deeg gekneed voor home made pizza dus dat wordt t hier
GEEN PM VAN MANNEN AUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heeft iemand verpakking van de kisir? moet je dat in water koken of alleen wellen?
GEEN PM VAN MANNEN AUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deze
nee alleen wellen, je kookt het water (doe dat gewoon emt waterkoker) en dan in iets wat je goed luchtdicht kan afsluiten bv een tupperware bakje doe je dan de bulgur en daarover het gekookte water en dan doe je dat goed dicht. En binnen paarm in is het zacht en klaar.
The world is nothing without my coffee
Is geen recept.
1 pak roti paratha vellen (diepvries Jumbo/toko)
2 bakjes roomkaas
Honing
Olie om in te bakken
1) neem een roti vel en snijd deze in 6 stukjes
2) verhit een cm of 3 aan olie in de pan en frituur de stukjes aan beide kanten goud-bruin
3) klop de roomkaas los met een vork en vul een spuitzak met een smal mondje
4) prik de spuitmond in het gefrituurde deeg en spuit er wat roomkaas in
5) leg op een bord en druppel er wat honing overheen.
Ik heb hier mascarpone en room. Mascarpone is vandaag over tijd heb zin in een (rol)cake
Iemand een recept?
/\/\/\/\
200 gram pure chocolade
120 gram bloem
150 gram witte basterdsuiker
6 eieren
75 gram boter in blokjes
7 gram gist of bakpoeder of mengsel daarvan
Snufje zout
Klop de eiwitten stijf.....chocolade (au bain marrie) smelten...als de chocolade gesmolten is, doe je daar eerst de boter erbij tot die smelt, dan de suiker en vervolgens de eidooiers. En dan de bloem met gist en zout. Als laatst vouw je voorzichtig het geklopte eiwit er door heen. Op 175 graden afbakken tot ie gaar is.
Je kan er gesmolten melkchocolade overheen gieten of gewoon zo laten..
Vandaag een makkelijke eenpansgerecht: krieltjes met kipfilet.
Ik heb twee uien, een paprika, een heet pepertje en twee teentjes knoflook gesneden en in een pannetje met een mix van zonnebloemolie en olijfolie laten bakken. Daarna de stukjes kipfilet erbij. Nogmaals even laten bakken. Dan kruiden met peper, zout, gemberpoeder, kurkuma, safran en ras El hanout. Van alles ongeveer 3/4 theelepel. Beetje water en dan de krieltjes erbij doen. Dit laat je garen op een middelmatig vuurtje tot het gaar is.