Internet is maar internet, dus neem niet alles zo serieus!
PM staat weer uit losers! En ik wil ook geen vrienden zijn met wie dan ook! Mn kinderen zijn waarschijnlijk ouder dan jij! Kssst kssst.
Meiden ben vandaag pas 5 uur thuis. Wat is makkelijk om te maken. Dacht aan wok. Heeft iemand tips?
í ˝íş“ Hee meid had gisteren precies t zelfde was laat thuis ivm zwemles kinderen. Had gelukkig nog macaroni van dag ervoor. Heb om die reden niet gevast, vandaag wel en het is idd een moeilijk tijdstip qua eten. Het is dan echt tijd voor de kinderen om op tijd te eten en als ik eenmaal wat heb gegeten na t vasten kak ik in hihi
Maar is t niet een idee om van te voren eea voor te bereiden? Zo kan iedereen op tijd eten
Internet is maar internet, dus neem niet alles zo serieus!
PM staat weer uit losers! En ik wil ook geen vrienden zijn met wie dan ook! Mn kinderen zijn waarschijnlijk ouder dan jij! Kssst kssst.
Internet is maar internet, dus neem niet alles zo serieus!
PM staat weer uit losers! En ik wil ook geen vrienden zijn met wie dan ook! Mn kinderen zijn waarschijnlijk ouder dan jij! Kssst kssst.
Internet is maar internet, dus neem niet alles zo serieus!
PM staat weer uit losers! En ik wil ook geen vrienden zijn met wie dan ook! Mn kinderen zijn waarschijnlijk ouder dan jij! Kssst kssst.
Dit is echt een ideale topic! Stap dit jaar het huwelijksbootje in en al deze gerechtjes zien er heerlijk uit !
Ja natuurlijk, ik heb het recept van een blog. Weet alleen niet meer welke blog.
Ingrediënten
Voor de broodjes
1 kilo meel
2 el gedroogde gist
2 eieren los geklopt
4 el melkpoeder
3.5 el suiker
80 gram zachte ongezouten roomboter
1 tl zout
0.5 l lauwwarm water
1 handvol geraspte kaas
1 losgeklopt ei
2 uien gesnipperd
Zwarte peper
1. Doe alle ingrediënten voor de broodjes in een beslagkom en klop het geheel in 10 – 15 minuten tot een soepel deeg. Mocht je geen keukenmachine met deeghaak hebben (een elektrische mixer heeft helaas niet genoeg power) dan moet je met je handen aan de slag. Het kneden duurt dan zo’n 20 – 25 minuten.
2. Snipper ondertussen de uien en bak in een beetje olie beetje goudbruin en voeg beetje zwarte peper toe. Laat de uien vervolgens iets afkoelen.
3. Voeg de ui bij het brooddeeg en kneed dit er nog even goed doorheen.
4. Vorm een bal van het deeg en leg deze in een lichtjes ingevette kom. Dek de kom af met plasticfolie en laat het deeg minimaal een uur rijzen.
5. Verdeel het brooddeeg in kleine stukken en vorm hier bolletjes van. Leg de broodjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Dek af met een theedoek en laat de broodjes nogmaals een uur rijzen. Bij mij is het vaak na 30 min gerezen
6. Verwarm de oven (hetelucht) voor op 180°c.
7. Bestrijk de bovenkant van de broodjes lichtjes met losgeklopt ei en strooi hier de geraspte kaas overheen.
8. Bak de broodjes in het midden van de oven in 12 – 15 minuten goudbruin en gaar.
Je kunt de kaas-uibollen direct na het bakken eventueel invriezen voor later gebruik. Laat de broodjes in een zak rustig ontdooien en krik ze weer wat op in de oven voordat je ze gaat eten.
♡Laat je glimlach de wereld veranderen,
maar laat de wereld niet je glimlach veranderen♡
Vanavond wordt het denk ik kip-kerrie ovenschotel
♡Laat je glimlach de wereld veranderen,
maar laat de wereld niet je glimlach veranderen♡