Vandaag maak ik spaghetti... Heb dat al tijdje niet gegeten.. Wel weer zin in!.
Gelukkig getrouwd al hamdoulilah...
Ik hou van mijn 4 schatjes (inclusief mijn ventje)
LIEVE MAMA, MOGE ALLAH SWT JOU YENNAT AL FIRDOUS SCHENKEN, ALHAHOEMA AMIEN!
JE BENT VOOR ALTIJD IN MIJN GEDACHTEN!
appleblossem jouw wortelcake is weer een andere variant met melk en cacao enzo apart, ga ik een keer proberen!
GEEN PM VAN MANNEN AUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=meisjes-;126621576]Ik woon en ben geboren en getogen in nl
Oh oké dacht omdat je toch wel vrij goed je wEg kent in Antwerpen, was mijn eerste gedacht van zij is van Nederland, maar met iemand van Belgie getrouwd
Ik hou van mijn 4 schatjes (inclusief mijn ventje)
LIEVE MAMA, MOGE ALLAH SWT JOU YENNAT AL FIRDOUS SCHENKEN, ALHAHOEMA AMIEN!
JE BENT VOOR ALTIJD IN MIJN GEDACHTEN!
Sticky date pudding
(kleverige dadel pudding-cake)
250gr dadels
320ml water
50gr boter
1 theelepel baksoda (natrium bi carbonaat)
120gr donker bruine suiker
2 zakjes vanille suiker
200gr zelf rijzend bakmeel
1/2 zakje bakpoeder
3 eieren
Butterscotch saus:
200ml slagroom
40gr donker bruine suiker
2 eetlepels stroop
1 eetlepel roomboter
1 zakje vanille suiker
1) doe de slagroom-suiker-vanille suiker-roomboter-stroop in een pan en verwarm dit tot het kookpunt, laat wel al het suiker smelten. Dit duurt ongeveer 5 tot 10 minuten
2) haal van het vuur en laat afkoelen
Bereiding:
1) snij de dadels in grove stukken
2) doe het water in een pan en voeg de dadels toe, breng aan de kook tot het borrelt
3) voeg nu het boter toe en roer door
4) doe de theelepel baksoda bij het mengsel en haal van het vuur
5) laat 30 minuten afkoelen
6) mix de vanille suiker-bruine suiker-bakpoeder-zelfrijzend bakmeel door elkaar
7) doe het dadel mengsel in een blender en mix het voor 10 seconden, er mogen stukjes dadel in blijven
8) roer de eieren met een garde door het dadel mengsel
9) mix nu het gemengde bloem met het dadel mengsel tot een mooi beslag
10) vet een springvorm van 24 tot max 26cm in en giet het beslag erin
11) bak nu in 50/60minuten op 160 graden gaar
12) haal uit de vorm, giet er nu wat van de butterscotch saus overheen en laat intrekken, herhaal dit nog een aantal keer
Beslag voor het de oven in gaat
Dadel puree+ei onderaan de foto
Rijst met wortels, doperwtjes en kipfilet... hoe kan ik dat lekker op smaak brengen?
The world is nothing without my coffee