Ben ook wel benieuwd naar dat facebook gebeuren.
Kun je dat ook bekijken als je geen facebook hebt?
Jammer is dat he
En moet je dat koken & bakken ook toevoegen als vriend als je alles wilt bekijken? Stel ik ga op facebook van mn zusje.
Lasagne mis ik toch echt wel als ik het lang niet op. Wil het een keer met vis zeevruchten maken. Lijkt me ook super lekker
Ik vond het gisteren ook meevallen. Had niet eens handschoenen om. Alleen veel sneeuw ligt hier nog
Happiness is an inside job
Djazaakunna Allaahu khayran!
Laat ik maar niet beginnen over de lekkere dingen die geplaatst zijn. Ik probeer gezonder te eten, dus ik negeer jullie even.
Uhmmm, ik kan de link niet plaatsen?! Maar ga naar Ah.nl en dan yoghurtbavarois met bosvruchtensaus. Ik heb wel verse bosvruchten gebruikt en geen gelatine. Je krijgt dan meer een yoghurttoetje, maar het moet compacter worden. Je kan dan agar agar gebruiken.
Ik had me in de ramadan afgemeld omdat ik gek werd van de oreo toetjes haha maar toch maar weer ff kijken [emoji14]
The world is nothing without my coffee
Met tonijn.
1 teentje knoflook, geperst
1 blikje tonijn naturel, in kleine stukjes
Zelfgemaakte tomatensaus of heinz tomatensaus.
1 sjalotje, gesnipperd
1 eetlepel kappertjes, fijngehakt
1 eetlepel tijmblaadjes
1 bekertje zure room
100 ml melk
Geraspte kaas
Voeg de knoflook toe aan de tonijnstukjes en schep er de helft van de tomatensaus, het sjalotje, de kappertjes en de tijm door. Voeg kruiden naar smaak toe. Vul de cannelloni met het tonijnmengsel en leg ze naast elkaar in de ingevette ovenschaal. Doe hier de rest van de tomatensaus over. Roer de zure room, de melk en de geraspte kaas door elkaar. Strijk dit mengsel over de cannelloni. Bak de cannelloni in de oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar
Happiness is an inside job