Wauw 60blz al gaat niet normaal hard zoveel lekkers geplaatst, echt leuk, tbarkAllah 3laykum
The world is nothing without my coffee
Ziet er lekker uit je harcha ik had er btw ook scheutje mazhar in gedaan
Had ik kortgeleden ook maar nog echt lang gekneed en tijdje laten staan en daarna ging t wel goed, al leek t op t begin ff niet goed te komen maar je calzone zag er ook heerlijk uit
ik zag sfenj en de msemmen van redflower en andere dames, harcha van tazia en die loubia en nog zoveeel meer!
The world is nothing without my coffee
Bedankt allemaal nog dames, en sorry sas dat ik er pas nu mee kom had je nog wat lekkers gemaakt?
Yoghurt citroencake
125ml slagroom
halve glas zonnebloemolie (nls theeglas met oortje)
3 eieren
200ml griekse yoghurt
350gr bloem en half glas griesmeel (hoeft niet perse)
2 eetl bakpoeder
200gr suiker, zakje vanillesuiker
rasp van halve citroen
3 eetl honing
beetje citroensap
Oven voorverwarmen op 180 graden
Klopt eerst de slagroom een beetje op met de suiker, doe daarna de olie erbij (gebruik normaal altijd roomboter maar had ik niet genoeg dus heb ik maar deze combi gedaan), de eieren 1 voor 1 erbij mixen, daarna de yoghurt en honing. Gooi daarna de citroenrasp erbij, wat citroensap en als laatst de meel/griesmeel. Dit mix je nog ff kort en dat doe je in een ingevette tulbandvorm. Op 180graden in de oven, had m minstens 50min erin zitten maar verschilt per oven. Je moet met een sateprikker kijken of het goed is. Ik laat altijd de oven nog 5min dicht zitten terwijl hij uit staat en daarna nog altijd 10min ong in de vorm voordat ik het er uit haal.
Tis best een natte/smeuiige cake, ook beetje een gek recept, heb zelf gewoon van alles bij elkaar gedaan en kwam goed uit maar hij was erg lekker, fris en smeuiig.
Als topping heb ik roomkaas gebruikt, wat slagroom, poedersuiker en nog wat citroenrasp-citroensap, hoeveelheden weet ik niet want heb ik niet gewogen, maar roomkaas toppings zijn makkelijk te googlen of gewoon ook op gevoel doen.
The world is nothing without my coffee
Heeft er iemand recept voor paprika charmilla zoals die van tazia20
zoveel lekkers geplaatst dames bsahtkoem
@ freyaa die cake top meid
ik ga die van de week nog uitproberen!
GEEN PM VAN MANNEN AUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allah i3tik saha lief
Recept witte kool, heel makkelijk en lekker.
1 kop spitskool
3 teentjes knoflook (meer minderen kan wat jij lekker vindt)
Beetje kasbor en ma3dnous
1,5 tl rode paprika poeder
1,5 tl komijn
1 tl zout
Halve citroen
Olijfolie
Spitskool uit elkaar, in repen snijden halen en in water koken.
In een andere pan pers je de knoflook, en doe je zout, paprika poeder, komijn en olijfolie in de pan. Eventjes laten bakken, iets van 2 min en blijven roeren. Dan de spitskool erbij en goed roeren. Laat het even bakken voor ongeveer 7 min tot de smaken goed intrekken. Dan de kasbor en ma3dnous erbij en weer voor een paar min laten koken. Dan klaar.
Als je het serveert doe je citroen sap overheen naar eigen smaak.
Besaha alvast en laat me weten wat je ervan vindt.
W Allah als je in de buurt woont kom ik het nu brengen met alle liefde.
Allah i3tikoum saha
Die basgotte toetje mag ik het recept van?
Tazia besaha jou vlees ziet er heerlijk uit.
Freya, nee niks gemaakt. Voetbalavond vanaf 18.00
Heb je recept opgeslagen! Dankje
The only person you should try to be better than is the person you were yesterday