Die sfenz ik wil er ook eentje!! Heerlijk
@freyaa ik wil je foto's ziennn!!
Dood is wakker worden uit de droom die leven heet..
@flower, ja dat bedoel ik:hihi;
@hidaya, ik ook! Ik ging naar boven scrollen, dacht dat ze twee reacties heeft geplaatst haha
The only person you should try to be better than is the person you were yesterday
Smeuïge yoghurt citroencake met roomkaas topping (had haast was nog niet droog)
The world is nothing without my coffee
Wat is er weer veel lkkrs geplaatst ma sha Allah.
Meisjes je toetje zag er verbluffend uit, heeft vast lkkr gesmaakt!
Gehakt
Voorgekookte aardappelschijfjes
1 ui
2 teentjes knoflook
1 aubergine
500gr gezeefde tomaten (zo'n pakje)
Geraspte kaas
3 tl kaneel
2 tl nootmuskaat
Zout
Italiaanse kruiden
Bechamelsaus:
50 gr boter
50 gr meel
Ong 500 ml melk
Nootmuskaat
Geraspte kaas
Zout
Hak de knoflook fijn en snipper het uitje. Bak dit aan en doe er dan het gehakt bij. Rul dit en doe er vervolgens de gezeefde tomaten bij, de kaneel, nootmuskaat, italiaanse kruiden en snufje zout. Laat dit voor ong een kwartiertje op een laag vuurtje sudderen en proef de saus en voeg eventueel kruiden naar smaak toe. Meng er als laatst wat kosbar doorheen en de saus is klaar.
Terwijl je de saus laat sudderen snijd je de aubergine in plakjes en besmeer je deze met olie en wat zout en grill ze dan.
Vervolgens maak je de bechamelsaus. Smelt 50gr boter in een pannetje en meng hier de bloem bij. Laat dit voor ong 5 minuutjes garen. Doe er dan beetje bij beetje de melk bij en roer goed tot een saus. Doe er de nootmuskaat, zout en wat italiaanse kruiden bij. Zet het vuur uit en roer er dan wat geraspte kaas doorheen (pas op dat het niet te zout wordt).
Leg de aardappelschijfjes in een ovenschaal, doe hier de aubergine op, de saus daar weer op en de bechamelsaus op de gehaktsaus. Strooi hier rijkelijk de geraspte kaas overheen en laat in de oven garen. Het is echt heerlijk!!
Dood is wakker worden uit de droom die leven heet..