21 Borek gevuld met spinazie en feta kaas.
Burek roosjes met feta en spinazie.
Benodigheden:
Halve pak loempiavellen
1 ei
halve glas (glas met oortje) zonnebloemolie
halve glas yoghurt
half zakje bakpoeder
Vulling:
Feta kaas in blik bij turk
geraspte kaas
Verse panklare spinazie
peper
Sesamzaadjes
Bereidingswijze :
Laat de loempiavellen ontdooien.
Meng in een kom de eieren, olie, yoghurt, bakpoeder en roer dit goed met een garde. Laat dit even staan en nukan je alvast de spinazie en feta klaar maken.
Snij de spinazie fijn en snij de feta in kleine blokjes.
Meng de spinazie met de feta en voeg hier wat peper aan toe.
Neem een loempiavel en besmeer 'm met het beslag.
Leg de vulling aan jou kant en verkruimel hier nog wat geraspte kaas over de vulling. Rol de vel op en draai hetdan in een slakkenhuis vorm. (net als M7encha)
Oven voorverwarmen op 200 graden en strooi er wat sesamzaadjes op.
Bakken tot ze gaar en goudbruin zijn.