ik hoop dat het lukt nu.
250gr bloem, 90gr poedersuiker ,200gr boter, 130gr gemalen en gebakken amandelen, 1 ei,half zakje bakpoeder,ongeveer 60gr gehakte amandelen of amandelschilfertjes eiwit om te smeren en abricozenjam
.Bewerk met de klopper de boter heel goed voeg daarna de suiker bij en klop tot die cremig word.voeg dan het ei bij en verder kloppen tot het ei opgenomen is.voeg de bloem,gemalen amandelen en bakpoeder bij en kneed heel snel tot een glad deeg en laat het dan een half uurtje rusten in de koelkast.Dan rol je het deeg uit ongeveer 3mm steek met een koekjessteker figuurtjes uit; van de helft haal je in het midden ook uit met een kleinere koekjessteker of met een dekseltje van een fles;op de helft van de uitgestoken koekjes smeer je met een geklopt eiwit en strooi de amandelen op.Je bakt de koekjes ongeveer 10 min op 190° tot ze mooi goudgeel zijn.Je laat ze afkoelen en smeert ze dan met abricozenjam en kleeft ze dan op elkaar
.