+ Reageer
Pagina 8 van 8 EersteEerste ... 6 7 8
106 tot 116 van 116
  1. #106
    MVC Lid

    Reacties
    796
    02-09-2004

    lekker bedanktt dames..

  2. #107
    MVC Premium

    Reacties
    2.101
    17-12-2005

    MVC Premium MVC Premium
    Ik heb ze gisteren gemaakt. Alleen heb ik ze ook in vieren gesneden. In driehoekjes. Zijn heerlijk bij de thee met ne3ne3.

  3. #108
    getrouwd

    Reacties
    67
    12-03-2008

    Ik maak ze ook vaak
    makkelijk, simpel,en heerlijk.
    perfect voor als er onverwacht bezoek voor de deur staat

  4. #109
    MVC Lid

    Reacties
    1.024
    27-10-2007

    Citaat Geplaatst door big-mama Bekijk reactie
    Ik maak ze ook vaak
    makkelijk, simpel,en heerlijk.
    perfect voor als er onverwacht bezoek voor de deur staat
    dus zorg dat je altijd bladerdeeg in huis heb.

  5. #110
    MVC Premium

    Reacties
    9.455
    31-03-2004

    MVC Premium MVC Premium
    Citaat Geplaatst door nadia2008 Bekijk reactie
    ik heb ze ook gemaakt de helft met honing en de helft met bbroom.
    was veelste te veel dus heb me ouders en de buren gegeven.
    vind met honing wel lekkerder van gevuld met bbroom.
    ik heb ze ook in vieren gesneden.
    Snij je het vierkantje alleen maar in 4en?

    Of vouw je de vierkantjes ook nog eens dubbel?

  6. #111
    MVC Lid

    Reacties
    2.474
    29-10-2004

    vraagje,

    Bak je eerst de bladerdeeg in olie, en daarna snij je het open en vult het met die nootjes en dompen in honing ? Of bak je het in totaal inclusief nootjes en daarna dompen in honing?


  7. #112
    MVC Lid

    Reacties
    1.024
    27-10-2007

    Citaat Geplaatst door mmu2 Bekijk reactie
    Snij je het vierkantje alleen maar in 4en?

    Of vouw je de vierkantjes ook nog eens dubbel?
    ik snij het in vieren.
    dus als je een bladerdeeg heb haal je er 4 stuks uit.
    moet je echt proberen, echt lekker.

  8. #113
    MVC Lid

    Reacties
    1.024
    27-10-2007

    Citaat Geplaatst door angelmyself Bekijk reactie
    vraagje,

    Bak je eerst de bladerdeeg in olie, en daarna snij je het open en vult het met die nootjes en dompen in honing ? Of bak je het in totaal inclusief nootjes en daarna dompen in honing?
    gewoon zoals sebekia of briewat.
    als je klaar bent mer bakken, dompelen in honing en dan om en om in nootjes.
    als je ze wil vullen met slagroom of banketbakkersroom open snijden en vullen, en dan poedersuiker er over heen strooien.
    je kan het beste een spuitzak gebruiken.
    hoop dat het duidelijk is.

  9. #114
    MVC Lid

    Reacties
    3.000
    26-12-2015

    Hele oude topic, maar wat een communicatie van lik mijn vestje zeg
    May ALLAH open doors for you, that no men can shut!

  10. #115
    MVC Lid

    Reacties
    704
    30-03-2009

    Tarrr wat een gaar recept.kan niemand meer rghaif maken? Sushi generatie

  11. #116
    MVC Lid

    Reacties
    49
    22-07-2017

    Noti.
    “Censorship is the tool of those who have the need to hide actualities from themselves and from others. Their fear is only their inability to face what is real, and I can't vent any anger against them. I only feel this appalling sadness. Somewhere, in their upbringing, they were shielded against the total facts of our existence. They were only taught to look one way when many ways exist.”