Krieltjes, kipfilet, wokgroenten en sla.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
The most precious jewels you will ever have around your neck are the arms of your children.
Kitchenaid sooo good en prachtige foto's!
Nefertari heerlijk bsa7a
Bsa77a dames.
Ben gek op vlees met barqoq en dan vooral mriqa en barqoq..amandelen en eieren. Vlees dan weer niet.
"Forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair."
-- Kahlil Gibran
Allah i3tiek saha dames...jullie ook Bsaha...ziet er stuk per stuk heerlijk uit [emoji1303]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
The most precious jewels you will ever have around your neck are the arms of your children.
Lekker dames besahtkoum!!!!
Die marmer cheesecake gaat er wel in!!! Heerlijk gewoon!
Ik heb trouwens laatst een andere rijst gehaald dan die ik gewend ben ik dacht probeer t ff. Owwww wat had ik een spijt! De rijst zette heel erg uit en moest wel 2 keer van pan veranderen + het werd een grote dikke drap, schaamde me dood om 'gevangenismaaltijd' voor iedereen op te scheppen. Smaak was wel lekker maar baalde als een stekker. (Dit was pandan rijst) en ik gebruik al jaren paraboiled rijst my no. 1
Internet is maar internet, dus neem niet alles zo serieus!
PM staat weer uit losers! En ik wil ook geen vrienden zijn met wie dan ook! Mn kinderen zijn waarschijnlijk ouder dan jij! Kssst kssst.
Mohiem lang verhaal over mijn paprijst, maar vandaag wordt het aardappelschotel met prei-kipkerrie
Internet is maar internet, dus neem niet alles zo serieus!
PM staat weer uit losers! En ik wil ook geen vrienden zijn met wie dan ook! Mn kinderen zijn waarschijnlijk ouder dan jij! Kssst kssst.
Thanx honey bunny
Ja die ervaring had ik ook met pandan of basmati rijst, maar dat komt omdat die rijst papperig of zo hooort te zijn. Ik las zoiets want ik dacht echt van okeyyyy wat is dit voor pap dan.
Maar ik gebruik nu die simpele snelkookrijst echt super fijn. Gewoon losse korrels en zacht ook.
Uncle bens rijst vind ik ook lekker.
Waar haal je die van jou mop.
Mijn kookhoekje merhbabiek >>> ♥www.amourscuisine.nl
Ik twijfelde nog tussen basmati of pandan hihi maar ze zijn dus allebei papperig? Basmati is wel hele populaire rijst bij aziaten en midden oosten toch?
Ik haal deze rijst altijd bij slagers of van die turkse zaken. Of bij makro haal ik t ook weleens (is daar t goedkoopst6 en dirk ook wel vaker gehaald.
Miss zijn deze rijstsoorten beter om te stomen of zo'n rijstpan.
Internet is maar internet, dus neem niet alles zo serieus!
PM staat weer uit losers! En ik wil ook geen vrienden zijn met wie dan ook! Mn kinderen zijn waarschijnlijk ouder dan jij! Kssst kssst.
Nu ik eraan terug denk was het basmati rijst 2 x verschillende geprobeerd en ik denk dat ze papperig horen te zijn.
Daarom had ik die rijst gekocht omdat het zo populair is..wie weet heb ik wat fout gedaan kan ook hoor, maar nee...ik wil ze niet meer.
Met pandan had ik wel goede ervaring maar ik deed 2 glazen rijst, 4 glazen water. Ze waren toen gwn wel goed gelukt maar niet mijn favoriet.
Gewooooon mn simpele rijst werkt het beste voor mij.
Ok. Ik wil ze wel proberen ga ff bij Makro kijken dan een keer in sha Allah. Bennnn benieuwd.
Mijn kookhoekje merhbabiek >>> ♥www.amourscuisine.nl