Bekijk volle/desktop versie : ** Liefde maakt blind **



24-06-2003, 21:45
aub plaast een vervolg ik kan niet zonder deze verhaal elke dag kijk ik of er een vervolg staat










































please ga verder please ga verder please ga verder please ga verder please ga verder please ga verderrrr pleaseeeee ga verder please ga verder please ga verder please ga verder please ga verder please ga verder auub aub aub au aub aub aub aub aub aub aub aub aub aub aub aub aub aub aub aub aub aub

genoeg geslijmt? ja hoop ik want wil een vervolg want deze verhaal klaart

24-06-2003, 21:46


hahahahaha schatje.. Omdat jij het zooooooooooo lief en aardig vraagt.. dan zal ik speciaal voor jou eentje plaatsen!!...
Dan kan hayet lekker leren... hahahah:P:P:P

24-06-2003, 21:52
oke tanxssss ga je hem zo plaatsen?

24-06-2003, 22:01
wejowww je bent oflineee sniksniksniksnik

25-06-2003, 14:49


Mensen Het lijkt alleen maar zo dat ik ofline ben.. maar dan ben ik gewoon online... want ik weet niet hoe het is gekomen want het doet heel raar meestal moet ik online zien als ik er ben maar er staat alleen ofline

groeten xxx Wanise

25-06-2003, 22:11
oh misschien heb je op ontzichbaar gedrukt??
moet je ff kijkken en ga please verder

25-06-2003, 22:20

Citaat:
Origineel gepost door Wanise89
hALLO LIEVERDS.. ik wil jullie even wat mededelen Mevrouw hayet is druk bezig met haar toetsenweken.. ze moet hard leren.. dus het is eigenlijk het beste om haar even een paar dagen met rust te laten.. tenminste hahaha dat is mijn idee.. dan kan ze lekker goeie punten behalen.. dus dan moeten jullie het maar even met mij doen.. als jullie het tenminste niet erg vinden...

groeten van,
WANISEE THE MEN!!
jah dat is inderdaad waar ik ben echt druk bezig met die toetsenweek oeffff hou het niet meer uit word er gewoon para van wallah. maar morgen is mijn laaste dag inshallah en dan VAKANTIEEEE EN ZO VEEL VERVOLGJES!!!!!!!!

tahnxx nadiaschatje voor al je reactie´s wallah speciaal voor jou ga ik even een vervolgje typen want ik zie dat wanise niet is verdergegaan.

25-06-2003, 22:26
mmmm ik denk dat wanise verder wil gaan maar ik weet het niet zeker. Dadelijk is hij drukies bezig met een vervolgje dan heb ik er al een geplaats. Ik denk dat ik dan maar morgen verder ga dan beloof ik dat ik een langggg vervolg typ.

dikke sjoen hayat

26-06-2003, 23:08
Sorry mensen dat ik lang geen vervolg meer heb getypt maar was namelijk drukies met school.
Maar elhamdoelilah ben ik nu klaar.

hier een vervolgje en thanxx voor al jullie reacties.
dikke sjoen hayat




Nisrine en dounia gingen naar boven zodat nisrine haar kleren en boeken kon pakken.. allah eindelijk een dag niet thuis slapen..
dounia en nisrine keken elkaar aan en begonnen kei hard te lachen.. net als die ouwe vrouwen als ze niks te doen hebben..

Gaat het echt zo gezellig worden!!??????????????????????????????

Nadat Nisrine alles had ingepakt liepen we samen naar beneden. Mama ik ben weg he riep nisrine vanaf de gang. Jah is goed bentie (dochter) maar beloof me dat je, je tante niet gek zult maken want ze heeft al genoeg aan doenia aan haar broer en een duivel als jou dat die hoeft ze er denkt ik niet bij. Jah mama je weet toch ik ben altijd rustig ik ben een engeltje en zoals je weet zijn engeltjes altijd lief zei ik met een big smile. Ik begon hard te lachen om dat malle gezicht die Nisrine had getrokken. Waga hoorde ik de moeder van nisrine zeggen ntia engeltje? sirie sirie (ga ga) jij een engeltje?? je bent erger dan de duivel hem zelf!!!! Ik keek Nisrine aan en begon hard te lachen je bent uitgeluxt door je eigen moeder whahahahaha. Ondertussen was de moeder van nisrine al bij ons komen staan in de gang. Kom Dounia we gaan!!! ze trok me mee aan mijn arm. Awiliee wacht effe afscheid nemen van je moeder. Beslamma geltie. Beslamma bentie selmie hla mouk. Waga selem ehliek el gier. Nisrine gaf haar moeder nog een zoen op haar voorhoofd en samen liepen we de deur uit op weg naar huis.

nisrine zal ik je even helpen met die tas? Jah doe maar hier pak jij deze tas met kleding dan pak ik wel deze met boeken. Hmm okey geef maar... Oeffff wajouwww meid wat heb je allemaal wel niet in deze tas zitten? je blijft maar een nacht slapen hoor je gaat niet op vakantie!!!! Ewa een nachtje bij jou is al vakantie meid.....het komt niet altijd voor dat ik bij jou blijf slapen, en trouwens ik wist niet wat ik aan moest doen. Dus besloot je gewoon simpel weg je hele klerenkast mee te nemen whahahahhaha. Ewa jah je weet toch ik wil er altijd strakkkkk uit zien. Wahah jah Nisrine dat heb ik gemerkt..... je wilt er altijd zo "strak" uit zien dat je bijna uit die broek van je ontploft. Tazzzzz Dounia niet overdrijven dan zal ik maar niet over die push up bh´s van je praten!!!!!
We keken elkaar aan en begonnen zo hard te lachen dat we wakila de hele buurt hebben wakker gemaakt. Wilieeee safie soektie el masgota zei ik tegen haar, dadelijk belt iemand nog de politie en gaan ze ons aangeven wegens overlast. Ewa safieeee ben je daar bang voor walla tazzz wat willen die mensen noch de politie ons doen!!!!!! Ik ben voor niemand bang alleen voor ALLAH swt!!!!! Jah okey maar het mag wel rustiger hoor........... Jah is goed omdat jij het zo lief vraag Dounia.
Opeens begon ze heel hard te zingen:Let me hold you...Girl caress my body......You got me going crazy...You turn me on.......Turn me onnnnn.
Wilieeee soehaaaaaaa riep ik hard!!!!! Ik gebaarde Nisrine om op te houden met zingen maar nee hoor ze bleef gewoon doorgaan. Hallo Nisrine!!!!!! walou ze gaat alsmaar door!!! ik gaf haar een klap op haar achterhoofd.... Ze keek me aan en zei: waarom doe je dat nou weer kan ik niet mooi zingen???
Jawel hoor ze3ma.....maar kijk een links in het hoekje daar en niet opvallen ddoen he!!!!!
Maar nee hoor die garja die kijk meteen heel opvallend. Ik kneep haar en zei is dit niet opvallend!!!!! Jah sorry hoor maar ik zie niemand wakila jij ziet spoken Dounia. Nee hoor Wakila sta jij nu gewoon zwaar verschut.....................................

27-06-2003, 21:17
wejowww leuke vervolg maar ik had gister niet gelijk kunnen reageren want me internet had storing

maar dankje voor je vervolg schrijf aub gauw weer verder he hayatoe en wanise

27-06-2003, 21:36
[GLOW=sandybrown]aub ga gauw verderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
r[/GLOW]

pleaseeee pleaseeeee :verliefd: :verliefd: :verliefd:

doeggg

28-06-2003, 00:04
sorry meid dat er geen vervolg stond ik was namelijk niet thuis.

maar morgen inshallah weer een vervolg. dikke sjoen hayat

28-06-2003, 11:59


goedemorgen

jah het is weer de volgende dag en de dag dat jij lekker eene vervolg gaat plaatsen


















jullie verhaal

28-06-2003, 14:18
hahahaha zozo jij bent er vroeg bij vandaag hahahah.

maar er komt zo strakkies een vervolg inshallah.
dikke jsoen hayat

28-06-2003, 15:17
ik gaf haar een klap op haar achterhoofd.... Ze keek me aan en zei: waarom doe je dat nou weer kan ik niet mooi zingen???
Jawel hoor ze3ma.....maar kijk een links in het hoekje daar en niet opvallen ddoen he!!!!!
Maar nee hoor die garja die kijk meteen heel opvallend. Ik kneep haar en zei is dit niet opvallend!!!!! Jah sorry hoor maar ik zie niemand wakila jij ziet spoken Dounia. Nee hoor Wakila sta jij nu gewoon zwaar verschut.....................................


Ze keek me met grote ogen aan Hoezo dat??? Kijk nou nog eens goed naar dat hoekje wat ik je net zei en niet opvallend he!!!! Ik zag haar sneaky kijken Wilieeeeeeeeeeeeeeeeeee soehaaaaa riep ze vervolgens. Er stonden daar een groepje jongens die allemaal lachend onze kant opkeken. Had je me niet eerder kunnen zeggen dat daar een hele gangbang jongens zaten zei Nisrine. Ik zei toch dat je op moest houden met zingen, maar nee hoor jij bent gewoon zo koppig dat je gewoon door blijft zingen!!!! en wat voor liedje TURN ME ON..... nou dat zullen de jongens wel leuk vinden zei ik. Ik zag aan haar gezicht dat ze mijn opmerking niet echt leuk vond.
Ik had er meteen spijt van...sorry Nisrine ik bedoelde het niet zo wallah. Maar waarom zeg je het dan? Wallah het was gewoon een domme opmerking van me verder niets.... het was even stil maar niet kort daarna zei natuurlijk vergeef ik het je ik kan nooit boos blijven op mijn schatje. Ik glimlachte naar haar en zei gelukkig. Wajouw Dounia kijk die jongens staren.... ze kijken ons aan alsof we van goud zijn damnzzz. We liepen gewoon verder zonder dat we de jongens aandacht gaven. Maar opeens hoorde we: heyyy psssstttt skatjes.......het is zonde om zulke mooie meiden alleen te zien op dit tijdstip. Kom hier dan houden wij jullie wel gezelschap.......
Ik keek smerig naar het hoekje waar die jongens zaten, maar ik kon niet goed zien wie ze waren.
Ewa komen jullie of zijn jullie daar te preuts voor. Safieee Nisrine ontplofte naar het horen van die opmerking, en ik had niet anders verwacht van haar. Ze liep naar ze toen....Awiliee Nisrine wat ben je aan doen?? ben je gek of zo?? Ze badacht zich en bleef midden op straat staan. Kom dat lief poesje van me je bent er bijna klonk er weer vanuit het hoekje. Tvoeeeee Hla viezerikken hebben jullie geen leven of zo!!! Wat denk je dat wij hxxren zijn of zo. Niet iedereen is zo goedkoop als jullie!!!! Wajouww die Nisrine was echt pissed of!! en dat nam ik haar niet kwalijk ook. Ik daarentegen was stil...ik ben echt z´n persoon die niet houd van ruzie, laat ze maar zeggen wat ze willen sooner or later dan worden ze toch stil.

Kom Dounia laat die mannelijke hoertjes daar... geef ze geen aandacht want dat is juist het gene waar ze op uit zijn!!!! Je durft wel he vanaf een afstand te praten he!!! riep Dounia naar de jongens. Wallah jullie durven gewoon niet uit dat miezerige hoekje te komen!!!! Ohhhh dacht je dat meisje? Als ik wou dan was ik allang naar je toe gelopen en dan had ik je een klap verkocht, maar een echt VENT doet dat niet. En een echte meisje gaat niet op dit tijdstip een beetje zingen op straat hebben jullie geen manieren geleerd van je MOEDER!!!!!!!

Safie die zin schoot bij mij echt naar het verkeerde keelgat!!!!! WAT!!! Wallah ik ben echt geen persoon die houd van ruzie maken, maar als je wat over mijn moeder gaat praten dan ben je nog lang niet jarig!!!! Niemand praat zo over mijn moeder die me verdomd GOED heeft opgevoed en niemand gaat mij vertellen noch mijn vriendin wat wij wel en niet mogen!!!!!! Wie ben jij om dat tegen ons te vertellen!!!!!!
Wajouwww safie safie Dounia you made you´re point!!!!! Saaa meid je bent wel erg op dreef he!!!!!! Kom we gaan je hebt gezegt wat je wou laat die no life jongens nu maar me rust.
We wouden net verder lopen todat we een jongen hoorde zeggen: Hmmm een meisje met pit daar hou ik wel van!!! Mijn ogen werden groot van verbasing......mijn hart begon als een gek te kloppen en mijn woede kookte weer op. Nisrine keek me aan en zei wat is er meid? Je kijkt alsof je een spook hebt gezien!!! Ik kon gewoon niet meer praten zelfs dat tas met kleding die ik vast had liet ik vallen.
Het enige waaraan ik dacht was waarom????? waarom al die pijn?????

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168