- 1 pak Knorr-Paëlla, met daarin:
- - 1 zakje Paëlla-kruidenmix
- - 1 zakje Paëlla-groentenmix
- - 1 zakje Paëlla-rijst
- Klaarzetten:
- 200-250 gram Kipfilet en/of 200-250 gram vis (bijv. garnalen, kabeljauw,
- mosselen of stukjes inktvis)
- 2 eetlepels Olijfolie
- 400 cc (ml) Water
(voor 2-3 personen)
Doe 2 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak hierin de in kleine stukjes gesneden kipfilet.
Voeg 400 ml water, de Paëlla-rijst en de Paëlla-kruidenmix toe.
Breng het geheel al roerende aan de kook. Voeg al roerende het zakje Paëlla-groentenmix toe. laat dit geheel met gesloten deksel, onder af en toe roeren, 15 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg nu, naar eigen keuze, de gemengde vis toe en laat dit nog ca. 5-8 miuten zachtjes meekoken.
Buen Provecho! (Eet smakelijk)
Om bij te serveren:
Serveer de paëlla met sla en stokbrood en wat partjes citroen.
Lekker variëren:
Voeg aan de Paëlla blokjes chorizoworst of extra groenten toe (bijv. champignons, paprika, prei en brocoli). Garneer de paëlla met krabsticks, gamba's en olijven.