Bekijk volle/desktop versie : Hotel mama



27-03-2014, 22:32
Ik vind het echt zo erg voor Sammy, hou houdt zielsveel van Zeyn en Noortje. Doe het hem niet aan, en doe het ons niet aan!

Ik blijf erbij dat Sammy en Zeyn een koppel moeten vormen, het zal zeer jammer zijn wanneer Zeyn echt dood is
Laat hun nog leven in het verhaal aub. Uuup, ik kijk echt uit naar jouw volgende vervolgen!

27-03-2014, 22:37


Ik heb er gewoon tranen van gekregen!! Dit is echt erg laat haar aub op de een o andere manier leven!!

27-03-2014, 22:46
Sammy had zijn eigen wagen genomen. Hij was dolgedraaid. In volle vaart reed hij de autosnelweg op. Ik geloof het niet verdomme. Hij reed naar zijn huis waar hij met Zeyn verschillende nachten heeft doorgebracht. Hij parkeerde zijn wagen voor de deur en snelde zich naar binnen. Zeynnnn riep hij. Hij hoopte haar te vinden zoals de vorige keer. Samen slapend met zijn dochter. Hij voelde de adrenaline stijgen naar zijn hoofd. Hij liep elke kamer in en riep naar Zeyn. Hij wilde haar vinden. Hij liep naar boven en schreeuwde haar naam. ZEYYYYNNNNN. Prins hoorde hij zeggen. Hij draaide zich geschrokken om. Heb je Zeyn gezien vroeg hij. Zijn hart ging op en neer. Hij was buiten adem. De bediende schudde verdrietig haar hoofd. Neen Prins, ik heb haar niet meer gezien sinds ze hier samen met jou was. Sammy zakte door zijn knieën. Gaat het prins vroeg de bediende bezorgd? Laat mij alleen alsjeblieft. De bediende maakte haar snel uit de voeten. Sammy begon hardop te huilen. Zeyn Zeyn Zeyn neen. Sammy pakte zijn hart vast. Zeyn huilde hij. Ik kan niet meer. Ik kan niet meer. Het kan niet Zeyn. Je kan mij niet verlaten hebben schat. Noor huilde hij. OOooh God neen, Ooooh God neen huilde hij.
Hij stond op als hij haar sjaal zag liggen van de vorige keer. Hij pakte deze uit zijn hand en huilde zich te pletter. Hij plofte zich neer in zijn bed waar hij met haar de liefde had bedreven. Hoe kon hij geloven dat hij haar nooit meer zal zien. Nooit meer zal voelen en proeven. Hoe kon hij zich dat bedenken. Haar mooie blauwe kijkers, haar mooie blonde lokken. Haar mooie lippen. Haar gebalde vuisten als ze boos werd. Haar mond die ze dan opentrok en die je niet dicht kreeg. Hoe???? Sammy pakte zijn gsm bij de hand en belde terug naar haar nummer. Wat verwachtte hij dat ze zou opnemen?? Zeyn, snikte hij na de bieptoon. Zeyn, waar ben je schat? Zeyn, ze vertellen mij dat je dood bent. Ik kan dat toch niet geloven Zeyn. Ik kan toch niet geloven dat ze mijn vrouw van mij hebben wegenomen. Mijn dochter. Zeyn, kom terug. Ik heb je nodig mijn schat. Ik zweer het je dat ik je gelukkig zal maken. Ik zal jou nooit doen huilen. Ik zou niet eens boos zijn dat je mij verdriet hebt aangedaan. Ik zou opgelucht zijn Zeyn. Ik wil ademen Zeyn. Ik wil je zien. Ik wil jou zien Zeynnnn, alsjeblieft snikte hij. Oooh God help mij te ontwaken uit deze nachtmerrie. Hij legde neer. Hij pakte haar kussen in zijn armen en huilde zichzelf in slaap.
Tegen de ochtend schrok hij wakker. Nog meer als hij Tirra zag zitten. Hij zette zich onmiddellijk rechtop bed. Je hebt wat geslapen dat is goed zei hij. Je had het nodig. Waar is ze vroeg Sammy onmiddellijk. Waar heb je haar verstopt. Tirra stond recht. Mijn dochter en kleindochter heb ik gisteren laten begraven. Sammy wilde dit niet aanhoren en stond met een ruk recht. ONZIN riep hij door de kamer. Kwel jezelf niet zo Sammy. Mijn dochter is er niet meer. Ze is dood Sammy. Je moet rouwen. Je mag niet hopen. Je maakt jezelf kapot. Wat kom je hier doen vroeg Sammy boos. Je bent mijn schoonzoon. Ik wilde weten en zien , hoe het met je gaat. Ik geloof nooit dat ze…- Tirra liet Sammy zijn woorden niet afmaken en pakte hem bij de kraag. Mijn dochter is dood. Volledig verkoold. En als ik de dader te pakken krijg zal ik hem laten afzien en levend laten verbranden, geleidelijk aan dat hij de pijn voelt die mijn dochter en kleindochter hebben moeten doorstaan. Sammy’s ogen vulden zich met tranen. Tirra liet hem los. Herpak je Sammy, wees een man. De familie heeft je nodig. Je moet er staan voor je vader. Hij maakt zich zorgen. Wees er voor Zahra en Jasmine. Dat zou Zeyn erg appreciëren. Mijn vrouw fluisterde Sammy… hoe..- Sterkte fluisterde Tirra. Wat ga je doen vroeg Sammy als Tirra naar de deur liep. De daders blijven zoeken tot we hen allemaal hebben uitgeschakeld. Het gaat je goed Sammy!
Tirra was verdwenen en Sammy wist dat hij er nooit meer van zal horen.
Sammy reed naar huis waar de Sultana zenuwachtig de wacht hield. Zoon, waar ben je geweest. Ik ben doodongerust geweest. Ik heb je dikwijls gebeld…ik…- Ze zweeg als ze de betraande ogen van Sammy zag. Ik ben kapot. Ik weet niet hoe ik moet verder leven ik…- Ze was zo speciaal moeder. Ze was, ze is mijn vrouw en ik hou zielsveel van haar. Ik heb nooit zoveel van een vrouw gehouden. Ik ben nooit zo verliefd geweest op een vrouw. Ik ben nooit zo kwaad geweest op een vrouw en tegelijkertijd haar zo graag zien. Ik wil niet geloven dat Zeyn er niet meer is, dat Noortje er niet meer is. Je gaat mij niet geloven Sammy, maar ik vind het ook echt erg. Sammy keek naar zijn moeder. Hij haalde zijn schouders op. Ik zal je dat nooit vergeven moeder. De Sultana keek geschokt op. Sammy ik…- wilde niet… ze maakte haar zin niet af. Hij liet haar staan. Einde van de gang draaide hij zich naar zijn moeder om die roerloos stond te kijken. Je bent zo ver gegaan met je haat jegens haar en de familie. Dat heeft Zeyn nooit verdiend. Hij liep verder en liet zijn moeder verslagen staan.

27-03-2014, 22:49
ik kan niet geloven dat ze dood is

27-03-2014, 22:50


Ik geloof serieus niet dat na al deze heisa dat ze nu overleden is ze3ma... Geloof ik echt niet -_-'

27-03-2014, 22:56
Alhoewel ik hoop nog steeds dat hij NU AL HELEMAAL van die rat van n wijf Manal scheidt!

27-03-2014, 23:12
Uuupppsssaaa

27-03-2014, 23:13
NEEEE ik hoop dat ze haaar ontvoerd hebbbeem ofzoo

27-03-2014, 23:13
Omgod, super vervolg. Maaaaar zeyn moet terug komen.

Salmaaaaa

27-03-2014, 23:24
Salma, doe ons dit niet aan!!

27-03-2014, 23:35
Neeee salmaaa ...geloof ook niet dat zeyn dood is kan gewoon niett!!!

27-03-2014, 23:37
Ze houden 't wel vol hé, maar we weten allemaal dat ze niet dood is. Ik denk dat Zeyn dit ook wilde haar dood in scene, ze was 't zat en wou haar vrijheid terug. Maar als ze de ingesproken berichtjes hoort gaat ze twijfelen of ze er wel goed aan heeft gedaan zo op die manier Sammy te breken.

Gelukkig is zondag 't verhaal klaar zodat we weten hoe en wat, want laten we eerlijk zijn als Zeyn echt dood zou zijn dan is t verhaal klaar!

27-03-2014, 23:51


Zeyn mag niet dood zijn!!!!
Let her come baacckk pleasee....

27-03-2014, 23:53
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee

28-03-2014, 00:03
HOOFDSTUK 36…. 5 jaar later

Vandaag is het exact 5 jaar later na de tragische dood van Zeyn Tirra.
Na 5 jaar was Sammy dit nog steeds niet te boven gekomen. Hij leefde niet hij ademde gewoon. De dagen, maanden, jaren zijn voorbij gegaan niet wetend hoe hij het heeft doorstaan. Zeyn Tirra is niet meer. Enkel haar Hotels zijn achtergebleven. Palais Tirra had Zahra onder haar hoede blijven nemen omdat Zeyn dit ook zo had gewild. Tirra Resort is van Sammy. Daar had hij de meeste herinneringen. Haar vertrek is nog steeds hoe Zeyn het heeft achtergelaten. Reeds 5 jaar dat Sammy daar zijn weekenden doorbrengt. Reeds 5 jaar dat hij dagelijks naar haar nummer belt. En reeds 5 jaar dat hij haar stem hoort via haar antwoordapparaat. Inspreken kon niet meer. Haar voicemail had hij een week na haar dood plat gebeld met zijn nagelaten berichten.
Zeyn’s restaurant en Lounge had Sammy ook volledig overgenomen. Hij heeft Jasmine helemaal uitgekocht omdat zij officieel ook erfgename is. Haar Hotel in Frankrijk heeft Sammy van Annes Baikan opgekocht. En Annes Baikan heeft zijn werk gedaan. Een luxe shopping complex laten bouwen genaamd Tirra Shopping Mall. Sammy deed zijn best zijn dagen rond te komen. Gevuld met werken en buitenlandse reizen waar hij zijn gedachten mee kon verzetten. De leegte die Zeyn had achtergelaten was immens groot. Sammy is veranderd. Hij is harder geworden. Voor zichzelf en zijn omgeving. Er bestond geen humor meer in zijn leven. Zijn huwelijk met Manal stelde niet veel voor. Hij was getrouwd om getrouwd te zijn. Na de dood van Zeyn kreeg Manal opnieuw een miskraam. Sammy wilde geen kinderen meer daar was hij zeer duidelijk in geweest. Hij leefde niet samen Manal, maar naast Manal. Hij miste haar niet in zijn leven. Hij vond het ok zoals het nu zit. Zijn moeder woonde terug met zijn vader. De Sultana beweerde spijt te hebben. Maar voor Sammy kwam haar spijt te laat. Hij sprak er met haar niet meer over. Maar hij kwam weinig naar huis. Enkel met speciale gelegenheden. Zijn band met zijn moeder was niet meer zoals het vroeger was. Hij ontweek haar en de Sultana had hier heel veel verdriet door. Sammy probeerde er te zijn voor zijn 5 jarige tweeling. Hij dacht dagelijks aan Noor. Hoe mooi ze was en hoe ze nu had kunnen zijn. Hij miste haar. Hij miste Zeyn. Haar vader was van de aardbol verdwenen. Sinds die laatste dag dat hij hem gezien had in zijn huis , is Tirra ook weggebleven. Sammy hield contact met Annes die ook het land uit was. Hij werkte nog steeds samen met Tirra. Dat wist hij van Annes. Het goede nieuws sinds enkele dagen was dat ze alle vijanden hebben uitgeschakeld. Na 5 lange jaren is de missie geslaagd. Na 5 jaar besefte Sammy wat een gevaar zijn vrouw liep. Gevaar die ook Jasmine een lange tijd liep en Zahra. De moordpogingen die gepleegd werden ook naar zijn adres. Sammy was opgelucht dat het voorbij was. De Sultan heeft dit willen vieren, maar Sammy had gepast. Hij wilde het niet vieren. Het brengt Zeyn niet terug. Sammy zijn tranen zijn na 5 jaar nog steeds niet uitgedroogd. De ene moment gaat het beter dan de andere . Hij deed zijn best te leven.
Hij voelde haar aanwezigheid en dat was het enige dat hem overeind hield. 5 van de 7 nachten dat hij afzag van de koud en het gemis dat hij droeg. Vandaag exact 5 jaar geleden organiseerde Sammy een benefiet voor het goede doel. In samenwerking met Amir heeft hij een concept bedacht. De benefiet avond had hij naar zijn dochter genoemd. Noor Muaz.
Er waren veel genodigden. Onder andere had ook Annes Baikan laten weten te komen. Sinds Zeyns overlijden had hij afstand genomen. En Sammy apprecieerde het feit dat hij wilde komen om Zeyn te eren. Sammy leefde in enkel herinneringen die hij erg koesterde van zijn overleden geliefde Zeyn Tirra.

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 [201] 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221