Citaat door Psychich:soo dat ziet er lekker uit!
Mag ik je vragen wat je allemaal hebt gebruikt, hoe maak je eigenlijk zalm klaar?
Heb sperziebonen met wat volkoren pasta gekookt in gezouten water.
Komkommer, romatomaatjes en ijsbergsla gewassen en gesneden. Stukje rode ui fijn gesneden.
Stuk zalm gegrild enkel zout en peper gebruikt.
Water aan de kook gebracht met wat zout en flink wat azijn en daar het eitje in gepocheerd.
Op het bord heb ik eerst sla en komkommer gelegd, daarop de pasta en sperziebonen, daarop de tomaatjes, daarop de zalm en tot slot gepocheerd eitje.
Als dressing heb ik gebruikt: een theel, mosterd, theel. honingmosterd, olijfolie en half citroentje uitgeknepen.
Heb vorige keer al gemerkt dat citroensap in dressing niet voor mij is weggelegd en toch heb ik het weer gedaan
Dat was dus wat mij zo tegenviel.
Dus als je ook niet van een zure dressing houd niet doen!
Nerdette: ziet er allemaal heerlijk uit mashallah