Citaat door -Serenity-:MashaAllah, dit ziet er zo lekker uit.
Mag ik jouw recept?
Chokran! Ja hoor, is heel makkelijk..
Benodigdheden:
Linzen.
Ui.
Tomaat.
Knoflook.
Koriander.
Peterselie.
Paprikapoeder.
Chilipoeder.
Saa3fran.
Zwarte peper.
Gemberpoeder.
Tomatenpuree.
Snijd de ui in blokjes, rasp de knoflook, de tomaat in blokjes en de peterselie en koriander fijn snijden. Doe wat olijfolie en zonnebloemolie in een panen voeg hierbij de ui en knoflook toe. Laat het even bakken tot ze glazig zijn en voeg daarna de tomaat toe en peterselie/koriander en laat het even bakken. Vervolgens voeg je de ra3dhes, een volle theelepel paprikapoeder,, zout (naar eigen smaak), een halve theelepel de rest van de kruiden en tomatenpuree, behalve saa3fran (een klein beetje). Daarna water toevoegen naar de hoeveelheid die je gemaakt hebt. (in elk geval dat de water boven de linzen komen). Laat het ong. 45 min koken en roer het regelmatig. Oh en kijk uit het niet te waterig wordt maar ook niet droog! Bsa7tek.