qua dagelijks eten.
de zondagse lunch. Heb me nog ingehouden maar tsjeeh ik zou uren kunnen zitten met allerlei bordjes lekkers.
cherrytomaatjes, komkommer, zilveruitjes, gegrilde paprika, zwarte olijfjes, fetakaas, amlou, labne met lekkere za3tar, zelfgemixte olijvenmix & gekookte eieren.
aardappelpartjes (italiaanse kruiden)& een charmilla van ui-tomaat-paprika & aubergine. (aten we met kefta)
Had ooit braadstoven zakje via post gekregen
en lag echt lang in de kast. Broertje vond dat we dat eens moesten maken.
dus heb er een halve kip in stukken in gedaan met aardappel, ui, wortel,knoflook, olie en helft van de kruidenmengsel. Smaakte niet zo denderend, door die kruidenmengsel.
En ik ben nog steeds aan het nagenieten van me toetje. Na 4 kookprogramma's na elkaar gekeken te hebben moest ik even iets maken
. Mango, munt, yoghurtroom, citroen en koekkruimels