Oh oke! Had al een berichtje achtergelaten op je topic maar je bent er nog! Fijne reis in ieder geval.
Ik ga die kastanjepuree niet zelf maken, denk ik. De smaak is dan meestal toch anders. Misschien doe ik het niet goed enzovoorts.. De vrouw bij de Toko zei ook al dat ik het zelf moest maken. Ze had kastanje in blik en in een zakje maar ik dacht: "Ja daahaaag, jij doet niet mee aan een Kiki´s-Taart-Namaken-Contest. Natuurlijk ga je het dan zelf maken."
Ik wil gewoon dat ie lukt!! Ik maak per slot van rekening niet elke dag zoiets exclusiefs.
Anyway... Ik heb even gezocht op internet en een site gevonden waar ze die puree verkopen. Hier zit er wat meer kastanje in, 70% maar de rest is toch suiker en aroma´s.. Raar he. Had jij wel een pure dan? Ik bedoel 100% kastanje?
Citaat door -kiki-:Schatteke ben morgenvroeg pas weg hoor, je kan die kastanjepuree ook zelf maken,
je zet water op breng het aan de kook, voeg er enkele kruidnagels en een laurierblaadje aan toe, en wat zout, laat dit half uurtje koken tt 45 min, zet af, laat water afkoelen, en vis dan de kastanjes een voor een uit het water om te pellen, als je ze afschudt krijg je ze nooit gepelt, dan pureren, niet de kastanjes zo opeten hoor want dan kom je niet toe.
Dit is de Italiaanse manier om kastanjes (pure)e te maken, ze verkopen ze ook zo langs de straat.
Een weekje maar.