Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : gevulde marokkaanse broodjes



MevrouwPerfect
16-05-2011, 14:55


Salaam, Wie heeft er voor mij een recept om gevulde marokkaanse broodjes te maken

elfjes
16-05-2011, 20:45
Deze zijn heerlijk:likje: http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=24346859&postcount=281

Hassnaatje
16-05-2011, 21:19
Salam Mag ik vragen watvoor kruiden je gebruikt voor deze broodjes?

elfjes
21-05-2011, 19:52
Salam Mag ik vragen watvoor kruiden je gebruikt voor deze broodjes? Zout, peper, paprikapoeder en een beetje saffraan. Je kan aan het gehakt ook paprika of een uitje toevoegen, wat je zelf lekker vind.

salt-peper
22-05-2011, 00:00


Deze zijn heerlijk:likje: http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=24346859&postcount=281 deze maak ik ook.lekker zijn ze he:goedzo:

n8_vlindertje
25-05-2011, 16:27
Maar ik zie dat hier geen water aan toegevoegd wordt. Tenminste dat staat niet op het lijstje

Zwervertje
25-05-2011, 19:15
http://i53.tinypic.com/sdn4ef.jpg Deeg : Voor 8 stuks 800gr bloem en 3 el fijne smid 20 gr gist halve et zout 400 ml warm water en 100 ml warme melk Vulling: 500 gr gehakt 2 uien fijn gesneden peterselie zout, peper ,komijn, paprikapoeder, 1 pakje chedert kaas 1 tomaat in dunne ringen gesneden Je gaat de ui in de koekenpan fruiten dan gaat er de kruiden bij ongeveer 1 a 2 tl van alles beetje zout goed samen roeren dan doe je het gehakt erbij en dat bak je goed bruin en dan de fijn gesneden peterselie als laatst toe voegen dan giet je dit in een zeef zodat er geen olie in blijft en laten afkoelen je gaar nu het deeg kneden net als gewoon brood doe je dat tot een soepele deeg kneed je het dan verdeel je het in 8 bolletjes je strooit wat boem op de tafel of aanrecht dan druk je dat bolletje een beetje plat je leg er een plakje kaas op dan plakje tomaat dan daar op paar eetlepels gehakt en dan vouw je de randen naar elkaar toe en vorm daarmee een bol goed de naden samen persen dat doe je met alle bolletjes als je daar klaar mee bent dan druk je ze plat en strooi er wat bloem over om plakken te voorkomen En laat het een half uurtje rijzen dan bak je ze op een matig vuur in koeken pan of een pizzapan tot ze gaar zijn . Voor variatie kan je de kruiden veranderen dan neem je massala en peper dan krijgt het gehakt een heel ander smaak oosters. Recept van Kitchen Princes.

n8_vlindertje
26-05-2011, 10:20
ziet er goed uit hoor