Bekijk volle/desktop versie : Dodelijk ongeval Belcrum



27-04-2011, 14:16
Dodelijk ongeval Belcrum

BELCRUM - De 21-jarige A. E. uit Oosterhout heeft bekend te hebben gedronken toen hij als automobilist op de Crogtdijk Ellen Askamp uit Breda aanreed. Dat bevestigen de advocaat Dirk Stoof en het OM. Ellen overleed zondagochtend vroeg aan haar verwondingen.

Hoeveel de man heeft gedronken, laat advocaat Dirk Stoof in het midden. Stoof zegt dat E. nog maar weinig weet van de ochtend van het ongeval. “Hij is zelf flink aangeslagen. Hij heeft zelf ook een enorme klap gehad.”

Hij heeft in een verklaring gezegd inderdaad achter het stuur van de Volkswagen Golf te zijn hebben gezeten ten tijden van het ongeval.

Het OM verdenkt van doodslag. Hij wordt woensdag om 14.20 uur voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het OM zei woensdagochtend al een vermoeden te hebben dat er alcohol in het spel was. De rechter-commissaris beslist over eventuele verlenging van het voorarrest.

Lees hier over het dodelijke ongeval van 24 april.

Later meer.

http://www.bredavandaag.nl/nieuws/48226/2011-04-27/verdachte-21-dodelijk-ongeval-had-gedronken?sms_ss=nujij&at_xt=4db7e5f1369b1676%2C0

Als hij niet zoveel meer "weet "van het ongeval...............
Die gast , mag het toch hopen, GEEN RIJBEWIJS meer geven???

Hoeveel punten is het doodrijden met een zatte kop eigenlijk ?


Kent iemand die gast hier ???