Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Gebraden kip met zitoun/zbieb



Madame_Louisa
19-08-2010, 12:12


Hoe maak je dat ? :maf: Besef me net, dat ik dat in mijn hele huwelijk nog nooit heb gemaakt... :lol: Dus, wil straks even boodschappen doen, en kan iemand het me uitleggen..? Ik denk dat ik voor de variant van kip met rozijnen en een hardgekookt eitje ga.. Help!

ZijnHartje
19-08-2010, 12:16
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=73918604&postcount=1590 :goedzo: Deze heb ik laatst gemaakt en het was heerlijk.

Madame_Louisa
19-08-2010, 12:21
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=73918604&postcount=1590 :goedzo: Deze heb ik laatst gemaakt en het was heerlijk. Super, dank je! Kan ik het ook in een tajine doen? Of welke soort pan moet het eigenlijk?

ZijnHartje
19-08-2010, 12:29
Super, dank je! Kan ik het ook in een tajine doen? Of welke soort pan moet het eigenlijk? Ik had de kip incl. marinade en al gewoon in de oven gezet met een ovenschotel. Heb je die thuis dan zou ik die gewoon gebruiken :goedzo:

Madame_Louisa
19-08-2010, 13:42


Ik had de kip incl. marinade en al gewoon in de oven gezet met een ovenschotel. Heb je die thuis dan zou ik die gewoon gebruiken :goedzo: Ik heb alleen zo een ronde turkse oven, en ben bang dat alles dna te snel aanbrand zonder gaar te worden.

LelieS
19-08-2010, 13:44
kom online :D

ZijnHartje
19-08-2010, 14:10
Ik heb alleen zo een ronde turkse oven, en ben bang dat alles dna te snel aanbrand zonder gaar te worden. Kan je hem niet op een lage temperatuur zetten dan?

Madame_Louisa
19-08-2010, 14:13
Kan je hem niet op een lage temperatuur zetten dan? Nope, het is 1 temperatuur haha , maar ik doe anders wel aluminium eerst, en dan later eraf haen zodat het bruin wordt :D