Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Rijbewijs in Marokko?JaneDoe
11-08-2010, 12:17


Kan je die hier omruilen voor een Nederlandse rijbewijs. Ik weet wel dat dat mogelijk is in spanje? Wie kan mij hier wat meer over vertellen? Wa salem :sjans:

botrah
11-08-2010, 15:48
Asalaam walaikom, Nee, marokkaanse rijbewijs is niet geldig hier in Nl je kan hem ook niet verwisselen naar een Nederlandse rijbewijs. Maar klopt, ook in frankrijk kan je hem nog verwisselen. Volgens mij alleen in Nl kan je hem niet verwisselen.

JaneDoe
11-08-2010, 15:50
Salem Shokran voor je reactie; Alleen had ik het volgende in gedachten. Laten we zeggen ik ruil mijn marokkaanse rijbewijs in frankrijk voor een franse; en ik kom naar nederland en ruil mijn franse rijbewijs in voor een nederlandse? zou dat mogen :kweetnie:

Pareltje_M
11-08-2010, 19:42
zijn jullie zo dom nig wattt in nl moet je je nl rijbewijs halen

Louloutje
11-08-2010, 20:33


:haha: waarom haal je hem niet gewoon in Nederland?

alhoceima_queen
11-08-2010, 20:53
Salem Shokran voor je reactie; Alleen had ik het volgende in gedachten. Laten we zeggen ik ruil mijn marokkaanse rijbewijs in frankrijk voor een franse; en ik kom naar nederland en ruil mijn franse rijbewijs in voor een nederlandse? zou dat mogen :kweetnie: Dat vraag ik me nou ook af. :haha:

JaneDoe
11-08-2010, 22:35
louloutje; als je niet weet waarover ik het heb, dat lijkt het me verstandig om dan gewoon niet te reageren. Pareltje; blijkbaar ben je gewoon weg achterlijk, anders wist je wel dat dat in spanje en frankrijk etc mogelijk was! :jammer: nadenken is moeilijk these days voor bepaalde mensen i know

Louloutje
11-08-2010, 22:39
louloutje; als je niet weet waarover ik het heb, dat lijkt het me verstandig om dan gewoon niet te reageren. Pareltje; blijkbaar ben je gewoon weg achterlijk, anders wist je wel dat dat in spanje en frankrijk etc mogelijk was! :jammer: nadenken is moeilijk these days voor bepaalde mensen i know De ramadan maakt jou blijkbaar prikkelbaar :). Als je het ooit hebt gehaald in Marokko kan je het toch makkelijker een tweede keer halen maar dan in jouw land :confused:. Ik weet dat je hier in Belgiƫ je marokkaans rijbewijs mag inruilen voor een Belgisch als je geboren bent in Marokko. Maar vanaf dat je bijvoorbeeld naar Belgiƫ verhuist en je dan pas jouw examen aflegt in Marokko dan kan je het hier niet omruilen voor een geldig rijbewijs.

JaneDoe
11-08-2010, 22:46
Maakt mij niet prikkelbaar; alleen domme reacties :) Het kan namelijk indd zijn; dat ik me rijbewijs al heb en dat het om iemand anders ging? of het kon zijn dat ik me rijbewijs in marokko heb gehaalt en of ik vroeg of ik hem hier in nederlad kan omruilen enfin bedankt voor je reactgie

Louloutje
11-08-2010, 22:49
Ik had begrepen dat je miserable werd, omdat het je niet lukte om je rijbewijs te halen en je dacht dat het op die manier misschien zou lukken, vandaar dat ik erom moest lachen. Je had me ook op een menselijkere manier kunnen duidelijk maken dat ik verkeerd dacht. Geen probleem.