Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


PDA

Bekijk originele versie : Vliegtuigmaatschappij Elite Aviation: niet betrouwbaar?!



76Noortje76
05-05-2010, 13:32


-------------------------------------------------------------------------------- Salaam alaikom, Via een vriendin kwam ik op de website www.eliteavia.net, van de vliegtuigmaatschappij Elite Aviation. Ik heb nog even schiphol gebeld om te vragen of deze bekend is bij hen, en of deze wel betrouwbaar is. Er is mij toen gezegd dat zij nog geen gegevens/contact hebben met deze vlietuigmaatschappij en ze adviseerde me om nu nog niet te boeken, maar af te wachten. Op de wbesite staat ook een marokaanse telnr. Mijn vriendin heeft dit gebeld en van daaruit is bevestigd dat het wle betrouwbaar is. ik heb zelf het vermoeden dat het niet klopt, en dat het dus niet betrouwbaar is. Wat denken jullie??

mkrot
05-05-2010, 13:44
nou dan zegt het genoeg. ik zou dan niet gaan boeken, het is wel erg goedkoop.

yasmin_nadoria
05-05-2010, 14:32
Ik denk het niet hoor, want die vluchten komen ook niet overeen met andere maatschappijen..