Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


PDA

Bekijk originele versie : Mooie nette herenjas van Burberry



Pagina's : [1] 2 3

AirMax
28-11-2009, 02:00


€250,- Op te halen of per post te ontvangen. Rembours ook mogelijk. http://lh4.ggpht.com/_0yxGjLDByXU/StwZzCTn_UI/AAAAAAAA9OQ/pjohuvdJtEc/s512/813zq.jpg http://lh4.ggpht.com/_0yxGjLDByXU/StwZyZCqYFI/AAAAAAAA9OM/NsQ9MeDrzLQ/s512/813huang.jpg

Pobricito
28-11-2009, 15:52
hoe weet ik of het echt is?

Pure_Beauty
28-11-2009, 20:31
flasher! http://www.udresses.com/home.php?cat=759&catexp=759

alhoceima_queen
28-11-2009, 20:38
flasher! http://www.udresses.com/home.php?cat=759&catexp=759 :lol:

prototype01
28-11-2009, 20:42


Dat is een goede website, verzenden ze ook buiten de VS? Heb je weleens bij hun besteld?

XxNabilxX
28-11-2009, 21:18
flasher! http://www.udresses.com/home.php?cat=759&catexp=759 ooh shit als ik de topicstarter was zou ik gelijk deze topic verwijderen op deze site kan je ze halen voor 17dollar omgerekend 50euro en jij vraagt er 250euro gelukkig zijn er mensen als Pure beauty die jou halt toe roepen chapeau voor mev pure beauty

Pure_Beauty
28-11-2009, 21:52
ooh shit als ik de topicstarter was zou ik gelijk deze topic verwijderen op deze site kan je ze halen voor 17dollar omgerekend 50euro en jij vraagt er 250euro gelukkig zijn er mensen als Pure beauty die jou halt toe roepen chapeau voor mev pure beauty hahaha danke danke :hihi:

karimoker
29-11-2009, 00:35
Ik heb een vraagje he . heeft iemand al van die site dan dingen besteld en zijn die dan ook aangekomen ofniet of zijn het flasher Pm ofzo . shokrann .

ribaatjuh
29-11-2009, 13:56
Oew...even Apeldoorn bellen, jongens! :hihi:

BINNENVETTER
29-11-2009, 15:31
17 dollar is 11euro nog wat :haha:

Mister-Dsquared
29-11-2009, 15:48
Tazz jullie zien een site waar die jassen voor ze3hma 50 dollar te krijgen is ofzo, maar niemand heeft daar besteld en weet of het wel goeie kwaliteit is, of die site betrouwbaar is etc. Deze jonge laat jullie mooie jassen zien, vraagt er 250 voor. Hij dwingt niemand, dus als je niet wilt kopen laat deze topic dan voor hoe die is. zaken zijn zaken, maakt niet uit voor hoeveel hij inkoopt/verkoopt. Koop het of koop het niet!

BINNENVETTER
29-11-2009, 15:52
Tazz jullie zien een site waar die jassen voor ze3hma 50 dollar te krijgen is ofzo, maar niemand heeft daar besteld en weet of het wel goeie kwaliteit is, of die site betrouwbaar is etc. Deze jonge laat jullie mooie jassen zien, vraagt er 250 voor. Hij dwingt niemand, dus als je niet wilt kopen laat deze topic dan voor hoe die is. zaken zijn zaken, maakt niet uit voor hoeveel hij inkoopt/verkoopt. Koop het of koop het niet! Omdat jij zelf ook oplichtertje speelt met je topic :haha:

Mister-Dsquared
29-11-2009, 16:02
Omdat jij zelf ook oplichtertje speelt met je topic :haha: Omdat jij je bemoeit met zaken waar je niks mee te maken heb, omdat jij zelf geen shit onderneemt en nix te doen heb, heb jij haat voor ondernemende mensen die eerlijk hun geld verdienen. Dit zijn zaken; inkoop & verkoop. En wat voor prijs men zet voor hun producten, daar heb jij helemaal NIKS mee te maken!

AirMax
29-11-2009, 16:37
flasher! http://www.udresses.com/home.php?cat=759&catexp=759 HAHAH dat zijn prijzen om klanten te lokken. Ok als je het zeker weet dat 75 dollar de prijs is. Bestel voor mij 10 suks. Ik betaal jou 200 euro per stuk WALLAH ik meen het Ik wacht op je reactie....

AirMax
29-11-2009, 16:45


Dat is een goede website, verzenden ze ook buiten de VS? Heb je weleens bij hun besteld? Zulke websites worden vaak gerund door chinese oplichters. En als ze al geen oplichters zijn en ze sturen je exact wat er op de foto stat, dan loop je ook nog een de kans dat de douane je pakket in beslag neemt en dan ben je de sigaar....:D


Pagina's : [1] 2 3