Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


PDA

Bekijk originele versie : Nieuw,nieuw super afslank middel



Pagina's : [1] 2 3 4 5

Stika
06-09-2009, 10:30


[/COLOR]Salaam mensen Ik weet dat jullie dames, (natuurlijk ook veel heren) die goed voor de dag willen verschijnen strak in het pak. Nou kan ik jullie melden dat ik het middel heb gevonden die dit allemaal waar maak. Ik woog zelf 86 kilo ben nu bijna 2maanden bezig en ben van 86 naar 75 kilo gegaan niet door intensief te sporten (ik beweeg wel ga fitnissen en ik zwem) maar deze middel is echt super me moeder en broer zitten er ook allemaal aan. Het is 100% natuurlijk......voor meer info hoor ik het van jullie. Beslama

Stika
06-09-2009, 11:04
Heb ik nou echt niemand nieuwsgierig gemaakt? Dit is echt geen grap mensen, kijk hiernaar dan!!!! WWW.SLIMEUROPE.NL misschien dat jullie nu overtuigd raken. succes

gekke_chik
06-09-2009, 11:09
nee dankje ben blij met me maatje 38

Ouazania
06-09-2009, 11:09
Ben jij zo iemand die reclame aan het maken is? Wat is een allah lid?

Stika
06-09-2009, 11:17


geen reclame geen niks product verkoop zichzelf wat ik al vertel ik ben binnen 2 maanden 11 kilo kwijt (ik ben trouwens een vrouw gebruik de account van me broer). Ik wil dit gewoon niet voor mezelf houden. je mag er gebruik van maken of niet. Groetjes Mimi

Stika
06-09-2009, 12:00
WWW.SLIMEUROPE.NL

Iris3000
07-09-2009, 15:09
ja maar wat is het dan? staat niet op de site?

to_the_point
07-09-2009, 15:46
ja maar wat is het dan? staat niet op de site? je moet dat filmpje bekijken... staat uitgebreid op hoe en wat...!!!

yasmina86
07-09-2009, 17:53
Waar kan je het dan kopen?

Iris3000
07-09-2009, 18:48
Waar kan je het dan kopen? precies! WAAR?

Stika
07-09-2009, 19:23
Dus toch, nieuwsgierig!! Goed stuur me een pmtje ik zal je eraan helpen, want het is nog niet officeel in Nederland te koop.

PinkPassion
07-09-2009, 19:24
Verkoop jij het?

Stika
07-09-2009, 19:30
Ik niet, ik krijg het ook via een iemand, het is wel zo dat het goedgekeurd is door alle instantie en weet ik nog veel wie en wat..maar goed filmpje spreek voorzich.

ajraam
07-09-2009, 20:52
www.bioslifeslim.com is de officiele website van het product, kost daar zo'n 113.??€ Voor hoeveel verkoop jij het? en ze beweert dat het nog niet verkrijgbaar is??? op de site kan je alvast bestellingen doen in Nl. Is best wel duur, maar als het echt werkt??? Waarom niet dan.

depri30
07-09-2009, 22:22


Hoe heet het en wat kost het en wat zijn de bijwerkingen


Pagina's : [1] 2 3 4 5