Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


PDA

Bekijk originele versie : Waarschuwing Oplichters Online Shopsite Patrovita



waterlelie
10-07-2009, 14:42


Beste leden, Hiet volgt een waarschuwing. Er wordt hier reclame gemaakt door een stel oplichters die zich een merken online shopsite noemen. De site heet PATROVITA en het zijn oplichters. Mijn man heeft er een bestelling gedaan en via ideal betaald. De site ziet er leuk uit en je zou echt denken dat het betrouwbaar is maar niets is minder waar. Je krijgt je artikelen nooit thuisgestuurd en ze gaan er met je geld vandoor. Ze zijn ook op geen enkele manier te bereiken. Wij zijn gelukkig maar voor 40 euro opgelicht maar hebben hier toch aangifte van gedaan. Dus mensen wees gewaarschuwd en bestel hier niets. groetjes

DMBC
12-07-2009, 11:37
Ter aanvulling: http://forum.fok.nl/topic/1298469

RkeMpoe_Boy
14-07-2009, 20:19
asite

Benisaid_Boy
14-07-2009, 20:43
Je kan contact zoeken met de aanbeders van de webshop om zo de gegevens achterhalen die je nodig hebt: Algemene gegevens SEOshop e-Commerce Anna Paulownahof 160 5038 VX Tilburg The Netherlands Telefoon: +31(0)13 8200 232 Fax: +31(0)13 7113 742 E-mail: info@getseoshop.com KvK nr: 17229470 BTW nr: NL819674734B01 Bank gegevens Bank: ABN AMRO Bank Naam: PhotoSync BV Rekeningnr: 59.01.89.379 IBAN: NL98ABNA0590189379 BIC: ABNANL2A