>
>
> cuisine de nadia_travo....
Bekijk volle/desktop versie : cuisine de nadia_travo....
Nadia_travo
08-07-2009, 15:36
lekkere recepten met foto's
Als je interesse hebt laat me weten begin ik met mijn eerste recept
OumYAssine
08-07-2009, 15:47
zeker interesse gewoon doen hoe meer recepten hoe leuker
top meid we wachten af
Nadia_travo
08-07-2009, 15:51
recept
6 aardappelen
2 wortels
1 gehakte ui
3 eieren
4 kleine dille augurken
½ lb gesneden gekookte halal ham
1 kopje of meer mayonaise
peper en zout opsmaak
bereidingswijze
1. kook aardappelen met schil in kokend gezouten water (25-30 minuten, afhankelijk van grootte van de aardappelen). Laat afkoelen
2. kook gekookte eieren en de wortel wortelen.
3. Schil aardappelen, gesneden in blokjes van 1 cm x 1 cm 4., grof hakken het in stukjes wortel, ui, eieren, augurken en ham,
5. In een grote kom, leg de aardappelen, voeg het mengsel met mayonaise. Meng goed. Opmerking: U kan dit gerecht als voorgerecht, met begeleidende coteletten of een goede steak of salade.
Succes
Nadia_travo
08-07-2009, 15:55
Recept
- 200g suiker - 320ml olie - 320ml water - 100g van cacao poeder - 4 eieren - 3 pakjes van gist gebak - 300g bloem - 100g witte chocolade, geraspt
bereidingswijze:
In een steelpan, plaats olie, suiker, cacao, water, goed mengen tot een homogeen mengsel. - Warmte op laag vuur al roerend het mengsel constant tot koken, verwijder het mengsel van het vuur en laat afkoelen, verwijder het mengsel van 1 thee glas (150ml), het boek. - Bereid de eieren in een kom met een elektrische menger, geleidelijk aan het mengsel van cacao, terwijl blijft constant roeren, voeg gist en meel geleidelijk, goed mengen tot een gladde pasta. - Boter en bloem de schaal. - bak in een voorverwarmde oven op 180 ° C gedurende 30 minuten. - Controleer tijdens het bakken de cake met een mes of saté prikker. - uit de oven, strooi witte chocolade over de cake na het afkoelen. - Serveer in een schotel.
just_curious
08-07-2009, 15:58
go on!!!!! ziet er oed uit!!
OumYAssine
08-07-2009, 16:01
toppie meid
Nadia_travo
08-07-2009, 16:08
recept
- Amandelen 500g -
500g grof gemalen voor de koekjes in te decoreren - - 200g suiker - 50g boter - 2 eieren - 2 eiwitten - 1/4 thee glas Orange Bloessem - Een beetje van Arabische gom - Een doosje van fruit voor de garnering te verkrijgen bij de alberthein wel in verschillende kleuren deze door de helft snijden
bereidingswijze
500g amandelen, schil ze en bruin ze in een pan en hak ze fijn. - 500g amandelen doe het zelde maar dan grof hakken , met poedersuiker mengen met de amandelen.. - Doe het gemalen amandelen in een kom, voeg gesmolten boter, de oranje bloem water, Arabische gom, eigeel, kneden goed tot een goede pasta. - De vorm van dit deeg balletjes de grootte van kleine abrikoos, dompel ze in eiwitten vervolgens weerleggen ze in de gehakte amandelen, aat ze op een geoliede plaatof bakpapier . - Bak in een matig warme oven, vul het lege gat van gebak met gekonfijte vruchten voor de garnering. voordat je ze in de oven doet
jeblia1980
08-07-2009, 16:11
gaaaaaa doooorrrrrrrrrrrrrrrr
Nadia_travo
08-07-2009, 16:25
recept
- 500g vellen van Pastilla je kunt die bij de turkse of marokkaanse winkel halen - 150g gesmolten boter - 1 losgeklopt ei - poedersuiker en kaneel Voor garnering Voor de vulling - 1 kip amandel 250g - 100g boter - 1 bos gehakte peterselie - 8 eieren Battus - 1kg gehakte ui - 4càs suiker - 1càc peper - 1 / 2càc van natuurlijke kaneel en saffraan - zout.
bereidingswijze
kook in een braadpan kip met gehakte ui, gehakte peterselie, boter, saffraan, kaneel, zout en peper, voeg een liter water dit koken voor 45 minuten. - Verwijder de kip en laat de braadpan op de middellange warmte tot totale verdamping van het water voeg een eetlepel suiker en het losgeklopt ei, roeren totdat dat de eieren worden gekookt.
Verwijder de botten van kip doe ze reserve in een schotel. gooi de kip in de pan met 3 eetlepels suiker en meng dit geheel. - Boter een ronde schotel uit de oven, neem vier vellen en besmeer deze met boter en leg deze op een ronde bakplaat , vervolgens een laagje saus met kip eieren en vervolgens een laagje gemalen amandelen herhaal deze laag tot het mengsel op is . . - Dek af met een stuk vel. Vouw de bladeren van vertrek en plakken met het losgeklopt ei. Dek af met een blad dat ook beboterd is .besmeer de bovenkant met een losgeklopt ei. - Bak in de oven tot ze goudbruin zijn . - Garneer met gezeefde poedersuiker en kaneel. - Pastilla Serveer op een ronde schotel.
succes
Nadia_travo
08-07-2009, 16:37
ingerdienten
1/2kg kipfilet- 1 groene peper - 1 ui - 100 g paneermeel - zout, peper, paprika, hete peper, komijn
bereidingswijze:
Was en ontzaad de paprika, snijd het in stukjes. - Schil ui, snijd het in stukjes. - Zet in een blender de kip in stukjes, stukjes ui en paprika stukjes, meng alles. - doe dit mengsel in een grote kom, voeg broodkruimels toe en meng dit je kunt zelf bepalen hoeveel , kruid met zout, peper, paprika en een sterke, komijn, meng goed. - Spreid een vel papier op tafel doe het kip mengsel erop en smeer het uit, rol en sluit de twee partijen als een snoepje dus papier rollen en doet er voor de zekerheid nog eens plastic foli omheen goed. - Plaats de rol in een pot kokend water en kook gedurende 35 minuten. - Snijd de kip worst in rondes. - je kunt zelf bepalen of je dikke rolletjes doet of dunne rolletjes
succes
Nadia_travo
08-07-2009, 16:39
je zou ook wat olijven kunnen toevoegen bij dit recept
Nadia_travo
08-07-2009, 16:48
ingerdienten
- 500g boter - 1 kopje suiker - 100g van gemalen amandelen geroosterd en bloem moet zelf even kijken hoeveel tot een egaal deeg .. - 1 / 2 kop melk thee - -bruine Chocola- cocos voor garnering
. Werk de boter en suiker tot romig mengsel, voeg de warme melk toe, alles goed goed mengen, voeg de gemalen amandelen, meng goed, voeg gezeefde bloem en meng goed samen, Kneed het deeg tot geheel goed deeg. - Snijd het deeg in stukken. - Spreid het deeg over een werktafel bloem met een rolstok en snijd het deeg met een ronde mes of glas en neem een kleiner glas en haal het middenstuk eruit, dus soort donut vorm - Bak in de oven gedurende 15 minuten. - bak de cocos in een pan met geroerd.niet te bruin - Snij de chocolade in kleine stukjes, leg ze in een kleine steelpan en breng dit in een waterbad en laat smelten. - doe oppervlak van ringen met gesmolten chocolade en leg ze in de
succes
Nadia_travo
08-07-2009, 16:54
Nadia_travo
08-07-2009, 16:57
Nadia_travo
08-07-2009, 17:24
ingerdienten:
Het deeg - 500g bloem - 1/2vglas Thee gesmolten boter - 1/2glas thee van oranje bloem water - een snuifje zout - een glas thee met wat water - roze en groen kleur
opvulmateriaal -- 500 gram amandelen - 300 g poedersuiker - 1/2verre Thee gesmolten boter - een beetje Arabische gom poeder - 3 eetlepels oranjebloesem water
bereidingswijze
vulling
bruineer de amandelen en droog ze in een schone handdoek , meng ze met poedersuiker, in een elektrische molen. - , voeg de gesmolten boter, l 'oranje bloem water, Arabische gom, goed kneden tot een pasta. - vorm van dit deeg in kleine balletjes...
Deeg
- Leg in een kom gezeefde bloem, boter en zout, meng goed, voeg de oranje bloesem , voeg water toe en het deeg goed kneden, sterk met de palmen van de hand voor 20 minuten tot het verkrijgen van een zacht deeg. - Verdeel het deeg in 2 ballen. - Doe wat groene kleurstof in het centrum van een bal van het deeg, dan kneden voor een goede verdeelde kleur, doe met de andere bal en roze kleurstof.
Rol het deeg met een roze rolstok over een werkbank met meel, snij er rondjes uiit van 7cm in diameter. - doe het zelfde met de groene deeg ook in 7cm in diameter. -en dan leg je de 2 gesneden plakjes op[ elkaar doe in het midden de vulling van een balletje en druk het deeg goed tegen elkaar aan leg de koekjes op een bakplaat bedekt met bakpapier en Bak in een matig warme oven gedurende 15 minuten.
succes
Privacy |
Cookies©2000-2024 Marokko.nl Virtual Community's - La maison du Maroc. Powered by Marokko Media.