Bekijk volle/desktop versie : Tiramisu



03-07-2009, 17:04
¨lieve maroko.nl leden

een lid heeft hier ´n topic geopent over tiramisu.

naam van de onderwerp was NET ZO MAKKELIJK ALS TIRAMISU, MAAR DAN MAKKELIJKER.

wil die gene die ´t kent die recept hier plaatsen aub.

kuss

03-07-2009, 17:09


kom op mensen, up up up

03-07-2009, 20:19
Volgend recept is net als Tiramisu, maar veel makkelijker en lekkerder!

- 2 tot 3 pakken van die vierkante theebiscuit
- 4 bekertjes crème freche
- 3 vanillesuiker
- 3 eetlepels suiker
- cacaopoeder om te bestrooien

Meng de cremefreche met de vanillesuiker en de gewone suiker in een diepe kom. Goed luchtig roeren.

Je gebruikt een grote bakblik of lasagneschaal. Deze besmeer je royaal met de cremefreche mengsel. Daaroverheen komt een laag van de biscuit. Dan weer een laag van de cremefreche. Dan weer biscuit enzovoort en je eindigt met een laag cremefreche . Ten slotte strooi je cacaopoeder of witte chocoladevlokken eroverheen als decoratie. Laat het minimaal 2 uur in de koelkast.

Het is heeeeeeeeeeeerlijk fris en niet zo machtig als Tiramisu .
Voor variatie kan je ook stukjes perzik of aardbei door de cremefreche doen.

04-07-2009, 14:27

Citaat door 7alawa:
Volgend recept is net als Tiramisu, maar veel makkelijker en lekkerder!

- 2 tot 3 pakken van die vierkante theebiscuit
- 4 bekertjes crème freche
- 3 vanillesuiker
- 3 eetlepels suiker
- cacaopoeder om te bestrooien

Meng de cremefreche met de vanillesuiker en de gewone suiker in een diepe kom. Goed luchtig roeren.

Je gebruikt een grote bakblik of lasagneschaal. Deze besmeer je royaal met de cremefreche mengsel. Daaroverheen komt een laag van de biscuit. Dan weer een laag van de cremefreche. Dan weer biscuit enzovoort en je eindigt met een laag cremefreche . Ten slotte strooi je cacaopoeder of witte chocoladevlokken eroverheen als decoratie. Laat het minimaal 2 uur in de koelkast.

Het is heeeeeeeeeeeerlijk fris en niet zo machtig als Tiramisu .
Voor variatie kan je ook stukjes perzik of aardbei door de cremefreche doen.

Heb je daar een foto van

04-07-2009, 21:25



Citaat door 7alawa:
Volgend recept is net als Tiramisu, maar veel makkelijker en lekkerder!

- 2 tot 3 pakken van die vierkante theebiscuit
- 4 bekertjes crème freche
- 3 vanillesuiker
- 3 eetlepels suiker
- cacaopoeder om te bestrooien

Meng de cremefreche met de vanillesuiker en de gewone suiker in een diepe kom. Goed luchtig roeren.

Je gebruikt een grote bakblik of lasagneschaal. Deze besmeer je royaal met de cremefreche mengsel. Daaroverheen komt een laag van de biscuit. Dan weer een laag van de cremefreche. Dan weer biscuit enzovoort en je eindigt met een laag cremefreche . Ten slotte strooi je cacaopoeder of witte chocoladevlokken eroverheen als decoratie. Laat het minimaal 2 uur in de koelkast.

Het is heeeeeeeeeeeerlijk fris en niet zo machtig als Tiramisu .
Voor variatie kan je ook stukjes perzik of aardbei door de cremefreche doen.



dankjuhwel sgat voor je moeite.
ik heb het eerder gemaakt, en het was heerlijkkk.
egt waar om je vingers van af te likken.

kuss